IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Het puntensysteem

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Perished

Het puntensysteem 2rdude1
Perished


Het puntensysteem Empty
BerichtOnderwerp: Het puntensysteem Het puntensysteem Emptyza mei 09, 2015 11:49 am

Het puntensysteem Eikgn

Op Perished hanteren we een puntensysteem. Deze werkt als volgt:
Je krijgt geen punten bij het inloggen o.i.d. De punten zijn alleen te verkrijgen door berichten te plaatsen op de site.

Op sommige plekken zal je bij je berichten minder punten krijgen dan op andere plekken. De minste punten krijg je bij het Off-game gedeelte bijvoorbeeld, dit is om te voorkomen dat mensen het maar volgooien om punten binnen te harken. In de Off-game krijg je 0 tot 5 punten, afhankelijk van in welk deel van de Off-game je post.

In het RPG gedeelte krijg je standaard voor elk nieuw geopend topic 20 punten en voor elke post daaropvolgend 10 punten.

In het niet-RPG gedeelte, maar wat wel over de RPG gaat, zijn ook veel punten te winnen. Dit gaat vooral over gedeelten waarbij je met je bericht bijdraagt aan het werken van de site en de RPG. Denk bijvoorbeeld aan het meedoen bij discussies of bij de verhaallijnen. De punten per post kunnen oplopen tot wel 50 punten!

Voor het voorstellen van jezelf of een personage, krijg je 50 bonuspunten, zomaar, omdat de administrators in een goede bui zijn Smile

De punten kan je vervolgens uitgeven in de point shop. Hier kan je dingetjes kopen die je in de RPG kunt gebruiken, of kleine dingetjes voor de lol. Of voor aanpassingen aan je profiel. (naamverandering, tekst boven je avatar, ect)

De point shop kan je hier vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden

Het puntensysteem

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Info en regels-