IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Survivor - Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Shade

Shade


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 2 years
Remission: Neutral

Survivor - Open Empty
BerichtOnderwerp: Survivor - Open Survivor - Open Emptyza aug 31, 2013 7:16 am

Met een drafje rende het teefje tussen de bomen door, waar ze was wist ze niet, maar ze was vrij. Tot een paar dagen geleden had ze nog in de drukke stad gewoond, maar in het huis waar ze woonde was het virus toegeslagen, en ze was gevlucht. Nu dwaalde ze alleen rond, niet wetend waar dit pad in deze wildernis haar heen zou brengen. De Australische Herdershond dwaalde rond en stopte zo nu en dan om aan een plant te snuffelen of om te proberen de geur van een ander dier te vinden. Een zucht verliet haar mond, en voor de zoveelste keer ging ze verder aan haar tocht. Na een tijdje lopen zag ze in de verte opeens een prachtig wateroppervlak tussen de bomen. Haar oortjes waren naar voren gericht en ze liep er recht op af, in een drafje. Eenmaal aangekomen keek ze uit over een prachtig meer. Haar ogen werden groot en nieuwsgierig snuffelde ze aan het water. Zo hier en daar dreven wat onbekende voorwerpen op het wateroppervlak, en ook aan de oever lagen verschillende dingen, maar dat alles interesseerde haar niet echt, het enige waar ze aan dacht was water. Haar dorst won het van haar verstand en met gulzige slokken begon ze het water naar binnen te werken. Dit was een plek die ze moest onthouden, zodat ze in tijden van nood wist waar water te verkrijgen was. Een tweede zucht die dag, maar dan nu tevreden, verliet haar mond en ze zakte in elkaar. Haar kop op haar poten rustend keek ze met een schuin oog naar de weerspiegeling die het water haar liet zien. Haar blauwe ogen stonden wat noodlottig, maar ze had dan ook geen idee waar ze zich bevond, en hoe het verder moest.

- Ik ben nieuw hier, en dit is mijn eerste post, so moet nog een beetje inkomen x'D
Terug naar boven Ga naar beneden
Anuri

Anuri


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 5 years
Remission: Neutral

Survivor - Open Empty
BerichtOnderwerp: Re: Survivor - Open Survivor - Open Emptydo sep 05, 2013 9:36 am

De vreselijke dorst die het warme en droge weer met zich mee bracht dwong de hond zich te verplaatsen naar een weelderiger gebied waar een bron van water was. Hoewel ze wist dat het water van het meer met de naam Contaminari niet bepaald gezond of schoon was, zag ze op het moment geen andere mogelijkheid. Het enige andere water wat binnen een paar dagen loopafstand was, was het strand, maar dat was natuurlijk van dat verschrikkelijke zoute water wat vocht uit je lichaam onttrok, erg verwarrend voor haar, water die je nog meer uitdroogde en meer dorstiger maakte. Ze kwam dichter bij het water en liet eerst haar neus er boven zweven, ze snuffelde een paar seconden en trok daarna haar neus licht op. Met een grote tegenzin opende ze haar bek en schrokte ze grote slokken water naar binnen. Ze negeerde de smaak, maar dacht ondertussen wel aan hoe erg ze dat verse water mistte.

Het had geen smaak, bijna niet dan. Het wat ietwat zoet, fris en op mooie dagen kon je er doorheen kijken en zag je de bodem, de planten en de dieren die in het water leefden. Ze weet nog wel dat ze een keer met haar baasjes was geweest. Ze was eerst gaan spelen met de baasjes en de bal, maar wanneer ze visjes had zien zwemmen was ze er vol enthousiast achterna gesprongen en had ze geprobeerd ze te vangen door onhandig in het water te happen. Ze waren haar altijd te snel af geweest. Ze glimlachte, maar voelde zich ineens intens verdrietig. Ze fronste haar wenkbrauwen, snoof en probeerde zichzelf aan te sporen om een pokerface op haar gezicht te houden en haar emoties niet te uiten. Ze had er echter zichtbaar moeite mee, je zag haar onderlip af en toe trillen terwijl ze probeerde de gedachten uit haar hoofd te krijgen. Gelukkig voor haar lukte dit doordat ze naast het vervuilde water nog iets anders rook.

Meteen hief ze haar kop op en keek ze alert om zich heen. Rook ze daar nou.. een andere hond? Ja, dat kon niet missen, zoveel dieren roken er niet net zo als een hond. Wolven misschien, maar die waren erg schaars geworden. Nieuwsgierig en meteen uit haar gedachten geschud keek ze langs het water tot haar blik uiteindelijk viel op de andere Australische herder die bij de waterkant lag. Meteen kwam ze dichterbij, eerst in sluipmodus, maar naarmate ze dichterbij kwam verzekerde ze zichzelf dat er geen gevaar was. Wanneer ze zo dichtbij was dat ze haar eigen weerspiegeling naast die van de andere hond zag in het water, stopte ze met lopen, keek de andere hond even kritisch aan en observeerde haar uiterlijk. Een schok ging door haar heen, leek ze deze hond nou te herkennen? Die aftekeningen van haar kop, het bracht flashbacks met zich mee, maar deze waren zo oud en zo vaag dat het haar alleen verwarring gaf, geen opklaring. Ze besloot maar de aandacht te vragen van de hond, als deze haar niet al opgemerkt had. ''Hey.'' zei ze zacht. Het klonk geforceerd, onzeker, anders dan Anuri normaal praatte tegen vreemdelingen. ''Wie ben jij?'' besloot ze er nog aan toe te voegen.
Terug naar boven Ga naar beneden

Survivor - Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Lake Contaminari-