IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Three weapons, two hearts, one cave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
AuteurBericht
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave wo okt 01, 2014 9:20 pm

Thom werd weer tegen de grond geduwd met het commando dat hij stil moest zijn, dus zweeg hij. Plots hoorde hij het gegrom nog luider naast zich en de hond begon te grommen.
Opeens haalde de nog steeds onbekende persoon uit met zijn voet en het dier was even verrast door de klap. Hij kwam overeind en terwijl hij begon te schreeuwen trapte hij het dier.
Thom kwam nu ook overeind en deed zijn zaklamp aan. Het licht scheen door de gang en op dat moment zag hij een grote steen liggen. Hij twijfelde of hij de steen kon optillen maar wie niet waagt, wie niet wint. Hij legde de zaklamp neer en legde zijn vingertoppen onder de steen.
Hij rolde hem iets om en tilde toen met al zijn kracht. Langzaam kwam de steen omhoog en even wankelde hij door het gewicht. Snel liep hij naar het dier en smeet de steen op het lichaam van het dier. 'Vangen klootzak!', riep Thom boos. Het dier bezweek onder de steen maar leefde nog wel.
Hijgend bleef Thom staan en keek toen naar de persoon die nog steeds in schaduwen gehuld was. Hij draaide zich om en pakte zijn zaklamp. Toen rende hij naar de man en pakte zijn pols. 'Kom op, rennen!'. Hij sleurde hem mee en kwam uiteindelijk tot stilstand toen ze weer veilig waren. Hijgend bleef hij staan terwijl hij zich naar de persoon omdraaide. 'Mag ik weten wie je bent?'.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jareth

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 25
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave do okt 02, 2014 11:03 am

Opeens scheen er weer licht in de gang. De onbekende had zijn zaklamp aan geklikt terwijl Jareth hier zijn haggie zat te redden. Met gevaar voor zijn eigen leven! Maar het had ook wel voordelen want nu kon Jareth tenminste zien waar hij trapte. Hij probeerde zijn vuist in een van de ogen van het beest te planten. Het monster kronkelde wild en agressief. Het was in de war gebracht door het plotselinge licht. Alle schaduwen en het geblaf en gegrom van Jenner maakte het voor het beest niet veel beter op. Net toen Jareth zag dat het beest op zijn geliefde hond wilde springen werd het geraakt door een grote steen. Hij draaide zich om naar de jongen en zag hem hijgend in het licht van zijn lamp staan. Een schok van herkenning schoot door hem heen. Hij had deze knul al eerder ontmoet, maar hij wist niet meer zeker van waar.

Maar Jareth had geen tijd om daar over na te denken. Hij moest maken dat hij weg kwam, nu dat beest neer gehaald was. Hij kon zomaar weer overeind komen en ze nog agressiever aanvallen. Jareth dook achter de jongen, die op hetzelfde moment zijn zaklamp opraapte, om zijn zwaar bepakte rugzak te pakken. Daar zat namelijk nu zijn hele leven en overleven in. Hij wilde zich net uit de voeten maken toen de misschien bekende hem opeens bij zijn pols greep en mee sleurde. Jareth werd zowat van zijn sokken getrokken en verloor haast zijn evenwicht in het gesleur van de jongen, met Jenner gelukkig met hen mee rennend. ‘Laat me los!’ riep Jareth gepikeerd. Zoiets werkte namelijk alles behalve goed. Na een tijdje hielden ze hijgend halt in een gang, waarvan ze beide dachten dat ze wel veilig ware. Jareth steunde tegen de korrelige ruwe want en stond voorover gebogen op adem te komen. Het zweet stond op zijn voorhoofd en hij begon het flink benauwt te krijgen in de krappe ruimtes. Waar was die vervloekte uitgang toch! Jareth keek op bij de vraag en staarde jongen een tel van top tot teen aan. Hij veegde langs zijn mond die van het hijgen opstond en kwam overeind. Hij torende duidelijk boven de jongen uit. ‘Dat gaat je niks aan knul,’

Jareth’s ogen werden groter van schrik toen hij opeens herinnerde wie de jongen was en waar hij hem eerder had gezien.
‘… Thom?’
Jareth was duidelijk compleet verbouwereerd door zijn plotselinge komst en wist ook niet goed wat hij er van moest denken. Ten eerste vroeg hij zich waar de jongen in vredesnaam vandaan kwam en hoe hij hier terecht was gekomen. En dan waren nog die moeilijke gevoelens van hun verleden. Dus of hij echt blij moest zijn met Thom’s verschijning wist hij nog niet. En toch was hij blij dat de roodharige knul nog leefde. Of beter gezegd. Dat hij alles overleefd had. Het was een aantal jaar geleden, vlak nadat hij Rachel uit het oog veloren had. Dus er roerde een hoop gemengde gevoelens in Jareth. Van buiten herstelde hij zich echter al weer en wist de compleet verbaasde uitdrukking op zijn hoofd te neutraliseren, zich afvragend of Thom hem nog wel herkende..
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave do okt 02, 2014 8:39 pm

'Thom?', zei de onbekende plotseling en aan zijn hele houding was te zien dat hij compleet verbouwereerd was. Thom keek hem aan. Huh?
De persoon tegenover hem herstelde zich en nam weer dezelfde houding aan. De roodharige jongen was verrast doordat hij zijn naam wist.
Thom keek de vreemdeling aan en hield zijn hoofd een beetje scheef. 'Hoe weet jij mijn naam?', vroeg hij met een verbaasde en nieuwsgierige blik.
'Ik kan me niet herinneren dat ik me heb voorgesteld'. Thom keek de man, die nu duidelijk te zien was in de lichtstralen van zijn zaklamp, aan en hij kreeg nu de kans om hem te observeren.
Donker haar, donkere ogen...die ogen. Thom kneep de zijne wat dichter en een vlaag van herkenning ging door hem heen. 'Ken ik jou?', vroeg hij met iets wat argwaan in zijn stem.

Ondertussen werd het wat benauwd in de grot en Thom keek even achter zich om naar een uitgang te zoeken. Waar zaten die? En hoe lang zat hij hier eigenlijk al? Hoe lang zat de onbekende man tegenover hem al in deze grot?
En nog belangrijker: wie was hij? Hij wist zeker dat hij hem kende vanwege de ogen. Of is dat gewoon weer een vaag gevoel van hem die weer niet klopt?
Fronsend keek Thom hem aan en probeerde uit alle macht te bedenken wie hij kon zijn...
Terug naar boven Ga naar beneden
Jareth

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 25
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave do okt 22, 2015 3:12 am

Hij herkende hem niet en dat stak meer dan Jareth wilde toegeven. Thom was duidelijk verrast en Jareth had geen idee hoe hij zich hier uit moest lullen. Hij besloot zijn mond te houden en keek de jongen alleen maar aan. Hij was gegroeid, maar Thom bleef nog steeds een jongensachtige uitstraling hebben. Jareth was blij dat de roodharige knul daarin niet veranderd was.
"Dat heb je ook niet," mompelde de lange jongeman nukkig toen hij met z'n hand de zaklantaarn van Thom afpakte "Zou je niet in mijn ogen willen schijnen?" Hij negeerde de laatste vraag van Thom en trok de rugzak van zijn rug af, die met een zware plof op de grond neer kwam. Hij haalde er een tinnen waterfles uit, die hij enkele jaren terug van een stervende soldaat had afgesneden. Hij draaide de dop los en hield hem ondersteboven. Een zielige kleine druppel droop over de ribbelrand op de grond. "Ik weet niet wat jij gaat doen, maar ik ga opzoek naar water." Hij stak de fles terug, deed de tas weer op zijn rug. Hij floot zacht als teken voor Jenner dat hij mee moest lopen en liep verder de gang af. Nog steeds de zaklantaarn van Thom in zijn hand, die hij gebruikte om zijn weg mee te verlichten. En vooral om Thom zonder woorden te dwingen met hem mee te gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave wo nov 25, 2015 11:02 pm

Thom keek hem na en zag toen dat hij zijn zaklamp mee nam. 'He! Die is van mij!', siste hij en rende boos achter hem aan. Wat denkt ie wel niet?!
Toen hij hem naderde greep hij zijn mouw vast en draaide hem om. Hierdoor veranderde het licht van richting en plots schoot er een gevoel van herkenning door hem heen.
Hij kende deze man. Jongen. Hoe oud zou hij zijn? Thom fronste zijn wenkbrauwen en bracht zijn hoofd dichterbij dat van de man. 'Ik ken jou...maar waarvan?'.
Hij bestudeerde hem en vroeg toen: 'hoe heet je? En waag het niet om weer weg te lopen!'.Hij zou erachter komen wie hij was. Ergens had hij het gevoel dat dit niet zomaar iemand was.....
Terug naar boven Ga naar beneden
Jareth

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 25
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave do aug 24, 2017 2:51 am

Jareth werd weer ruw tot stilstand gebracht toen Thom hem bij zijn mouw greep en omdraaide. Godsamme! Hij werd hier aardig chagrijnig van! 'Kun je daarmee ophouden?!' riep hij iets geïrriteerder dan hij wilde. Zijn stem echoëde luider door de gangen en even keek Jareth verschrikt om zich heen. Straks zouden ze nog meer monsters lokken. Met een nijdig gezicht wende hij zich terug naar de redhead. 'Luitser knul. Het krioelt hier van de monsters. Veel licht hebben we niet en ik heb geen idee hoe ver de dichtstbijzijnde onderwaterbron is. En tenzij jij een map van dit dolhof hebt, die ons direct naar de uitgang leid, is er een grote kans dat we hier nog wel een tijdje rond dollen. Wat dacht je ervan om je daarop te focussen in plaats van mij te bestokken met nutteloze vragen? Klinkt dat als een plan?' hij probeerde zijn volume zo laag mogelijk te houden, waardoor ze sissend als een slang naar Thom gespuwd werden. Met een ruk trok hij zijn arm weer los, om zijn woorden extra te onderstrepen. Even haalde Jareth een diepe en kalmerende zucht om de irritatie te minderen. 'Mijn naam is Jareth.' Even staarde hij Thom aan, wensend dat hij hem nog niet helemaal vergeten was, maar duwde die gedachte toen weg. 'Nou ga je me nog helpen de uitgang te vinden of wat?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave do aug 24, 2017 8:37 am

'Kun je daarmee ophouden?!', klonk zijn stem geïrriteerd. Thom keek hem geschrokken aan en ook de man leek even te schrikken en keek snel om zich heen.
'Luister knul. Het krioelt hier van de monsters. Veel licht hebben we niet en ik heb geen idee hoe ver de dichtstbijzijnde onderwaterbron is. En tenzij jij een map van dit doolhof hebt, die ons direct naar de uitgang leid, is er een grote kans dat we hier nog wel een tijdje rond dollen. Wat dacht je ervan om je daarop te focussen in plaats van mij te bestoken met nutteloze vragen? Klinkt dat als een plan?'.
Thom knipperde even met zijn ogen en knikte toen. De man rukte zich los.'Sorry', fluisterde Thom en keek naar zijn voeten terwijl hij wilde gaan lopen. 'Mijn naam is Jareth'.
Het bleef even doodstil. Thom stond als bevroren, aan de grond genageld.
Jareth.
Hij kende die naam. Die persoon. Alles viel op zijn plaats.
De stem, het gezicht, het gevoeld dat hij kreeg.
Jareth.
Jareth...
Thom's ogen werden zo groot als schoteltjes en hij draaide zich bliksemsnel om. Jareth keek hem aan en leek te wachten...op een antwoord?
'Jareth'. Thom leek zich niet meer te kunnen bewegen. Hij stond hem alleen maar aan te kijken. Na, wat een hele lange tijd leek, maar waarschijnlijk hoogstens een paar seconden was, reikte hij heel langzaam naar met zijn hand naar Jareth's gezicht.
Hij had hem zo gemist, had afscheid moeten nemen terwijl hij dat nooit had gewild. 'Ben jij...echt...?'. Er verschenen tranen in zijn ogen en hij was sprakeloos....
Terug naar boven Ga naar beneden
Jareth

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 25
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave di aug 29, 2017 8:42 am

Een gevoel van opluchting dat Thom hem had herkend mengde zich met spijt dat hij zijn naam had gezegd. Of dat hij het nu had gezegd. Thom kennende had hij het waarschijnlijk niet los gelaten, maar nu was Jareth bang dat ze hier nog erg lang Zouden blijven staan. Om het simpele feit dat er herinneringen opgehaald zouden worden en waarschijnlijk nog meer vragen zouden komen.
Er verscheen een warme glimlach op zijn gezicht toen Thom zijn naam herhaalde. Haast ongelovig. Zijn hand reikte omhoog en voor een moment schoot Jareth even in paniek. Zijn bruine ogen schoten naar waar hij op zijn gezicht afkwam. Even twijfelig, leek hij de hand te willen ontwijken maar na enkel een paar centimeter naar achter geleund te hebben liet hij het toch toe. Thom sprak weer en zijn toon liet Jareth weer terug naar de jongen voor hem kijken. Een blik vol ongeloof..maar ook tranen. Jareth knikte enkel. "Ja. Ik ben echt Thom." hij grinnikte even zacht, pakte toen met een zeldzame tederheid de hand van zijn wang tussen zijn vingers, om deze vervolgens op zijn snel kloppende hart te plaatsen. "Voel je?" hij glimlachte naar hem in het vage licht van de zaklantaarn. "Normaal klopt hij niet zo hard though.." even slikte hij met een ongemakkelijk grijns. Hij liet zijn hand weer los.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave vr sep 01, 2017 7:45 am

'Ja. Ik ben echt Thom', klonken de woorden van Jareth. Thom liet een opgeluchte zucht uit zijn mond en hij keek een beetje onwennig toen zijn hart naar de borst van de man werd geleid, om vervolgens zijn hartslag te voelen.'Voel je?'.
Thom knikte en keek hem aan. 'Hm', mompelde hij terwijl hij genoot van de glimlach van Jareth. Hij had die lach gemist, net als zijn stem, zijn ogen en... ja eigenlijk alles.
'Normaal klopt hij niet zo hard though...'. Thom keek hem aan terwijl Jareth een beetje ongemakkelijk werd. Thom slikte en kon zich niet inhouden. Hij moest wel oppassen, want het was immers Jareth met wie hij te maken had en van hem wist je nooit wat je kon verwachten.
Hij pakte met beide handen zijn gezicht vast en drukte heel rustig zijn lippen op die van hem. Hij wilde hem niet afschrikken, maar wel laten merken, voelen, hoe erg hij hem gemist had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jareth

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 25
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave do nov 02, 2017 12:54 pm

Nog voor Jareth het door had pakte Thom met beide handen zijn gezicht vast. Toen de roodharige jongen zich naar hem toe boog voelde Jareth de paniek toeslaan. Wat deed ie nou?!
Hij voelde zijn zachte bekende lippen op de zijne.. en als donder bij heldere hemel werd Jareth overspoeld door oude gevoelens. Zijn maag vulde zich met een gevoel die hij lang niet had gevoeld en zijn hart deed net zo hard mee. Hij voelde de tedere vingers van Thom rond zijn gezicht, zijn lippen zacht en welkom in de kus. En toen kon Jareth er niet meer tegen vechten. Hij leunde in de kus en beantwoorde hem even sterk. Zijn handen kwamen omhoog, langs Thoms zij, tot aan zijn handen. Iets in Jareth leek te veranderen. Als iemand die diepe gevoelens niet meer kon bedwingen. Hij greep Thoms handen en trok zijn lippen van de zijne. Voor een moment glinsterde zijn donkere ogen in de gang naar die van Thom. Toen duwde hij hem met voorzichtige maar ferme druk tegen de muur achter Thom. Zijn ene been tussen Thoms benen plaatsend. Hij voelde een electrische stroom door zijn lijf gaan bij elke aanraking. Zijn warmte, zijn geur, zijn blik. Jareths lippen nu begerig op de zijne drukkend. Hij likte langs Thoms lippen in een haast ongeduldige poging de poorten te openen voor een oh zo gewilde zoen. Jareth wist niet eens dat hij deze gevoelens nog had of uberhaupt nog kon hebben. Wat had Thom in godsnaam met hem gedaan! En waarom had het zo lang geduurd voor hij hem weer terug had gevonden.(sorry I got a bit carried away... ^^' )

Waarschijnlijk heb je hem over het hoofd gezien dus ik plaats hem nog een keer
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave di nov 20, 2018 8:43 am

Een verrast kreetje ontglipte Thom's keel en zijn ogen schoten open toen hij tegen de muur werd gedrukt, maar al snel gingen ze weer dicht en sloeg Thom zijn armen om Jareth heen. Het voelde zo fijn om zijn sterke lichaam weer tegen het zijne te voelen! Zeker nu zijn benen als spaghetti aanvoelden door Jareth's been, die heerlijk tegen hem aandrukte. Jareth's hele houding was veranderd en in plaats van de afstandelijk, harde reacties kreeg hij nu een gepassioneerde en vurige reactie terug. Thom was blij dat hij het initiatief had genomen om hem te kussen.

Hij voelde Jareth's warme tong over zijn lippen en bijna automatisch weken Thom's lippen vaneen. Zijn handen gleden gretig over Jareth's middel, borst, schouders en armen en hij kreunde zachtjes. Hij wilde meer! 'Jareth', hijgde hij terwijl zijn handen onder zijn kleding gleden, over zijn naakte rug. Zijn huid was warm en Thom werd overspoelt door gevoelens. Gemis, liefde en lust.
'Alsjeblieft', fluisterde hij, 'meer'. Ondertussen stonden de tranen in zijn ogen en kuste hij hem alsof er geen morgen meer zou komen...

Vet dramatisch en gay...ik heb mezelf weer overtroffen lol
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Three weapons, two hearts, one cave

Terug naar boven Ga naar beneden

Three weapons, two hearts, one cave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Suterraneo-