IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Wish we could turn back time, to the good old days

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jareth

Jareth


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 25
Remission: Neutral

Wish we could turn back time, to the good old days  Empty
BerichtOnderwerp: Wish we could turn back time, to the good old days Wish we could turn back time, to the good old days  Emptydi okt 17, 2017 10:33 am

De zon stond helder aan de blauwe hemel, waar de witte schapenwolkjes kleine schaduwplekken op de verwoeste en half vergane stad wierp. De wind waaide zacht fluitend door de vele verlaten straten. Wapperend in een oud gordijn door een openstaand raam. Een jongeman stond met zijn armen in zijn zij en het zweet parelend op zijn voorhoofd naast een hoop schroot. Zijn hond lag hijgend, van de warme dag en het rond sneuvelen tussen de verlaten en afgebrokkelde gebouwen, onder wat wild groeiend struikgewas.

Jareth was al een paar uur bezig met de hoop schroot uit pluizen. Hij had in weken geen mensen gezien. Wat vreemd was voor de stad. Dit was juist een plek waar mensen zich verzamelen. Het was ook de grootste reden waarom hij nog steeds in deze omgeving was gebleven de afgelopen maanden. En tot nu toe had hij nog geen reden gehad om echt weg te gaan. Toch begon het ook meer te vervelen en hij miste het menselijke contact. Hij miste sowieso een hoop. De laatste dagen droomde hij steeds vaker en intenser over zijn leven in Amerika. Zijn leven voor de oorlog. Zijn familie en vrienden. Hij wist vrij zeker dat er voor hem weinig was om naar terug te gaan nu, maar hij miste die goede oude tijd wel.

Hij greep voor de zoveelste keer die dag een verroeste pijp vast en trok hem tussen het schroot vandaan, om deze bij andere vergelijkbare pijpen te gooien. Hij was ooit begonnen aan deze hoop schroot met het idee dat hij vast en zeker wel iets bruikbaars moest vinden. Maar tot nu toe had hij nog weinig hoop. Wacht... was dat.. een fiets? Dat ding zou nog eens goed van pas kunnen komen, bedacht hij triomfantelijk. Eindelijk iets wat hij kon gebruiken! Nu moest hij het alleen nog tussen de grote platen, brokken puin en pijpen vandaan weten te trekken. Maar voor hij dat kon doen werd zijn aandacht getrokken door Jenner, die opeens grommend overeind was gekomen en met zijn doordringende staar naar het gebouw keek, aan de andere kant van de straat. Meteen greep Jareth naar de tas, enkele meters bij hem vandaan. Zijn bruine ogen bleven op het gebouw gevestigd, net als die van de hond die inmiddels naast Jareth was komen staan. Nek haren overeind en tanden ontbloot. Ondertussen gleed zijn hand in de tas en trok er een klein hand wapen uit, die hij kort geleden van een lijk had getrokken. Er zaten welgeteld 3 kogels in dus veel kans met het wapen had hij niet. Maar hij moest iets...
Hij kwam overeind, het wapen duidelijk zichtbaar in zijn handen voor wie of wat er dan ook was. Maar niet opgericht naar het silhouet in de schaduw van het gebouw. Een duidelijk silhouet van een mens. "Waag het niet om te dicht bij te komen!" Riep hij luid naar de overkant. Zijn stem echoënd door de straat. Jareth kon niet zien wie het was en had dus geen idee met wat voor persoon hij te maken had. "Wat kom je hier doen... Wie ben je?!" Zijn stem was luid en krachtig, maar je hoorde een onzekerheid in zijn woorden. Je kon niet voorzichtig genoeg zijn tegenwoordig.


(open)
Terug naar boven Ga naar beneden

Wish we could turn back time, to the good old days

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Solumn-