IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Three weapons, two hearts, one cave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi jun 25, 2013 9:36 am

Uitgeput kwam ze bij de ingang van de beruchte grotten: Suterraneo. Vele mensen waren hier gestorven omdat ze de weg niet meer terug konden vinden. Even huivert het blonde meisje. Zou ze dit nou wel echt doen? Aarzelend stapt ze naar binnen. Wat als er iemand zou komen en haar vermoordde? Kom op Hikari! Zet je angsten nou voor een keer opzij. Zodra ze binnen was keek ze om zich heen. Kijkend naar elk teken van leven. Links niks, rechts niks. Tot nu toe niks. Ze liep voorzichtig door de eindeloos lange tunnel. De muren werden steeds vochtiger, en ze kreeg lichtelijk de kriebels van deze plek. Net toen ze besloot om terug te gaan zag ze een lichtpuntje. Ze versnelde haar pas en hield haar adem in toen ze er was. Een grote holte, vol met stalactieten. 'Wauw!'. Ze liep rond en kwam tot de ontdekking dat het een centraal punt was. In het midden was een brug en daaromheen schitterde donker water. 
Ze liep naar de brug toe, en in het midden stopte ze. Ze keek over de reling, recht in het donkere water. Het leek wel zwart. Zouden er vissen in zwemmen? Grinnikend om de vraag van zichzelf liep ze verder, naar de andere kant. Waar moest ze in vredesnaam heen?
Er was ook niemand om het te vragen, dus erg makkelijk was het niet. Peinzend keek ze naar alle ingangen, en zuchtte hopeloos. Dit was al de eerste val, waardoor veel mensen verdwaalden. Er zijn zoveel gangen, dat je niet weet welke naar de uitgang naar de andere kant leid. 
Want daarom was ze hier. Hikari Yamanaka, een 17 jarig meisje, alleen in een grote grot. Daar, om de uitgang naar de andere kant te vinden die nog niemand had gevonden. Ze draaide zich langzaam om en schrok zich rot. Daar stond een jongen, die haar niet bepaald vriendelijk aan keek. Hij droeg een boog bij zich, en aan zijn schouder hing een holster, met daarin een wapen, die ze liever niet wilde zien. Haar blauwe ogen keken hem iets wat angstig, maar ook nieuwsgierig aan. De stilte bleef, en ze keek hem nog steeds aan. 'Kan er geen hallo van af?', zei ze droog, wachtend op een antwoord....


Laatst aangepast door Hikari op ma feb 09, 2015 10:54 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi jun 25, 2013 9:57 am

Ghost was al een tijdje in de grotten, Hij had nog niks doorzicht, maar doordat het hier zo ruim was had hij besloten om hier wat te eten. Na een lichte maaltijd, keek Ghost wat rond in de ruime grot. Hij liep langs een paar gangen, om te kijken of hij iets zag. Echter was het te donker om iets te zien. Toen hij plots voetstappen hoorde keek hij kalm die kant op. Zijn zwarte kleding zou hem deels verborgen houden. Het was een blond meisje, die wat aarzelend rondliep. Of liep ze nou gewoon rustig? Toen ze zich plots naar hem omdraaide schrok ze duidelijk. Hij had een van zijn werpmessen al vast, zonder dat te laten merken. Ze bleef hem even stil aankijken. 'Kan er geen hallo van af?' zei ze plotseling brutaal.

'Dat ligt eraan met wie ik te maken heb, want je bent duidelijk geen bekende' Ghost liep een stukje op haar af. 'Maar goed... als je zo graag een hallo wilt horen... Hallo' Klonk het een beetje spottend. 'Echter heb ik jou ook geen hallo horen zeggen...' Ghost stond nu op een meter of 5 afstand, waardoor hij haar wat beter kon zien. 'Wat doet een meisje als jij eigenlijk in een grot waar mensen zijn gestorven?' Ghost keek even rond in de grot, terwijl hij nog 2 meter dichterbij haar ging staan. Echter bleef hij haar de hele tijd in de gaten houden. Ghost was bij de houten reling aangekomen van de brug, waar hij precies midden tussen ging staan. Hij wachtte tot ze zijn vraag zou beantwoorden.

[God Note] - Remission omdat je best wel gemeen doet tegen een ander
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi jun 25, 2013 10:39 am

Met verbaasde blik keek ze naar de jongen. Wat een arrogante kwal! Een beetje spotten met haar, en dan zogenaamd belangstelling tonen! Een beetje geirriteerd keek ze hem aan. 'Sorry hoor. Bij deze Hallo'. Ze legde de nadruk op hallo, en zei toen: 'ik probeer de uitgang te vinden, die niemand anders ooit heeft gevonden. En ik ben niet van plan me tegen te laten houden door een gozer zoals jij!'. Ze grijnsde en liep voorzichtig naar hem toe. 'En ik zou er graag langs willen'. Ze keek hem nu wel lichtelijk bang aan toe ze naar hem toe liep, en schuifelde langs hem, via de reling. 

Ze legde een groot deel van haar gewicht tegen de reling, maar door de jaren dat de brug daar zat, was het hout gaan rotten. Op het moment dat ze bijna voorbij hem was, brak het doormidden, en viel ze erdoor. Ze slaakte een kreet, en greep zich nog net een plank vast. Ze keek naar het zwarte water onder haar, en begon verwoede pogingen te doen tot klimmen. 
Helaas was ze niet sterk genoeg, en ze bungelde met haar benen. 'Oh god! Waarom nou weer?! Altijd als ik bij een jongen in de buurt ben!'. Ze voelde haar handen wegglippen, en keek hem smekend aan. Red me alsjeblieft! Ze was bang voor hem, maar tegelijkertijd was hij de enige die haar kon redden! Haar handen gleden steeds meer weg, en ze begonnen pijn te doen. Ze weigerde om hulp te vragen, en hoopte dat hij zo goed zou zijn om haar omhoog te trekken. Bij dat soort types weet je het nooit. Plots hoorde ze gekraak, en brak ook de plank waar ze zich aan vasthield. Ze schreeuwde en sloot haar ogen, bang voor wat er zou komen....


Friggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow sheeFriggin rainbow shee


Laatst aangepast door Hikari op ma feb 09, 2015 11:30 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi jun 25, 2013 10:58 am

Ghost grinnikte in gedachten, wanneer het meisje langs hem wilt lopen. Ze zag er bang uit. Het was niet wat hij had proberen te bereiken, maar het was grappig om te zien hoe ze toch langs hem probeerde te gaan. Plots Viel ze achterover door de reling heen. Meteen schoot hij naar haar toe. Toen hij bukte om haar vast te pakken, brak de plank onder zijn knie af. Met een klap sloeg Ghost tegen de andere planken aan. Gelukkig had hij het meisje haar pols vast. 'Je gaat niet loslaten hoor!' Zei Ghost vastbesloten. Hij zocht met zijn linkerhand steun, die hij vond bij een balk waar de plank aan had gezeten. Ghost tilde haar nu weer op de brug. 'Zo en nu snel van die krakkemikkige brug af, voor een van ons weer valt...' Ghost trok het onbekende meisje rustig, maar dwingend mee. Hij liet pas los toen ze van de brug af waren. Ghost voelde nu aan zijn ribben. De klap was gelukkig niet al te hard geweest, dus het zou waarschijnlijk niet gekneusd zijn. 'we weten in ieder geval dat die relingen niet te vertrouwen zijn...' Zei Ghost deels mompelend. Ghost keek Naar Hikari of het goed ging. 'Gaat het een beetje?' Vroeg Ghost, nu kijkend naar het geschrokken meisje.

[God Note] + Remission omdat je iemand anders gered hebt. JULLIE HALEN ALLE LOL VOOR MIJ ERUIT ZO!!! xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo jun 26, 2013 12:51 am

'We weten nu in ieder geval dat de relingen niet te vertrouwen zijn....gaat het een beetje?'. Hij keek haar aan en ze bleet geschrokken staan. Ze trilde over haar hele lichaam, en antwoordde bibberend: 'j-ja alles g-goed'. Ze kijkt hem voorzichtig aan en vraagt dan aarzelend: 'gaat het met jou?'. Ze had gezien dat hij een flinke klap had gemaakt, en ze keek vragend naar zijn ribben.
'Die brug zal wel helemaal verrot zijn. We moeten oppassen. Ik ben trouwens Hikari'. Hij leek haar geen type die een hand zou schudden en dus draaide ze zich om en liep voorzichtig verder.

Ze keek naar haar linkerhand, die een beetje schrijnde, en zag dat er allemaal splinters in zaten. 'He verdorie!'. Ze probeerde ze eruit te pulken, wat ervoor zorgde dat het ging bloeden.
'Jij bent niet toevallig een dokter die toevallig veel verstand heeft van splinters eruit trekken?' .
Ze keek hem quasi zielig aan, en trok voorzichtig een splinter eruit. 'Waarom overkomt mij dit nou weer?'. Mokkend stond ze naar haar hand te kijken en pulkte de overige splinters eruit voor zover dat ging.


Laatst aangepast door Hikari op di feb 10, 2015 8:19 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo jun 26, 2013 6:26 am

Angstig zegt het meisje 'j-ja alles g-goed'. om daarna te vragen 'gaat het met jou?', terwijl ze vragend naar zijn ribben keek. 'hmpf het zou perfect gaan als jij niet was gevallen... maar goed ik ben blij dat ik je nog kon vastpakken...'
'Die brug zal wel helemaal verrot zijn. We moeten oppassen. Ik ben trouwens Hikari' zei ze, waarbij ze zich omdraaide en verder liep. 'zeg maar Ghost tegen me.' Hij keek haar aan.

Ghost liep wat rond in de grot en zocht naar aanwijzingen over de juiste tunnel, maar kon niks vinden. Toen hij voor een tunnel ging staan gaf hij een schreeuw, waarna er een zwerm vleermuizen langs zijn hoofd schoot. Uit reactie greep hij zijn bijl en sloeg hij de zwerm in, waarbij meerdere vleermuizen dood of gewond op de grond vielen. 'ha! ik heb nog eens eten ook...' zei hij hardop, terwijl hij de vleermuizen bij elkaar bond.
Ghost besloot om gewoon een gang te proberen en liep dan ook de tunnel links van hem in. Hij liep een aantal meter het donker in, waar hij even stilhield om een zaklamp uit zijn tas te pakken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydo jun 27, 2013 7:09 am

Ha! Heb ik nog eens eten ook', klonk het plots bij Ghost vandaan. Verbaasd keek Hikari naar de richting van het geluid. 'Shit hij is weg!'. Snel liep ze naar de gang toe waar het geluid vandaan kwam. Ze rende half en kwam toen in in het donker. Ze liep haastig door en knalde toen tegen een figuur op. 'Ghost? Zeg me alsjeblieft dat jij het bent'. Ze voelde snel en merkte twee gespierde armen op, en de holster van zijn wapen. 'Ja dus, sorry. Eh...vind je het erg als ik met je mee ga? Ik ben nogal een eh...held op sokken'.
Ze kreeg toen pas door dat ze nog steeds zijn armen vast had en kneep er nog snel in voordat ze ze los liet. 'Sodeju, jij hebt pas spieren! Train je veel?'. Ze werd knalrood toen ze door kreeg wat ze had gezegd. 'Het spijt me dat kan ik niet vragen'.

Ze nam gelijk wat afstand, en voelde aan de muren, die wat vochtig waren. Ze zuchtte, en wenste dat ze hier snel vandaan konden. 'Weet je eigenlijk waar we heen moeten? Want ik weet echt niet welke richting we op moeten of welke gang we moeten nemen. En het is hier aarde donker! Oh wacht volgens mij heb ik nog een lampje!'. Ze graaide in haar tas en haalde er een mini lampje uit.
Ze klikte het lampje aan en zag Ghost staan. Niet veel later klonk er geflapper, en kwamen er zwarte schaduwen naar hen toe. Ze vlogen over hen heen en Hikari begon uit reflex verschrikkelijk hard te gillen. Ze dook half op Ghost terwijl ze gilde: 'OH MIJN GOD OH MIJN GOD BESCHERM ME ALSJEBLIEFT!!'. Ze greep de stof van zijn kleding vast, en liet het lampje vallen...

(XD dit leek me wel een gepast iets Friggin rainbow shee)
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptyzo jun 30, 2013 2:23 am

Plots botste er iets tegen hem op.  'Ghost? Zeg me alsjeblieft dat jij het bent' Zei de meid, hikari was het... ze pakte zijn armen vast en zei met een zucht  'Ja dus, sorry. Eh...vind je het erg als ik met je mee ga? Ik ben nogal een eh...held op sokken'. Oh god moet ik nu ook nog babysitter gaan spelen?... nou als ze maar een beetje rustig blijft... 'Van mij mag je mee hoor...' Zei Ghost wat nors. even kneep ze hem in zijn armen en liet toen snel los 'Sodeju, jij hebt pas spieren! Train je veel?' even was het stil, waarna ze snel zei  'Het spijt me dat kan ik niet vragen'.

Ze deed een stap weg.  'Weet je eigenlijk waar we heen moeten? Want ik weet echt niet welke richting we op moeten of welke gang we moeten nemen. En het is hier aarde donker! Oh wacht volgens mij heb ik nog een lampje!' Ghost stond op, terwijl ze iets uit haar tas pakte. Voor hij kon zien wat er was, klikte ze een klein lampje aan. Bijna direct vlogen er allemaal vleermuizen langs ze, waardoor Hikari met een gil achter hem sprong. 'OH MIJN GOD OH MIJN GOD BESCHERM ME ALSJEBLIEFT!!' Ze greep zijn kleding vast, terwijl het lampje tegen de grond viel. De gil had alleen maar meer vleermuizen laten schrikken. Oh god dit gaat een lange reis worden als ze mee gaat

Ghost draaide zich om en keek haar aan. 'Het zijn maar vleermuizen... niet eens de gevaarlijke soort' Hij Pakte nu zelf een zaklamp, die heel wat feller scheen als die van Hikari. 'Nou... eens kijken waar we mee te maken hebben...' Hij scheen verder de grot in, waardoor een lange tunnel opdoemde uit de duisternis. Ghost pakte het lampje van Hikari op en gaf deze aan haar. 'Nu niet meer laten vallen hea...'

Ghost loopt rustig de grot in, zonder Hikari te waarschuwen. Wanneer hij omkijkt roept hij haar even. 'Hikari...' ( verkeerd uitgesproken) Als ze mee wilt, dan moet ze ook wel meekomen... Hij haalt zijn bijl uit de holster en laat het wat ronddraaien in zijn hand, terwijl hij verder de grot in loopt. Wanneer ghost zijn zaklamp ver de gang in schijnt, flitst er iets in het licht, wat bijna direct verdwijnt. Ghost blijft staan met zijn bijl strak in zijn hand. Hij schijnt naar dezelfde plek, maar ziet niks meer. He... zag ik nou?... nee vast niet... Ghost schud even zijn hoofd en loopt dan door. Hikari lijkt het niet gezien te hebben, maar zeker weet Ghost dit niet. Hij kijkt haar kort aan en kijkt dan weer voor zich uit. Hoe oud zou ze eigenlijk zijn? door haar gezicht en kapsel lijkt ze begin 16, of eind 15 misschien? In ieder geval zag ze er tenminste nog wel leuk uit, anders zou hij helemaal het liefste alleen zijn gegaan. 'Wat doe je eigenlijk hier in Suterraneo? het is niet een plek waar je graag in je eentje op vakantie gaat...' Hij keek haar wat vragend en doordringend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptyzo jun 30, 2013 8:37 am

'Wat doe je eigenlijk hier in Suterraneo? het is niet een plek waar je graag in je eentje op vakantie gaat...' Hij keek haar wat vragend en doordringend aan. Ze keek hem aan, en anwoordde: 'iedereen had het over de gangen in de grot en dat het nooit iemand lukte om de uitgang te vinden. Ik wil die uitgang zoeken. En mijn broer woont daar ergens, als hij de oorlog heeft overleeft. Anders heb ik geen reden meer om te overleven'. Even verscheen er een droevige blik in haar ogen, maar die verdreef ze snel weer. 'En jij?' Ze keek ondertussen even om zich heen, en zag nog een echtpaar vleermuis zitten. Ze rilde en kreeg het een beetje koud. 'Vind jij het ook niet koud?', vroeg ze bibberend. 'Hoe oud ben je eigenlijk? Je ziet eruit als twintig'. Ze bekeek hem even en vond nog steeds dat hij er gespierd uit zag. Onwillekeurig staarde ze naar hem, en wendde toen snel haar hoofd af.

Ze liep snel verder en knalde toen met haar hoofd tegen een stalactiet. 'AU! Jemig watte...', grommend wreef ze over haar hoofd. 'Dat kan er ook nog wel bij, een blauwe plek!'. Ze keek naar achter naar Ghost. 'Je zal wel denken, maar ik ben niet zo iemand als jij die koel en rustig reageert. Ik ben een blond meisje, die veel praat en zich regelmatig bezeert, dus wen er maar aan'. Ze zuchtte en liep mokkend verder. Niet veel later begon haar maag te rommelen. 'En nu heb ik honger!'. Ze jammerde, maar liep gewoon verder. Waarom doe ik dit nog? Dit is het niet waard! Ik kan nog terug...
Ze twijfelde en draaide zich om. Ghost zou ook beter af zijn zonder haar...'Nee! Ik ga door!'. Ze ging strijdlustig recht staan en stak een vuist in de lucht. 'Ik ga door tot het einde!'....ze keek blij naar Ghost en vervolgde zingend haar weg, niet bedenkend dat het zingen eigenlijk best gevaarlijk kon zijn...
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi jul 02, 2013 2:12 am

'iedereen had het over de gangen in de grot en dat het nooit iemand lukte om de uitgang te vinden. Ik wil die uitgang zoeken. En mijn broer woont daar ergens, als hij de oorlog heeft overleeft. Anders heb ik geen reden meer om te overleven'. Even verscheen er een droevige blik in haar ogen, maar die verdreef ze snel weer. 'En jij?' Hij keek haar aan en zei rustig. 'Ik hou van de rust... En de grotten leken me een prima avontuur om te overleven... Je moet toch iets hea' Zij hij kalm. 'En bovendien wil ik de geruchten wel eens onderzoeken over levende wezens in de diepere tunnels...' Hij zei dat laatste eigenlijk meer om haar op stang te jagen, dan dat hij de geruchten geloofde.

'Vind jij het ook niet koud? En hoe oud ben je eigenlijk? Je ziet eruit als twintig' Hij draaide zich naar haar toe. 'Ik ben 17 jaar... en nee ik heb het niet echt koud... Hoe oud ben jij dan?'  Plots stootte ze haar hoofd tegen een stalactiet  'AU! Jemig watte...', grommend wreef ze over haar hoofd. 'Dat kan er ook nog wel bij, een blauwe plek!' waarbij ze zich naar hem draaide 'Je zal wel denken, maar ik ben niet zo iemand als jij die koel en rustig reageert. Ik ben een blond meisje, die veel praat en zich regelmatig bezeert, dus wen er maar aan'. Ze zuchtte en liep mokkend verder. Ghost lachtte een beetje in zichzelf over hoe nutteloos ze zich opfokte over een stootje. Hij kon zijn lach niet inhouden toen haar maag rommelde. Alles zat haar ineens tegen. 'En nu heb ik honger!' Hoewel ze veel zeurde liep ze toch gewoon door.

Ghost liep op een rustig tempo, denkend over hun tocht door de grotten, toen Hikari plots een gil gaf 'Nee! Ik ga door!' Ze stak een vuist in de lucht en riep luid 'Ik ga door tot het einde!' waarna ze begon te zingen. Het irriteerde Ghost een beetje, waardoor hij iets wat geïrriteerd zei 'Hou je mond nou een keer! al dat geschreeuw en gezang kan alleen maar narigheid naar ons toe brengen!' Hij pakte haar ondertussen vast. Zijn linker arm zat op haar buik en zijn rechter hand zat voor haar mond. 'Als je mee wilt gaan dan zou ik me een beetje rustig houden... dat geluid dat dringt kilometers ver door in deze stille tunnels...' Hij had haar stevig vast, maar zette ( naar eigen idee) niet heel veel kracht. veel rustiger zei hij nu 'Praten mag best... maar hou alsjeblieft dat gillen en zingen voor je...' Zachtjes haalde hij zijn hand voor haar mond vandaan, waarna zijn arm onbewust ook naar haar buik ging en haar zo nog steeds vast had. Ze moest de warmte van hem goed kunnen voelen, maar hij liet haar langzaam los. Zijn handen gleden over Hikari's buik en zij, wanneer hij doorliep zonder erg te hebben in hoe ze zojuist stonden.

Een korte wandeling later, zag Ghost in de verte iets heel vreemds. Het leek een of andere deur te zijn. Misschien zouden ze daar kunnen stoppen om te eten, aangezien ze al best lang liepen volgens het horloge dat hij mee had genomen voor deze tocht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo jul 03, 2013 12:00 am

'Hou je mond nou een keer! al dat geschreeuw en gezang kan alleen maar narigheid naar ons toe brengen!' Hij pakte haar ondertussen vast. Zijn linker arm zat op haar buik en zijn rechter hand zat voor haar mond. 'Als je mee wilt gaan dan zou ik me een beetje rustig houden... dat geluid dat dringt kilometers ver door in deze stille tunnels...'.

Ze schrok door zijn plotselinge actie. Ze bleef stokstijf staan en iets rustiger zei hij: 'Praten mag best... maar hou alsjeblieft dat gillen en zingen voor je...'.
Hij liet haar langzaam los, en ze voelde zijn warme handen over haar buik en zij glijden. Ze raakte verward, en gromde wat. Ze wist niet wat het was, maar hij moest van haar af blijven. Zijn warmte maakte plaats voor kou, en geïrriteerd keek ze hem na toen hij verder liep. Waarom deed hij zo? Ze volgde hem niet helemaal. De ene keer zei hij niks, dan deed hij een klein beetje vriendelijk en dan was hij zijn arrogante zelf...ze zuchtte zachtjes en volgde hem.

Na een tijdje, toen ze naast elkaar liepen, keek Ghost vooruit. Het leek of hij wat zag. Ze kneep haar ogen tot spleetjes, en zag dat het op een deur leek. Wat zou daarachter zitten? Een monster? De uitgang? Misschien wel een schat...nee Hikari, dat was niet erg realistisch. Misschien de uitgang? Hoop groeide in haar op, en ze hield haar adem even in. Haar maag knorde weer, en ze keek in haar rugzakje of ze wat had.
Een droog biscuitje, een broodje met een of ander vlees, en wat water. Ze zuchtte en zei zacht: 'goed voor de lijn'. Ze pakte het broodje en scheurde er een helft af.
'Hier neem jij ook wat'. Ze gaf het hem en at de andere helft op. Daarna dronk ze het flesje half leeg, en bood deze afwezig aan, bedenkend wat er achter die deur kon zitten....
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi jul 09, 2013 11:45 am

Hikari's maag knorde, want het galmde zachtjes door de tunnel. Ze pakte direct haar rugtas en haalde daar veel te weinig eten uit. Ze bood hem zelfs nog de helft ervan aan. Hij weigerde en stopte even, terwijl hij zijn tas neerzette. 'Je gaat me toch niet vertellen dat dat jou eten is?' Ghost opende zijn tas en haalde daar een soort kistje uit. Het was een licht kistje, maar luchtdicht. Hij opende het kistje en zijn voedselvoorraad kwam tevoorschijn. 'Nou kom zitten...' Hij maakte een lichtelijk dwingend gebaar. 'Normaal zou ik je lekker laten gaan, maar voor deze keer zal ik mijn voedsel delen' Het klonk niet zo nors als anders. 'Maar je hoeft absoluut niet om meer te vragen, want dan mag je zelf je eten zoeken...' Hij gaf haar een redelijk dik stuk gerookt vlees aan en een goeie plak suikerbrood. 'En geniet ervan... het is moeilijk te maken...'

Na het eten stond Ghost op en keek in de richting van de deur. Huh staat daar nou iemand? Snel pakte Ghost zijn zaklamp, maar toen hij die kant op scheen was de tunnel leeg. 'Ik zou toch zweren dat...' Hij keek een tijdje door de tunnel 'Laten we gaan...' Ghost klonk een beetje afwezig toen hij dit zei.

Een klein stukje lopen verder was de deur. Ghost pakte de deur vast en merkte dat deze niet op slot zat. Hij seinde naar Hikari dat hij de deur open ging gooien en dat ze op moest passen. Ghost pakte zijn bijl vast en slingerde ineens de deur open, zonder deze tegen de wand aan te slaan. Achter de deur was niks te zien, omdat het te donker was. Hij pakte zijn zaklamp en scheen deze links en rechts de tunnel in. Vervolgens scheen hij door de deur heen. Ghost was blij verrast, toen hij zag wat er binnen lag Het waren mijnwerkers spullen. Echter toen Ghost de deur in wilde lopen zag hij een koord over de grond lopen. Op veilige afstand buiten de deur hakte hij het touw door. Er klonk direct een soort gerinkel en keek snel om de hoek. Niets te zien...  Langzaam en op zijn hoedde liep hij de kamer in, maar er was niets levends te bespeuren. Ghost hing zijn bijl weer in de holster en begon de spullen te doorzoeken toen er een vreemde grom door de gangen galmde. Het klonk ver weg, dus het zou diep in de tunnel moeten zijn.

(Zet je geluid niet te hard... --> Het gegrom: https://www.youtube.com/watch?v=kMOYT_VzeSE )
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo jul 10, 2013 11:59 pm

Een beetje uit het veld geslagen pakt ze het aan. Eigenlijk moet ik het terug geven. Dan hoeft hij ook niet zo chagerijnig te doen...Hikari zucht even en neemt een hap van het suikerbrood. 'Wauw dit is lekker!', roept ze uit als ze het proeft. Ze eet ervan en sluit genietend haar ogen. Dan eet ze het stuk vlees op, en ze wilde hem net bedanken toen hij opstond. Ze slikte even en zag hem zijn zaklamp pakken. 'Ik zou toch zweren dat...'. Ze keek wantrouwend lang hem heen. 'Laten we gaan...', zei hij en hij liep richting de deur.
Wat angstig liep ze achter hem aan, en ging aan de kant toen hij de deur open maakte. Toen deze open ging zette ze zich schrap maar er gebeurde niks. Ghost scheen met zijn lamp naar links en rechts, en Hikari keek toe. Het zou haar niks verbazen als hij zo meteen vanuit het niets werd gegrepen. Een uitgang was het in ieder geval niet...

Na alles even gecontroleerd te hebben liep hij naar binnen en ze liep voorzichtig en op haar hoede mee. Ze zag mijnwerkers spullen en zag een pikhouweel. Ze pakte deze op en keek er even tevreden na. Dit is pas een wapen! Plots hoorde ze een soort gerinkel en ze keek direct naar Ghost. 'Wat heb je gedaan??'. Ze keek achter zich en zag een andere gang. Toen hoorde ze een gegrom. De rillingen liepen over haar rug, en ze begon wat sneller te ademen.
Ze liep de tegenover gestelde richting in van Ghost en onderzocht de gang. Niks te vinden in het donker. Ze pakte haar lampje en klikte deze aan. De wanden werden verlicht en ze liet het licht over de grond gaan. Ze liep wat verder en zag een touw strak gespannen staan. Ze keek omhoog, maar haar lichtje was niet sterk genoeg. Ze zette haar angst opzij en dacht naief: wat hij kan, kan ik ook! Ze pakt het pikhouweel vast en sneed in een klap het touw door. Het volgende moment viel er iets zwaars en zachts op haar. Ze gilde en krabbelde eronder uit. Ze scheen haar licht erop en het bleek een menselijk lichaam te zijn. Het stonk verschrikkelijk en het lag al half te verrotten. Ze kokhalsde even en voelde misselijkheid opkomen.

Ze liep zo snel ze kon terug Ghost en deed net alsof er niks was gebeurt. Toch bleef ze achterom kijken en ze voelde zich absoluut niet veilig...

Ik weet niet wat je van plan bent, dus ik laat het aan jou over Wink
Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptyza jul 13, 2013 9:36 am

'Wat heb je gedaan??' Vroeg Hikari hem. Even was hij stil. 'Ik hakte een mogenlijke val op veilige manier door...' De grom van net zat Ghost hoog, al moest het ver weg zijn geweest. Ghost doorzocht snel de kamer. 'Hikari Het is misschien handig om beschermende kleding aan te doen...' Hij wees op de helmen en beschermende kleding. Zelf had hij al het een en ander aangetrokken. Ghost draaide zich om door een gil van Hikari. Hij keek snel, maar zag Hikari nergens. Toen hij net een gang in wilde gaan om haar te zoeken, kwam ze het hoekje om gelopen. 'pff Bij Destrius' gewei... waarom ging je daar nou weer heen? had het in ieder geval ff gemeld...'

Na even rond te zoeken in de kamer, besloot Ghost dat ze weer verder moesten. 'Kom we gaan deze kant op...' Het kwam er meer bevelend uit dan vragend. 'Zo jij hebt ook een wapen zie ik... Meteen een behoorlijk zwaar wapen... Naja zolang je er maar iets mee kan...' Hij keek haar wat onderzoekend aan, alsof hij keek of ze wel sterk genoeg was. Plots keek ghost vooruit en bleef doodstil. 'Hoor jij dat ook?' Hij luisterde nu goed en hoorde in de verte heel zachtjes iets klinken.
( https://www.youtube.com/watch?v=B39S3vUmalA )
Ghost zei er niet veel over verder, maar zijn houding veranderde ontzettend. Ghost liep nu op een meer beschermende manier voor Hikari uit. Ook had hij zijn bijl nu strakker vast.
Naarmate ze verder de tunnel in liepen werdt het geluid duidelijk een muziekje en werdt het ook goed  te verstaan. Plots klonk een knal, die de muziek stopte. Het was alof iets kapot gegooid werdt. Dit werdt kort daarop gevolgd door een eng gelach.
( https://www.youtube.com/watch?v=nhnygLQ4Ar4 )
Ghost scheen geschrokken voor zich uit, met zijn bijl aanvalsklaar. De ijskoude Ghost begon nu zijn kalmte te verliezen. Voor zich liep iets op hun af, maar het was niet duidelijk wie het nou was... of WAT het was. Ghost liep er voorzichtig op af, terwijl hij zich op een aanval voorbereidde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptyza jul 13, 2013 10:35 am

Ghost hield zijn wapen vast en bereidde zich duidelijk voor op een aanval, en ondanks haar angst pate ze haar pikhouweel en zette zich schrap. Het volgende moment deed ze iets verschrikkelijk doms: ze gaf een belachelijke aanvalskreet en rende langs Ghost met haar pikhouweel zwaaiend in de lucht.
'Kom dan jij engerd!! Ons een beetje bang maken he? Ik ga jou eens bang make-', ze stopte halverwege en keek stomverbaasd naar de lege ruimte. 'Dafuck? Er is niemand?'. Ze keek een beetje gepikeerd en draaide zich om naar Ghost. Ze smeet de pikhouweel weg, die belandde op zijn voeten. Ze schrok even en snelde toen naar hem toe. 'Het spijt me!', ze keek hem angstig een en zag toen een schaduw achter hem verschijnen.
'Pas op!!'. Ze greep de pikhouweel weer en sprong voor hem. 'In Juve's naam! Laat ons met rust!', haar handen trilden en plukken haar hingen van frustratie voor haar ogen. Ze wacht en haar gen gaat wijd open als ze de schaduw groter ziet worden. Het enge gelach klinkt weer, en van angst springen de tranen in haar ogen. Ze duwt Ghost onbewust wat naar achter, aangezien hij net een zware pikhouweel op zijn voet had gekregen, en ze richtte het wapen voor zich uit. Voorzichtig liep ze naar de schaduw totdat ze grond begon te beven en er scheuren verschenen. Haar veot gleed weg, en ze gaf een gil.

Niet veel later stopte het beven weer, en voorzichtig trok ze haar voet eruit. Het klopte pijnlijk, maar ze liet niks merken. Het gelach klonk weer, en de schaduw verdween. Ze werd woedend, en smeet de pikhouweel door de gang. 'Ren maar weer! Eikel! Als ik je te pakken krijg, dan sla ik je hoofd in!!'. Ze trilde over haar hele lichaam van angst, en bleef staan waar ze stond. Ze liep naar haar wapen en pakte deze op. Ze mankte lichtjes terug en vroeg, lichtelijk bang voor zin reactie: 'g-gaat het?'...
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Juvé

Three weapons, two hearts, one cave Awxiqo
Juvé


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: I guess I quit counting a long time ago.
Remission: Doomed

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo jul 17, 2013 1:57 am

Verbazend hoe iemand in zo'n lawaaiige plaats zich toch kon voortbewegen zonder ook maar een enkel geluid te maken. Poot voor poot, door de ijskoude plassen die de grot gevormd en uitgesleten had. Normaal gesproken had Juvé een hekel aan kou, maar nu was hij blij dat hij in elk geval iets anders voelde dan die eeuwige zeurende pijn in zijn lijf. De vervloekte God, dat was één van de vele namen waar hij onder bekend stond. Het was zijn taak om de meest duistere zielen hun straf in het hiernamaals te geven. Maar eigenlijk was Juvé zelf ook één van hen. Gedoemd om eeuwig rond te dwalen met een vreselijke pijn die elke zenuw van zijn lijf vulde, elk moment van de dag. Er waren momenten waarop hij niet aan die vreselijke pijn hoefde te denken. Dat waren momenten die hij koesterde. En ze waren altijd veel te snel weer voorbij. Bij die gedachte ontsnapte er een grom uit zijn keel.

Juvé bracht zichzelf weer in beweging. Een vreemdsoortige muziek vulde de gang waar hij in liep. Zijn gifgroene ogen vernauwden zich. Een schim verscheen in de verte. Juvé liep er langzaam op af. De schim begon de vormen van een klein meisje aan te nemen. Ze had een muziekdoos in haar hand. Zachtjes lachte ze naar hem. Juvé gromde nogmaals. Het gebeurde niet vaak dat een ziel uit Infernum wist te ontsnappen. Maar als het gebeurde was het een helse klus om ze weer vangen. Lachend rende ze weg. Juvé sprintte erachteraan. De ziel was een verkeerde gang in geschoten en stond nu tegen een muur te kijken. Ze draaide zich om toen Juvé haar naderde. Bij elke stap die hij naar haar toe zette veranderde zijn gestalte. Hij ging op twee poten lopen die veranderden in benen. Zijn voorpoten werden armen. Niet lang daarna was de vos verdwenen en stond er een volwassen man. De meeste mensen zouden hem op een leeftijd van dertig schatten. Hij had halflang felrood haar wat hij snel in een lage staart bij elkaar bond. Verder droeg hij een lange rode jas en stevige laarzen. Zijn huid was zo wit dat hij bijna licht uitstraalde. Juvé nam niet vaak de vorm van een mens aan. Hij voelde zich ongemakkelijk in het onhandige lichaam van een mens. Maar nu kon hij niet anders. Hij moest deze ziel mee zien te krijgen. En dit was de enige manier waarop ze met hem mee zou zijn. 'Kom mee Annabel. We hebben hier niks meer te zoeken. Dit is niet meer de plek waar we horen,' sprak hij de ziel van het kleine meisje toe terwijl hij zijn hand naar haar uitstak. Voorzichtig pakte de ziel van het meisje Juvé's hand. Maar toen hij met haar terug wilde lopen weerklonk een luide gil. Als reactie sloeg Annabel een ijselijke gil terug en gooide het muziekdoosje stuk op de grond. Ze maakte zich in paniek los van Juvé's hand en rende ervandoor. 'ANNABEL!' bulderde Juvé haar achterna. Maar ze was verdwenen. Toen hoorde hij stemmen. Ze waren afkomstig van stervelingen Zijn ogen spoten vuur toen hij in de verte hun schimmen zag verschijnen. Hij moest die twee weg zien te krijgen anders kreeg hij Annabel nooit meer te pakken. Hij haalde diep adem en begon te lachen. Niet dat hij de opmerking van de sterveling echt grappig vond. Maar de echo van de grot liet het extra angstaanjagend klinken.

Het hielp niet. Hij hoorde ze nog steeds schreeuwen in het niets. Er zat niets anders op. Hij moest de confrontatie aan gaan. Juvé sloot zijn ogen en viel uit elkaar in asdeeltjes om direct achter het meisje weer opgebouwd te worden. Zijn ene hand greep haar pols beet en draaide de arm van het meisje op haar rug terwijl zijn andere hand zich om haar nek vouwde. 'Het is vreselijk gevaarlijk om in een plek als deze te lopen krijsen. Voor je het door hebt stort de boel hier in elkaar,' fluisterde hij zachtjes in haar oor. Daarna liet hij haar los en duwde de vrouwelijke sterveling tegen de andere aanwezige aan. 'Dankzij jullie ben ik iemand kwijt. Verdwijn, zodat ik verder kan met mijn werk,' sprak hij zacht, maar daarom niet minder dreigend.

(If you don't mind. I'm jumping in. Anders zeggen jullie het maar en dan verwijder ik mijn post weer)
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo jul 17, 2013 2:24 am

Hikari voelde haar arm op haar rug gedraaid worden, zonder enige waarschuwing. Niet lang daarna werd ze weer losgelaten en werd ze tegen Ghost aan geduwd. Ze stond te trillen van schrik, en draaide zich vliegensvlug om, en keek naar het gestalte voor haar.
'Dankzij jullie ben ik iemand kwijt. Verdwijn, zodat ik verder kan met mijn werk'. Zijn stem was zacht, wat het alleen maar dreigender maakte. Ze pakte haar wapen onbewust wat steviger vast. 'W-wie ben jij? En hoezo is het onze schuld? Wij lopen hier en zoeken een uitgang. En toevallig bepaal ik zelf wat ik doe'. Ze bekeek hem van top tot teen en vond hem een beetje vreemd. Vooral zijn haar. Het was felrood! Dat kan haast niet echt zijn...alhoewel...haar broer had ook een aparte kleur rood...ze kneep haar ogen even samen maar dacht toen dat haar broer er totaal niet op leek. Haar ogen bleven bij zijn gezicht en haar hangen.

'En wie ben je kwijt als ik vragen mag? Behalve wat eng gelach en een creepy muziekdoosje heb ik niemand gezien'. Ze gaat voorzichtig naast Ghost staan en kijkt hem vanuit zijn ooghoeken aan. Plots schiet haar iets te binnen. 'Was jij degene die zo lachte? Ik vond het behoorlijk...eng'. Ze voelde een blos op komen als ze doorheeft hoe dom het klinkt.
'Weet jij trouwens de uitgang? Dan zijn we hier weer sneller uit en kan ik naar mijn broer op zoek!...En dan zit ik niet aan deze arrogante chagrijn vast'. Dat laatste zei ze mompelend zodat de twee anderen het niet hoorden. 'Is het eigenlijk een gevaarlijk persoon die hier rondloopt?'
Ze keek de man aan en wachtte op antwoord, terwijl ze een beetje nerveus op haar benen hupte...


Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee


Laatst aangepast door Hikari op di feb 10, 2015 8:39 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptyzo jul 21, 2013 12:02 am

Op het moment dat Hikari langs hem rende kon hij haar wel wurgen. Hoe kon ze iets doms doen als er roekeloos op af rennen?!. Het maakte het ergens wel weer goed toen ze belachelijk stond te schreeuwen naar een lege ruimte. echter maakte ze het nog erger, toen ze haar pikhouweel op zijn voet gooide. Hij keek haar boos aan, maar ze zag iets achter hem blijkbaar. Ze rende langs hem en begon tegen een soort schim te schreeuwen. zelf schatte hij de situatie in, maar Hikari stond daar alweer al haar energie te verpesten. Plots begon de grond te beven, waarna Hikari een gil gaf. Ghost pakte zijn bijl exta stevig vast en keek naar de schim Toen het beven stopte klonk de lach weer, terwijl de schim in de shaduwen verdween.
Ze liep op hem af en vroeg voorzichtig 'g-gaat het?'
Zelf gaf hij er amper een reactie op hij zei iets korts als 'domme acties ook aldoor', Waarna Ghost ging zitten en zijn voet bekeek.

Plots stond er een man achter Hikari, die zei meerdere malen zei dat ze weg moesten vanwegen zijn werk. Hikari was eerst vastgegrepen en zei toen ook nog eens hardop dat ze bang was voor de vreemde man... Ghost liet haar maar uitpraten, maar zou zeker geen andere houding aannemen. 'Weet jij trouwens de uitgang? Dan zijn we hier weer sneller uit en kan ik naar mijn broer op zoek!...' Zei Hikari. Ghost reageerde er niet op.  'Is het eigenlijk een gevaarlijk persoon die hier rondloopt?' Voegde ze eraan toe.
Voordat de man kon reageren stapte Ghost voor Hikari. 'Wie ben jij om ons af te katten als jij je werk verknalt?' Zei Ghost nors. 'Als jij je werk wilt doen zou ik maar eens manieren leren, want hoe meer jij ons afkat hoe meer ik je dwars wil gaan liggen!... Bovendien, wat voor werk doe jij wel niet? onschuldige meisjes lastig vallen? of ze betasten? ik zou als ik jou was heel snel omdraaien en weglopen, want jij bent hier degene die ons voor niets loopt te storen... Ik zou voortaan je woorden en daden beter kiezen dan je zojuist hebt gedaan.' Ghost klonk ijskoud, maar beschermend richting Hikari. 'eerst loop je ons bang te maken met een of ander raar muziekje... dan laat je haar schrikken met die gemene lach... en vervolgens grijp je haar bij haar keel...' Ghost keek de vreemde man aan. Hoe durft ie ons proberen weg te jagen? ik ga geen centimeter voor hem aan de kant...
Terug naar boven Ga naar beneden
Juvé

Three weapons, two hearts, one cave Awxiqo
Juvé


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: I guess I quit counting a long time ago.
Remission: Doomed

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo jul 24, 2013 10:51 pm

Waarom was hij hier eigenlijk nog? Sterfelijke wezens en dan voornamelijk mensen waren zo vreselijk naïef. Hoe vaak had hij wel niet meegemaakt dat ze pas berouw toonden voor hun daden, pas inzicht kregen in hun acties, toen het allemaal te laat was. En dan op blote knieën om vergeving bij hem smeken. Ze zouden beter moeten weten dan medeleven zoeken bij iemand wiens hart net zo verdorven is als dat van hen. De ironie van Oriël. Wat dat betreft was ze slim geweest om hem de leiding te geven. Van hem hoefde ze er niet vanuit te gaan dat hij iets onvoorspelbaars deed als genade tonen.

Zijn gifgroene ogen bleven gefixeerd op de vrouw, Hikari zoals de schaduwen hem influisterde. 'Het is maar wat je lopen noemt,' was de zachte sarcastische en spottende reactie op haar woorden. Hij boezemde haar angst in, Juvé merkte het aan de manier waarop ze naar hem keek. Hij negeerde haar vragen. Hij had geen enkele verplichting naar haar om ze te beantwoorden. Voordat hij kon antwoorden kwam het andere mens echter tussendoor. Hij trok zich niks aan van de ijskoude toon die de man, Ghost, aansloeg tegen hem. Waarom zou hij? Het enige wat Juvé deed was glimlachen. Hij keek weer naar Hikari. 'Ze is alleen gevaarlijk als ze bang is. En na dat gegil is ze behoorlijk van streek geraakt,' beantwoorde hij haar eerdere vraag over Annabel. Daarna gleden zijn ogen terug naar Ghost. 'Je weet dat die act je niet verder gaat helpen in dit of enig ander leven. Je ziel kun je er in elk geval niet mee beschermen,' grijnsde hij met leedvermaak in zijn stem.

Ineens schoot Juvé's hand naar voren en stopte vlak voor Hikari's gezicht. Zijn hand leek iets stevig vast te klemmen. Een paar seconden na die actie verscheen Annabel. Juvé had zijn hand stevig om haar keel geslagen en haar van de grond getild. Annabel gilde en krijste. Uit haar keel klonk een diep gegorgel en gegrom wat niet eens meer dierlijk genoemd kon worden. Uit haar traanbuizen kwam bloed terwijl haar oogkassen leeg en kwaad naar Hikari keken en haar mond een rij scherpe tanden toonde die je net zo lang open konden rijten tot je onherkenbaar verminkt was. Ze probeerde los te komen en spartelde met haar voeten in de lucht maar Juvé hield haar stevig vast. Hij wist dat, wanneer hij haar zou loslaten, ze op zoek zou gaan naar een levend lichaam om over te nemen. Daarom was ze op Hikari afgestormd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydo jul 25, 2013 10:51 am

Het meisje dat vlak voor haar verscheen maakte haar bang. Ze maakte rare geluiden, en ze spartelde hevig tegen. De man had haar bij haar keel vast, en met afschuw keek ze naar wat er voor haar gebeurde. 'O-oke, dit had ik niet verwacht', fluistert ze en ze gaat wat bang achter Ghost staan.

Ze zag de mond open gaan en zag vlijmscherpe tanden, die er niet erg...uitnodigend uit zagen. Haar oogkassen waren leeg, maar toch leek ze woedend naar haar te kijken.
Er kwam zelfs bloed uit, en het zag er angstaanjagend uit. Ze hapte verschrikt naar adem en kon nauwelijks nog wat uitbrengen. Onbewust klampte ze zich aan Ghost vast terwijl er tranen in haar ogen stonden. Ze was vlak voor haar geweest, en ze had het meisje geen eens opgemerkt.
Ze stond voor de zoveelste keer te trillen op haar benen, maar het scheelde haar geen zier. De angst was te groot, en voordat ze weg stormde gaf ze een kreet. Ze rende zo hard ze kon, met het wapen nog in haar hand. Tijdens het rennen viel ze hard, waardoor haar linkerknie open ging, maar ze stond weer op en rende door. Gang in, gang uit.
Ik wil hier weg. Ik moet hier weg! Waar is de uitgang?! Waar is die verdraaide uitgang?! Ze raakte nog meer in paniek en ging weer onderuit. Toen bleef ze liggen waar ze lag. Ze hijgde en was buiten adem. Ze krulde zichzelf op als een bolletje en begon toen flink te huilen. Niemand was in de buurt op het moment. Het meisje had haar zoveel angst aan gejaagd dat ze het niet meer trok. En dat terwijl er eigenlijk nog niet veel was gebeurt. Ze was misschien nog geen eens op de helft!

'Ik wil terug! Naar mijn broer en mijn ouders! Papa! Mama! Waarom zijn jullie weggegaan?! Waarom...hebben jullie...mij alleen gelaten?...'. Ze begon steeds zachter te praten en te huilen en sloot haar ogen. Ze wilde dood. In een klap was haar vertrouwen en lef compleet de bodem in geslagen. Alle spanning en stress kwam eruit. Ze werd stil en bleef liggen waar ze lag....


Laatst aangepast door Hikari op di feb 10, 2015 8:44 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydo jul 25, 2013 12:51 pm

Plots greep de onbekende man naar Hikari's keel. Ghost had met dezelfde snelheid zijn bijl voor de man zin gezicht hangen, maar hield stil toen de man Hikari niet vast had. Plots verscheen er een raar meisje, die de onbekende man bij de keel had gegrepen in plaats van Hikari. Ghost had niet eens de moeite genomen om te verklaren hoe het kon. Plots begon Hikari te gillen en rende ze weg.

Stomverbaasd keek Ghost nu tussen de man en Hikari heen en weer. 'F***CK!!' kwam er voor het eerst met redelijk wat emotie uit. Nog een keer keek hij naar de man en rende toen achter Hikari aan, om haar te zoeken. De man interesseerde hem niet, maar Hikari had iets bij hem losgemaakt. Hij kon zijn vinger er niet op leggen. gelukkig was Hikari niet heel moeilijk te vinden door haar gehuil, al waren de echo's toch vervelend in de gangen. Na rustig zoeken duurde het 10 minuutjes voor Ghost Hikari zag. Zachtjes, maar niet sluipend, liep hij richting Hikari. Ghost knielde neer voor haar en keek haar een beetje machteloos aan, voor hij besloot har zachtjes aan te spreken. 'H.heey...' kwam er stotterend uit. Ghost wist niets te zeggen en bleef een paar Seconden halve woordjes stotteren, voor hij besloot zijn armen om haar heen te slaan.

In gedachten was Ghost overal mee bezig. Hij luisterde naar elk geluidje, hij keek naar elk lichtje, maar vooral was zijn aandacht bij hoe hij Hikari kalm moest krijgen. Zelf had hij niet door hoe erg hij trilde, doordat zijn aandacht niet meer bij zichzelf was. Hikari was nu het middelpunt van zijn aandacht, al had hij dat zelf niet in de gaten.

Wie is die kerel en wie is dat meisje... het spookte welliswaar niet in zijn hoofd rond, maar het bleef ergens achterin zijn hoofd hangen. Zijn er meer mensen zoals dat meisje??
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptyzo jul 28, 2013 10:23 am

'H-heey', klonk het plots heel onzeker. Ze stopte van verbazing met haar gesnik. Is dat nou Ghost? Zijn stem klonk zo...anders. Hij stotterde nog wat meer, en als ze niet zo bang was geweest, dan had ze verschrikkelijk hard gelachen. Hij leek wel een tiener van vijftien die voor het eerst tegen een meisje praatte.
Plots voelde ze zijn armen om haar heen. Sterk, warm en veilig. Haar adem stokte, en het duurde even voor ze zich tegen hem aan nestelde.
Het maakte haar niks meer uit wat er op dit moment kon gebeuren. Alles dat ze nog kon bedenken was dat ze het fijner dan ooit vond om de armen van een jongen om zich heen te hebben. Ineens merkte ze dat hij ook trilde. Ze had er nooit bij stil gestaan dat hij ook geschrokken kon zijn...

'G-ghost? Ben jij ook...bang?'. Haar stem klonk schor en hees, en ze keek hem aan. Hij zag er nu kwetsbaarder uit dan ooit. Nu leek het wel of de rollen omgedraaid waren. Ze legde een trillende, koude hand tegen zijn wang en keek hem recht in de ogen. 'Je hoeft niet bang te zijn om je emoties te laten zien Ghost. Dat maakt je niet minder stoer'. Ze bleef hem aan kijken en verdronk zowat in zijn ogen. Ze waren diep bruin, net chocola.
Toen ze merkte dat ze staarde keek ze snel weg en liet haar hand zakken. Ze maakte snel wat afstand, om niet te laten zien dat ze verward was, en hij een bepaald gevoel bij haar aanwakkerde. Zo had ze wel eens eerder een jongen op afstand gehouden. En het was tot nu toe altijd gelukt. Om hem snel af te leiden vroeg ze zacht: 'weet jij wie dat waren? Waarom was dat meisje zo...eng?'...
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi aug 20, 2013 10:15 am

Zachtjes nestelde Hikari zich tegen hem aan. het was even doodstil, op hun ademhaling na, toen ze plots zei 'G-ghost? Ben jij ook...bang?' Er ging een schok door zijn lichaam heen en voelde zich beledigd. Hij die bang was? echt niet... "Waarom zou ik bang zijn? ik wilde je alleen maar kalmeren" Zachtjes legde ze een trillende hand op zijn wang. 'Je hoeft niet bang te zijn om je emoties te laten zien Ghost. Dat maakt je niet minder stoer' "hmm" hij draaide zijn hoofd weg. "Ik kwam je juist redden..." Het klonk koud en afstandelijk. "Bang zijn is iets dat nutteloos is... voorbereid zijn is beter dan bang zijn" Hij liet haar los en keek haar aan. Hij stond voor haar en keek in haar ogen. ze was kleiner dan hij was en zijn schouders waren een stuk breder. Ze maakte wat afstand en vroeg 'Weet jij wie dat waren? Waarom was dat meisje zo...eng?'...
Hij keek haar aan. "Ik heb geen idee... van mij mogen ze verdwalen hier in de grotten... ik ga ze in ieder geval niet zoeken... zolang jij maar bij me bent..." even keek hij haar aan en een week gevoel schoot door zijn buik heen. Plots pakte hij haar vast en zoende haar. ineens klonk zijn stem warm en oprecht toen hij zei "Het spijt me maar je betekend veel voor me en ik wil je gewoon beschermen"

Even later besloot Ghost dat ze maar eens verder moesten zoeken naar de uitgang en zachtjes trok hij Hikari mee in de richting waar hij heen wilde Zachtjes liep hij door de gangen heen, terug denken aan de zoen die hij haar spontaan gegeven had. Hij wist niet waarom hij het had gedaan, het was impulsief en niet iets wat hij normaal zou doen, maar het was geweldig geweest. Plots werdt hij uit zijn gedachten getrokken toen er een geluid van voor hun kwam. "pff als het weer die 2 van daarstraks zijn zullen ze het krijgen" zij hij nors. zijn hand hing op zijn bijl en hij zou er direct mee kunnen slaan. in de verte zag hij een beest staan, wat hij nog nooit gezien had. Het leek geen huid te hebben, maar op sommige plekken stekels die uit zijn spieren staken. hij trok zijn bijl, terwijl hij Hikari achter zich trok. Het beest had hun gezien en draaide zich grommend om. Maar Ghost kwam er al snel achter dat het dier 2 uitgestoken ogen had. Toch liep het beest nu grommend op Hikari en Ghost af. Ghost duwde Hikari achteruit en ging aanvals klaar staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptydi aug 20, 2013 11:50 pm

Hij had haar gekust! Hikari keek met grote ogen vooruit, terwijl Ghost haar meetrok. Dit had ze echt niet verwacht! Hij kwam even afstandelijk over en het volgende moment....een rilling van genot ging over haar rug. Zijn lippen waren zo zacht, iets wat ze ook totaal niet had verwacht. Dat zou je niet zeggen als je hem zo zacht. Onbewust glimlachte ze tot Ghost stopte met lopen en op zijn hoede keek. 'Pff als het weer die 2 van daarstraks zijn zullen ze het krijgen', mompelde hij. Niet veel later zagen ze een beest, die er niet bepaald vriendelijk uit zag. Ze slikte en angst schoot door haar een. Wat had Ghost ook alweer over angst verteld?
Bang zijn is iets dat nutteloos is... voorbereid zijn is beter dan bang zijn!...

Hikari keek even van opzij naar Ghost en zag dat hij beschermend voor haar ging staan. Toen pas zag ze dat het beest naar hen toe kwam. Het zinnetje van Ghost gonsde door haar hoofd, en toen wist ze wat ze moest doen. Ze pakte de pikhouweel, die ze nog steeds bij zich droeg, en ging naast Ghost staan.
Hij leek twee keer zo groot als zij en ze voelde zich veilig bij hem, maar dat wilde niet zeggen dat hij in zijn eentje moest vechten. 'Ik vecht met je mee. En niets kan mijn gedachten veranderen!'. Ze ging strijdlustig staan, totdat het beest aanviel. Hij sprong naar haar toe, en in een reflex haalde ze uit, recht tegen zijn kop. Het maakte echter niet veel uit, want hij bleef even verdoofd staan en begon toen weer te grommen. 'Waarom moeten die beesten mij altijd hebben?', hijgde ze.
Alsof hij haar begreep, stormde het beest op Ghost af. 'Geef hem de genadeklappen Ghost!', riep ze terwijl ze hem vanuit haar ooghoeken aankeek..
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Emptywo aug 21, 2013 12:53 am

In plaats van achter hem te blijven ging Hikari naast hem staan. 'Ik vecht met je mee. En niets kan mijn gedachten veranderen!' het klonk steevast en ghost ging er verder niet tegenin. Hij pakte zijn bijl des te steviger vast. Het beest sprong op ze af, maar op het laatst sprong hij op Hikari af. Hij wilde haar wegtrekken, maar ze sloeg het beest hard tegen de kop aan. Even bleef het beest versuft staan, maar keek toen snel naar Ghost. Hij haalde uit, nog voor het beest op hem afsprong, richting het hoofd van het beest. Echter ontweek het beest de klap en Ghost donderde voorover. Zijn verwachting van het beest was verkeerd geweest en nu haalde Ghost zich open aan de stekels van het beest. Het waren geen diepe verwondingen, maar het deed toch redelijk pijn. Ghost lag naast het beest en hij hakte hard op een van de achterpoten.  Het beest maakte een onhandige sprong weg, maar de poot ging niet meer mee. Ghost zag de poot nog kort blijven staan voor die bebloed op de grond viel. Ook het beest bloedde nu hevig, al maakte het geen aanstalten om te vluchten. Ghost stond snel weer op en bleef aanvals klaar staan, kijkend wat het beest zou gaan doen. Het beest stormde nu weer op Hikari af. Ghost sloeg hard met de bijl in het beest, maar een van de stekels bleef in zijn bijl hangen. De bijl vloog uit Ghost's handen en Ghost pakte nu snel een dolk. Ghost stond nu gefrustreerd te kijken naar hoe zijn bijl hing aan de stekels van het beest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Three weapons, two hearts, one cave Empty
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave Three weapons, two hearts, one cave Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

Three weapons, two hearts, one cave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Suterraneo-