IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Waar te posten?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Perished

Waar te posten? 2rdude1
Perished


Waar te posten? Empty
BerichtOnderwerp: Waar te posten? Waar te posten? Emptydo mei 01, 2014 8:59 am

Waar te posten? 2lnbxch
Kom je elke keer online, maar verdwijn je vervolgens weer zonder een post gemaakt te hebben? Geen idee hebbende waar je het best een post zou kunnen plaatsen? Misschien kan deze gids je helpen! Ook worden hier regelmatig topics getipt die nog een poster zouden kunnen gebruiken!

Posting tips

1) Post in een topic die onbeantwoord is!
Sommige mensen doen veel moeite om een nieuw topic te starten, maar hebben vervolgens de pech dat niemand de post in de gaten krijgt of vergeet. Dat is natuurlijk een rotgevoel als je al die moeite voor niks hebt gedaan en een topic hebt die nooit echt start! Rechts bovenaan het forum staat de link met de naam 'Onbeantwoorde berichten bekijken'. Kijk hier eens of er een leuk RPG topic tussen staat, en misschien kan je iemand anders en jezelf weer blij maken!

2) Probeer te posten bij iemand die online is geweest
Soms gebeurd het dat mensen hun topics dood vallen en dat ze tevergeefs vaak kijken of er toch niemand in gepost heeft. Daarom de tip: Klik iemand aan in de lijst van 'Leden die online zijn geweest in de afgelopen 24 uur' onderaan het forum of klik in het bovenste menu op 'Gebruikers' om te kijken wie er actief zijn. Als je vervolgens op het profiel bent zie je rechts een menu'tje. Hier kan je klikken op 'Zoek naar alle berichten/topics van [gebruikersnaam]' En je krijgt alle topics van diegene te zien!

Als een topic al een tijdje stilgevallen is, kan je gewoon een berichtje sturen naar diegene of die er nog mee door wilt. Wij administrators laten het posten in 'dode' topics toe mits het topic dankzij die post weer verder kan gaan!

3) Zelf nog iets gemist?
Misschien kan het dat je zelf nog ergens kan posten, dat je een topic vergeten bent. Rechtsboven het forum boven 'onbeantwoorde berichten bekijken' heb je de link 'Jouw berichten bekijken'. Als je hier op klikt krijg je al je eigen topics te zien. Check vervolgens of jij de laatste poster bent geweest in een topic, of dat jij misschien weer aan de beurt bent!

4) Zelf een topic maken
Zijn de bovenste drie opties geen mogelijkheid, laat dan je fantasie op de vrije loop en probeer zelf ergens een topic aan te maken, probeer het te laten eindigen op een cliffhanger, iets spannends of lok een ontmoeting met een ander personage uit zodat mensen er sneller posten. Probeer anders een persoonlijkere post te maken waarin je je karakter meer ontwikkeld, er zijn zoveel mogelijkheden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Perished

Waar te posten? 2rdude1
Perished


Waar te posten? Empty
BerichtOnderwerp: Re: Waar te posten? Waar te posten? Emptydo mei 01, 2014 9:32 am

Terug naar boven Ga naar beneden

Waar te posten?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Randomness-