IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

A world without Google maps

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Hikari

avatar


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps vr jul 28, 2017 7:17 am

Hikari moest hard lachen toen Judai de opmerking maakte over de trap en nog harder, dat de tranen over haar wangen rolde, toen hij onderuit ging en weer een gevatte opmerking maakte.
Ze was niet de enige die snel melig werd van alcohol. Ghost leek het echter niet te kunnen waarderen en Hikari trok een pruillipje. 'Partypooper', zei ze. Hij liep naar de messen toe en begon deze te slijpen. Judai bleef ondertussen liggen en had de grootste moeite zichzelf bij elkaar te rapen, waardoor Hikari op haar zij viel van het lachen. De pijn was lichtelijk verdoofd en ze hikte terwijl ze naar hem keek.

Na een tijdje riep Ghost dat de man bij kennis was gekomen en begon hij de ondervraging. Hikari liep naar hem toe, samen met Judai, en ging quasi dreigend naast hem staan. Het feit dat ze wat alcohol op hadden, hielp niet echt. Met rode wangen luisterde ze naar het verhaal.
Toen de man over Berry begon, riep ze dreigend en fel: 'niemand krijgt mijn Berry in handen!'. Ze keek even vanuit haar ooghoeken naar Ghost. 'Behalve hij dan', gaf ze mokkend toe.
Nadat Ghost zijn vragen had gesteld, kwam er iets in haar op wat haar mateloos irriteerde. 'Ik hoor je alleen maar over mannen. Waar zijn de vrouwen? Zijn er kinderen? Het lijkt me stug dat ik de enige vrouw ben op deze hele aardbol'. Ze keek hem doordringend aan met een blik die zei dat hij beter de waarheid kon spreken. 'Anders vrees ik voor mijn leven...en mijn lichaam', zei ze, dat laatste zachtjes en tot zichzelf. Er was nog geen situatie voorgekomen dat een man zichzelf had opgedrongen aan haar, maar als de vrouwen populatie klein was, dan zou dat geen vreemd idee zijn.
Ze rilde. Zolang ze bij Judai en Ghost bleef, had ze een goede kans op bescherming.
Terug naar boven Go down
http://silvernightwalker.deviantart.com
Ghost

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps vr jul 28, 2017 11:52 am

'niemand krijgt mijn Berry in handen!' Ghost grinnikte even. 'Behalve hij dan', gaf ze mokkend toe. Ghost kon het niet tegenhouden dat er een kleine glimlach op zijn gezicht kwam

'Ik hoor je alleen maar over mannen. Waar zijn de vrouwen? Zijn er kinderen? Het lijkt me stug dat ik de enige vrouw ben op deze hele aardbol' Hikari's blik zag eruit alsof ze het antwoord letterlijk uit zijn hoofd probeerde te kijken.'Anders vrees ik voor mijn leven...en mijn lichaam' De man keek haar aan "Kalm maar meisje. Je hoeft nergens bang voor te zijn. Die angst krijgen we wel uit je als je voor ons komt werken!" De man sprak alsof hij al plannen voor haar had. "Vrouwen horen beschermd te worden... dat is wat wij doen. In ruil daarvoor zorgen zij voor een goed lopend thuisfront" De woorden zelf klonken alsof de vrouwen goed behandeld werden, maar de mans toon en hoe hij naar Hikari keek wezen erop dat ze weinig respect hadden voor vrouwen.
Terug naar boven Go down
Judai

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 20
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps za jul 29, 2017 8:18 am

Judai was blij met hoe Ghost op zijn verhaal had gereageerd, en dat Ghost met hem in stemde om geen geweld te gebruiken bij het ondervragen van de man.  Hij had wel duidelijk last van het alcohol in zijn lichaam, aangezien hij niks gewend was veder kon hij er ook erg slecht tegen. Hij merkte dat Ghost de grap en zijn klunzigheid niet op prijs stelde toen hij over zijn schoenen was heen gevallen.

Judai deed daarom ook zwaar zijn best om rustig te blijven en de alcohol niet de overhand te laten nemen. Maar tijdens het ondervragen van de man kon hij merken dat ook Hikari het niet helemaal onder controle had. Judai was verbaasd toen de man uitlegde dat ze hun al vanaf het begin hadden gevolgd en in de gaten gehouden, en dat alleen om een vuurwapen en de rest van de spullen als bonus. Judai voelde van binnen hoe boos hij er om kon worden met hoe de mensen tegenwoodig waren, hoe ze handelden en hoe ze elkaar afmaakten voor spullen.

Judai moest lachen met hoe Hikari reageerde op het verhaal met haar Berry zoals ze haar vuurwapen blijkbaar had genoemd. Nadat Ghost klaar was met zijn vragen vroeg hij aan Hikari en hem nog of wij iets wilde vragen. Hikari vroeg naar of er nog andere vrouwen waren 'Anders vrees ik voor mijn leven...en mijn lichaam' voegde ze zachtjes aan haar vraag toe. Waarbij Judai het niet kon laten om weer een opmerking te maken, en zonder er veder over na te denken gooide hij hem er al uit “ach met die benen van je hoef je je geen zorgen te maken”.  Toen de zin er eenmaal uitwas sloeg Judai zijn handen voor zijn mond, had hij dit nou serieus net gezegd... blijkbaar.  Hij wist dat Ghost niet blij zou zijn met dit gedrag en ontweek dan ook zijn gezicht.

De man antwoorden dat er wel vrouwen waren maar dat ze beschermd werden in ruil voor het onderhouden van het thuisfront, al beviel Judai het niet welke toon de man aanhield en hoe hij naar Hikari keek. Dat en het feit dat het leek alsof ze voor Hikari een plan hadden als ze ons hadden overwonnen. Judai kreeg met de seconde meer afkeer naar de man en hoe zijn groep in elkaar stak en hoe ze met andere mensen omgingen. Toch bleef er een vraag in Judai zijn hoofd spelen “waarom waren jullie met 8 man terwijl jullie ons een makkelijk doelwit vonden? Niet teveel mensen ? jullie wisten van te voren dat we met niet meer dan 3 konden zijn.” afwachtend op het antwoord van de man keek hij hem onderzoekend aan, en ondertussen probeerde hij een misselijk gevoel te onderdrukken. Zou hij echt teveel drank hebben gehad dat hij zich nu zo misselijk voelde, of was het eten gewoon niet helemaal goed bevallen waardoor zijn maag van slag was geraakt.
Terug naar boven Go down
Ghost

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps zo jul 30, 2017 9:15 am

“waarom waren jullie met 8 man terwijl jullie ons een makkelijk doelwit vonden? Niet teveel mensen ? jullie wisten van te voren dat we met niet meer dan 3 konden zijn.” De man keek naar Judai. "Nou duidelijk niet genoeg, maar voor als je het echt wilt weten... het waren 2 scavenge groepen die een kleine omweg maakten..." De man keek Judai boos aan "maar natuurlijk kunnen we een snotneus, een dom wijf en 1 vechter niet aan..." Hij keek ze stuk voor stuk aan. Zijn ogen keken naar Ghost "maar we krijgen jullie wel... mijn vrienden zetten jullie dit betaald!" Ghost keek kalm naar hem "bedankt voor de waarschuwing, we zullen ons erop voorbereiden."

Na het ondervragen van de man bond hij zijn mond dicht "zo nu kan je niet om eventuele hulp schreeuwen tot ik je vrijlaat" en bond vervolgens de mans voeten redelijk dicht bij elkaar zodat hij niet kon rennen. Zijn handen kwamen strak op zijn rug. Vlak voordat Ghost de deur uitging draaide hij zich nog even naar Judai en Hikari "Zorg ervoor dat jullie alle spullen van tafel inpakken en nog 1 keer boven kijken voor nuttige spullen. Ik kom terug nadat ik klaar ben met hem" Ghost stapte daarna kalm de deur uit en duwde de man voor zich uit

Ghost liep door een paar straten heen en na een tijdje lopen en scouten voor eventuele nieuwe schuilplaatsen liepen ze langs een gracht "Nogmaals dank je voor de waarschuwing. Ik hoop dat we hierdoor niet op het verkeerde been zijn gekomen met jullie... we zijn allemaal overlevers toch? We proberen allemaal zo ver mogelijk weg te blijven van de dood" De man keek even achterom, maar Ghost duwde hem verder "Het spijt me dat het voor jullie niet helemaal is gelukt, maar ik wens jou mensen gewoon het beste toe." Ghost stem veranderde van aardig naar puur zakelijk "Maar ik hoop dat wij af kunnen spreken dat jij je mensen niet gaat zeggen ons aan te vallen" Ghost had ondertussen een mes gepakt en stak deze in de nek van de man, die een gesmoorde kreet gaf "Dat klinkt alsof je wilt zeggen dat je ze niet zult waarschuwen" Ghost grinnikte een beetje "neem het niet persoonlijk, maar jij probeerde ons ook te vermoorden... Bovendien zou jij nieuws brengen dat we gevaarlijk zijn en dus dood zouden moeten. Dat kan ik niet riskeren" Met een duw gooide hij de man de gracht in die redelijk snel begon te zinken. Wanhopig probeerde de man nog te trappen, maar zelfs zonder het water was hij al zo goed als dood. Gelukkig was hij niet dik, anders zou hij nog drijven ook

Na een tijdje kwam Ghost weer terug bij het huis, zijn mes weer schoongemaakt. Zonder iets te zeggen over de man sprak Ghost tegen de andere twee "Zo, ik ben er weer. Hebben jullie alles al gepakt wat mee moet? Dan kunnen we proberen een veiliger onderkomen te vinden."
Terug naar boven Go down
Hikari

avatar


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps do aug 03, 2017 8:54 am

'Ach met die benen van je hoef je je geen zorgen te maken', klonk Judai's stem. Hikari keek hem met open mond aan. 'Did you just....', klonk ze en ze stond hem stomverbaasd aan te kijken.
Vervolgens begon ze lachen. Eerst zachtjes. Toen steeds harder. 'Jeetje die zag ik echt niet aankomen!', riep ze lachend uit en gaf hem een vriendschappelijke duw tegen zijn schouder.
'Wacht maar tot je ze in je gezicht krijgt. Dan doet schoonheid er niet meer toe'.
Bij het antwoord van de man draaide ze zich om. 'Kalm maar meisje. Je hoeft nergens bang voor te zijn. Die angst krijgen we wel uit je als je voor ons komt werken!'. Hikari keek hem strak aan, maar zei niks. 'Vrouwen horen beschermd te worden... dat is wat wij doen. In ruil daarvoor zorgen zij voor een goed lopend thuisfront'. De man klonk niet bepaald...respectvol.
Ze liep met een glimlach naar hem toe en greep toen zijn keel vast met een kille blik. 'Nooit zal ik jullie kant kiezen en als ik de kans heb dan zal ik hen helpen vrij te komen'.
Haar ogen stonden fel en ze moest zich inhouden om niet zijn keel dicht te knijpen met alle kracht die ze had. Ze liet hem langzaam los en liep naar achteren.
De rest wat er gebeurde ging vaag langs haar heen. Na een tijdje zag ze Ghost met de man richting de deur lopen. 'Zorg ervoor dat jullie alle spullen van tafel inpakken en nog 1 keer boven kijken voor nuttige spullen. Ik kom terug nadat ik klaar ben met hem'.
Hikari keek op en knikte. Ze liep naar de trap en ging voorzichtig naar boven. Daar aangekomen zuchtte ze even. Ze was moe. Zowel lichamelijk als geestelijk.
Haar nek begon steeds blauwer en dikker te worden en haar stem was er niet beter op. De alcohol begon al een klein beetje uit te werken aangezien ze niet zo heel veel op had en er al wat uren verstreken waren. Ze keek de kamers na en vond nog wat bruikbare kleding. Het gene wat ze nu aan had, was kapot, vies en stonk. Er zat bloed op en snel observeerde ze de kleding. Mannen kleding. Geweldig! Ze doorzocht de rest, maar vond alleen een strakke, zwarte blouse met een hoge kraag. Naja, beter dan niks. Voorzichtig trok ze haar kleding uit nadat ze had gekeken of er niemand was. Daarna trok ze heel voorzichtig de blouse aan en ging ze op zoek naar een goede broek. Uiteindelijk vond ze een zwarte broek met veel zakken aan de zijkant. De pijpen waren te lang, maar die kon ze wel afknippen of snijden.

Ze struinde verder en vond nog een borstel, een zaklamp en een bot zakmes. Ghost kon die misschien nog wel slijpen. Ze liep naar beneden, met de drie dingen en haar oude kleding in haar handen en deed dit in haar tas, die als een stil leven in een hoekje op de grond lag. 'Er ligt nog wat kleding boven. Misschien pas je iets? Kun je wat schonere kleding aan trekken', zei ze tegen Judai met een klein glimlachje. Ze was moe, maar wilde dit niet laten merken en al helemaal niet afreageren op Judai of Ghost. Ze liep naar de tafel en bekeek alles dat er lag. Ze pakte een schoudertas op en inspecteerde deze. Het zag er goed en stevig uit en er kon aardig wat in. Ze pakte alles dat in haar tassen paste op en borg dit goed op. Door alle hectiek en drama, was ze de complete inhoud van haar tas vergeten. Er zat nog wat eten en drinken in. Ze kon zich wel voor haar hoofd slaan. Ze zou dit bewaren voor als ze echt niks meer zouden hebben! Ze deed de tassen dicht en daarna wachtte ze daar op Ghost tot hij terug was.

Inhoud van haar tassen:

- Oude kleding
- Fles sterke alcohol
- Borstel
- Zaklamp
- Goed zakmes
- Pincet
- Bot zakmes
- Wat medicijnen
- Verband
- Zakje snoep
- Kleine pakjes met ontbijtkoek
- Flesje met zoet drinken

'Ik ben klaar en heb zoveel mogelijk in mijn tas gedaan'. Ze zei niet dat ze een fles alcohol mee had en nog allerlei eten en drinken bij zich droeg. Dat zou hij misschien niet echt waarderen en Judai was veel te leuk als hij wat op had. rabbit


Laatst aangepast door Hikari op zo aug 13, 2017 3:55 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://silvernightwalker.deviantart.com
Judai

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 20
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps ma aug 07, 2017 10:44 am

Judai had een grote glimlach op zijn gezicht toen Hikari reageerde op zijn opmerking over haar benen, en zij hem een vriendschappelijke duw gaf. Helaas werd het moment verbroken door de man, die net als eerst niet al te vriendelijk en respectvol was. Hikari kon zich niet helemaal behersen en liet duidelijk merken aan de man dat zij er anders over dacht. Op de vraag van Judai antwoorden de man hoe het kwam dat ze met zoon grote groep waren, waarna de man hem uitmaakte voor een snotneus en Hikari voor een dom wijf. Judai keek met woede naar de man, maar behield zijn woede en besloot wijs zijn mond te houden.

Even later nam Ghost de man mee naar buiten om netjes de zaken af te handelen. Voordat hij vertrok zij hij "Zorg ervoor dat jullie alle spullen van tafel inpakken en nog 1 keer boven kijken voor nuttige spullen. Ik kom terug nadat ik klaar ben met hem".  Judai knikte en zag dat Hikari naar boven ging, hij besloot alles beneden nog even goed door te spitten. Hij haalde alle kastje open en keek overal onder opzoek naar wat bruikbaren spullen. Hij vond nog een paar baterijen, een mini EHBO doosje waar nog wat plijsters en verband in zat en een doosje lucifers. Alles deed hij netjes in zijn tas en keek hoeveel van de spullen op tafel hij nog in zijn tas kon krijgen.  Na een tijdje beneden bezig te zijn geweest hoorden hij Hikari weer naar beneden komen, 'Er ligt nog wat kleding boven. Misschien pas je iets? Kun je wat schonere kleding aan trekken' zij ze met een kleine glimlach tegen hem. Judai knikte vermoeid en liet zijn tas staan en liep voorzichtig naar boven om te kijken wat er nog aan bruikbare kleding voor hem lag. Hij bekeek wat spijkerbroeken maar kwam tot de conclusie dat de meeste te groot waren, en daarbij viel het wel mee hoe erg zijn broek er aan toe was. Hij besloot wel de knapste broek die een soort van zou passen mee te nemen, mocht zijn eigen broek het begeven. Hij keek door wat shirts waarna zijn oog viel op een mooie rode shirt. Hij hield het voor zich en besloot zijn eigen shirt voor deze te wisselen. Ook pakte hij nog een zwart shirt mee en trok zijn vest weer aan en sloeg de sjaal om zijn hals. Zijn oude shirt en de nieuwe kleding nam hij mee naar beneden waarna hij deze in zijn tas deed.

Bijna vlak daarna kwam Ghost weer binnen "Zo, ik ben er weer. Hebben jullie alles al gepakt wat mee moet? Dan kunnen we proberen een veiliger onderkomen te vinden." Klonk hij. Hikari antwoorden dat ze klaar was en ook Judai stond met zijn tas klaar op zijn rug. “ik heb ook alles in mijn tas om te gaan” antwoorden hij op Ghost. Toch bekeek Judai hem heel goed zou hij de man zomaar hebben laten gaan, dat geloofde hij niet. Maar hij zag er wel schoon uit dus Judai was er nog niet uit wat hij nou precies met de man gedaan had. Judai keek nog 1 keer rond in het gebouw waar ze zoon lange tijd hadden doorgebracht en had aan de ene kant moeite het achter zich te laten, maar wist dat het niet veilig was hier te blijven en dat ze veder moeste.
Terug naar boven Go down
Ghost

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps wo aug 09, 2017 12:49 pm

De anderen bevestigde snel dat ze er klaar voor waren en Ghost liep naar zijn tas toe. Zijn tas openend bekeek hij de spullen op de tafel. Er lagen een stuk minder spullen op dan voordat hij wegging, wat betekende dat Judai en\of Hikari al spullen hadden meegepakt. Het kapotte mobieltje stak hij snel in zijn zak en ook het blikje dierenvoer en het flesje water waren belangrijk om mee te nemen. 4 blikken waren ook handig als ze iets wilden koken of regenwater opvangen. Daar over nadenkend greep hij snel de regenvanger bij elkaar die hij eerder had gemaakt. Ghost zijn ogen viel op het pistool dat op tafel lag. Hij dacht even na en draaide zich toen om "Hikari..." een lichte twijfel was kort te horen "Kom eens hier"

Toen Hikari vlakbij was keek hij Hikari aan en begon "Als we samen willen overleven moeten we elkaar kunnen vertrouwen..." Hij keek haar even aan en polste haar reactie, maar die leek positief. Hij reikte zijn hand achter zijn rug en drukte Hikari's pistool weer terug in haar handen "Het spijt me hoe het is gelopen de afgelopen dagen, maar ik denk dat we elkaar wel kunnen vertrouwen" Hij keek kalm maar zeer oplettend op haar. Als hij ergens over zou twijfelen, zou hij het wapen terugtrekken. "Volgens mij is deze van jou... In precies dezelfde staat als voordat ik hem ehmm *kuch* leende"

Toen Ghost het inpakken vervolgde pakte hij de twee messen mee. Het geld stopte hij in zijn zak. Je weet maar nooit Hij bekeek het buideltje met planten en vroeg "Heeft een van jullie enig idee wat dit voor planten zijn en waarom mensen dit zouden willen hebben?" Als zei ook geen idee zouden hebben zou hij het laten liggen. De ballistische bril zette hij op. Oogbescherming is altijd handig Ook het pistool pakte Ghost mee.Deze stak hij waar kort geleden Hikari's pistool nog had gezeten. Toen hij klaar was liep hij naar de deur toe "Als we klaar zijn kunnen we gaan."

Na een flinke tijd door de stad te hebben gelopen was Ghost zijn blik op een aantal gebouwen gevallen.
1: Een Pawn shop. Dit zou een goed verdedigbaar gebouw zijn, alleen het was klein en geen mogelijkheid om buiten een stuk af te schermen.
2: een brandweer kazerne, een zeer groot gebouw om te verdedigen, maar had een plat dak waar ze regen zouden kunnen opvangen en misschien wat konden laten groeien.
3: een L-vormig gebouw. Het was weer een redelijk groot huis, maar had een plat dak, Bovendien was de tuin beschermd met een muur waar een heg overheen gegroeid was. als ze dit konden barricaderen zou het een geweldig onderkomen zijn voor de lange duur.
4: een watertoren. Het zou geen groot onderkomen zijn, maar het zou een perfect uitzicht bieden over een groot deel van de stad en het zou zeer verdedigbaar zijn. Daartegenover staat dat er, ironisch genoeg, geen voedsel of water gewonnen kunnen worden in de basis.
5: Als er een haven in de buurt zou zijn, zouden ze misschien in de vrachtcontainers een plek kunnen opzetten. Er zou voedsel zijn als ze konden vissen en het water zou ze aan een kant bescherming bieden. Maar ze zouden geen meubels of iets dergelijks hebben en het barricaderen zou niet mogelijk zijn.

Ghost legde uit dat alle opties waarschijnlijk wel geplunderd zouden zijn, en ze dus weinig spullen konden verwachten. Hij vroeg aan Hikari en Judai of zij nog ideeën hadden om te overwegen. Elke optie zou er 1 extra zijn om de beste ervan te kunnen kiezen. Halverwege het gesprek viel Ghost's oog op iets. Het was klein en bewoog over de straat heen. Snel pakte hij een mes, zette een stap en gooide het mes hard eropaf. Het was duidelijk dat hij had geraakt, omdat er bloed over straat drupte. Ghost rende er snel op af en greep het vast. Het bleek een Eekhoorn te zijn. "Het is niet veel, maar het is iets te eten. Snel brak Ghost de nek van het beestje "Srry kleintje maar jij bent het eten vandaag" mompelde Ghost half in zichzelf. Blij liet hij de vangst zien "Vers eten vandaag!"Klonk Ghost blij
Terug naar boven Go down
Hikari

avatar


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps zo aug 13, 2017 4:28 am

Ghost stopte de laatste spullen in zijn tas en stond even te twijfelen. Hikari wachten samen met Judai geduldig tot hij klaar was.
'Hikari', klonk zijn stem ineens en er klonk een beetje twijfel doorheen. Ze keek hem nieuwsgierig aan en wachtte af. Wat kon er zo belangrijk zijn dat hij niet verder ging? Oh help... ze gaan me toch niet dumpen he? Niet na alles wat er gebeurt is...
Haar brein maakte overuren en ze probeerde zo kalm mogelijk te blijven.
'Kom eens hier'.
Hikari's gedachten kwamen abrupt tot een halt. Oh...oke? Ze liep naar hem toe en hij keek haar met een bepaalde blik aan toen hij zei: 'als we samen willen overleven moeten we elkaar kunnen vertrouwen...'.
Lichtelijk argwanend keek ze hem aan. Wat de hel was hij van plan? 'Chill meid, hij gaat je niks doen', klonk de tweede stem weer en automatisch keek ze even omhoog.
Hij reikte met zijn hand achter zijn rug en drukte toen onverwachts iets zwaars in haar hand. Hikari keek hem even verbaasd aan en langzaam gingen haar ogen naar haar hand.

Ze voelde het koude aluminium van haar Berry en van opluchting werden haar ogen voor de tweede keer vochtig. Het deed haar enorm veel goed dat hij haar vertrouwde en haar wapen terug gaf.  
'Het spijt me hoe het is gelopen de afgelopen dagen, maar ik denk dat we elkaar wel kunnen vertrouwen'. Hij keek haar oplettend aan en snel knipperde ze haar tranen weg.
'Volgens mij is deze van jou... In precies dezelfde staat als voordat ik hem ehmm *kuch* leende'. Ze schoot in de lach en knikte.
'D-dankjewel Ghost... ik waardeer het dat je dit doet'. Ze keek hem aan en glimlachte. Hij hervatte het inpakken en Hikari pakte de riem uit haar tas, zodat ze haar Berry kon bevestigen. Daarna bekeek ze de planten die in de zak zaten.
'Dit lijkt wel', ze rook even en stak een blaadje in haar mond, 'kaneel basilicum'. De tweede plant rook sterk en ze wist gelijk wat het was. 'Munt!', riep ze uit en ze begon te watertanden. Als ze water kon verhitten, dan kon ze munt thee maken.
Er zaten nog wat zaadjes onderin, maar daar kon ze niet uit opmaken wat het was.
Toen Ghost klaar was, vertrokken ze. Ze kwamen een aantal plaatsen tegen en Ghost noemde een voor een de gebouwen op met de voor en nadelen.

Tijdens hun ''vergadering'', waarin Hikari zei dat ze optie 3 het beste vond, werd Ghost afgeleid en kwam blij terug met een dode eekhoorn. Hikari trok wit weg, nog witter dan ze al was en keek snel weg. Ze wist heel goed dat ze geen andere keus hadden, maar alsnog vond ze het moeilijk. Ze was gek op dieren en als het kon, vermeed ze het om ze zo te doden en te eten. Ze was daarom blij dat Ghost dit deed. Ze wist niet hoe Judai hier tegenover stond, maar ze zag hem niet als een jager.
Tijd voor een moestuin! Gelukkig had ze de nodige kennis en ervaring om zelf groente te kweken, dus als ze wat kon vinden, dan kwam het goed.
Terug naar boven Go down
http://silvernightwalker.deviantart.com
Judai

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 20
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps di aug 15, 2017 12:57 pm

Voordat ze vertrokken opzoek naar een nieuw onderkomen besloot Ghost om Hikair haar geweer terug te geven, om aan te geven dat we elkaar in goed vetrouwen moesten nemen en dit een start in de goede richting was. Hikari leek even gespannen te zijn geweest toen Ghsot haar bij zich riep,  maar na de opmerking  dat hij haar wapen had geleend schoot ze in de lach en was de spanning weg. Ook Judai kreeg even een glimlach op zijn gezicht en was blij dat ze nu eindelijk een soort groep zouden gaan worden. Hikari bleek een antwoord te hebben op de vraag van Ghost over de planten, wie had gedacht dat zij iets zou weten over planten dacht Judai in zichzelf met een kleine glimlach. Nadat Ghost zijn spullen had ingepakt en eigenlijk alles van de tafel mee was konden ze vertrekken.

Een tijdje onderweg waren we al heel wat gebouwen tegen gekomen en had Ghost zijn oog laten vallen op een paar gebouwen, en legde uit wat de voor en de nadelen waren over de gebouwen. En dat al zouden we een nieuwe plek vinden die waarschijnlijk geplunderd zou zijn. Hikari gaf aan dat ze de voorkeur had voor een L-vormig gebouw, waar ze eventueel een plan kunnen trekken voor langere duur. Voordat Judai iets kon zeggen werdt Ghost door iets afgeleid, en kwam vervolgens terug met een dode eekhoorn. Blij zij "Vers eten vandaag!". Judai keek hem even met een opgetrokken wenkbrauw op en bekeek de eekhoorn. Hij hield niet van het doden van dieren maar begreep dat ze geen andere keuz hadden op dit moment. “je hebt een scherp oog en een scherpe gooi” zij Judai met een vage glimlach op zijn gezicht. Hij was wel blij dat ze iets anders dan hondenvoer met alcohol hadden.

Judai pakte het gesprek over hun volgende verblijfplaats op. “ willen we in de buurt van de stad blijven? Hier is alles al geplunderd en wie weet komen we straks weer oog in oog met zoon groep. Is het niet verstandiger iets veder weg te trekken?” zij hij rustig en met enige twijfel. “ anders lijkt me inderdaar het voorstel van het L-vormige gebouw het beste, maar dan zouden we wel veder weg moeten trekken opzoek naar spullen die we kunnen eten/ drinken.” Zij hij er vluchtig achter aan om niet meteen alle opties van Ghost uit de bocht te slaan.

Ondertussen bleef Judai steeds in zijn gedachten weg dwalen, hij was blij met de groep die ze nu hadden maar begon aan zichzelf te twijvel. Ghost was immers een goede vechter en kan daarnaast ook nog eens jagen, en Hikari kon blijkbaar iets met planten en zou straks meschien voor eten kunnen zorgen en ze wist zich goed te verdedigen. En wat kon hij eigenlijk... tot nu toe had hij nog niks gedaan wat de groep kon helpen en liep hij constant in de schaduw van Ghost en Hikari. En daarbij was hij zelf niet bepaald in staat zich te verdedigen en had de voorkeur te vluchten, dus was hij afhankelijk van Ghost en Hikari. Zouden zij er ook zo over denken of was dat alleen in zijn hoofd... maar wat als ze het dachten, hij moest iets vinden waar hij in kon helpen maar wat?
Terug naar boven Go down
Ghost

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps Gisteren om 10:00 am

Het moment dat Ghost terugkwam met de eekhoorn keek Hikari een beetje bleek in Ghost's ogen. Hmm kan ze niet tegen het doden van dieren? Ook Judai leek niet heel blij te zijn, maar die leek zich heel wat beter te kunnen houden. “je hebt een scherp oog en een scherpe gooi” Ghost keek hem aan "Mwa meer geluk dan skill hoor, ik zag iets en hoopte dat ik iets zou raken" zei hij om het een beetje af te kaatsen. "Over de plannen om ergens anders heen te gaan dat kan op zich wel, maar ergens anders is ook weinig te verkrijgen... hier hebben we tenminste wel bescherming van een stevig gebouw..." Hij keek Judai aan en vroeg "Of denk jij er anders over?" Ghost vroeg heel oprecht naar zijn mening

Nadat ze weer even op weg waren keek Ghost even naar Judai, die ergens mee leek te zitten. "Heey Judai waar denk je aan? je lijkt zo ver weg in je gedachten. Is het iets waar ik je mee kan helpen?" Ghost wachtte kalm op antwoord, maar verwachtt niet perse iets van Judai.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A world without Google maps

Terug naar boven Go down

A world without Google maps

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Solumn-