IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Insert title here:

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Insert title here: Insert title here: Emptywo aug 21, 2013 12:29 pm

Ze bleef lopen lopen en nog eens lopen. Ze raakte moe en zorgde voor een pauze. Met de kaart van de plek hier in haar handen keek ze nog eens rond. Hier moest toch wel iets zijn? De draaide de kaart en draaide het nogmaals. ‘Oh…’ klonk ze ineens. Welke kant was noord nou? Ze had de kaart zo vaak zitten verdraaien dat ze de punt noord niet meer had onthouden. Daar ging haar plan naar de maan. Ze wenste dat ze weer naar Engeland was terug gegaan, dan zat ze nu lekker thuis, in haar vensterbank met haar katje Spade en waarschijnlijk nog meer. Ze zuchtte en vouwde de kaart op. Ja… Geluk zat haar nou niet bepaald mee. Een paar tranen welde op naar boven toen ze dacht aan thuis, leefde ze nog, waren ze oké?  Allemaal vragen die door haar heen gingen maar wist niet wat of hoe ze erop moest antwoorden. Ze veegde de tranen weg, en liep weer stevig door, maar waarheen wist ze niet goed. Het was een warme dag en ze trok haar jasje uit. Nu had ze nog enkel een witte bloesje aan. Het was maar goed dat ze een mee kleurende BH aanhad anders zag je het er straks nog doorheen.
Bij een houten brug aangekomen keek ze raar op. Waren hier mensen? Ze rende over de planken heen wat een dof geluid maakte met haar schoenen, die er al niet meer uitzagen door het vele lopen. Ze kwam bij een klein hutje aan voor haar idee. Toen ze er doorheen liep zag ze een skelet. Ze had kort geschrokken en zuchtte even toen ze over de schrik heen was. Ze zakte door haar knieën op de grond en had een hand op haar borstkas. “ Yokataaah~.” Klonk ze opgelucht. “Het was alleen maar een skelet… niks ergs..” Sprak ze haarzelf de moed in, tegen haarzelf praten gaf haar enig idee nog dat ze niet gestoord zou worden van het een en andere. Zo ver in gedachte zat ze nu over hoe ze verder moest had ze even niks meer door.

~x~ OPEN ~x~
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptydo aug 22, 2013 3:17 am

Zuchtend en steunend liep Thom door. Hoe ver was het nou nog lopen? Hij was verschillende mensen tegen gekomen, of wat er van over was, en hij had een beetje genoeg van al die skeletten. Hij had nog nooit zo sterk naar een mens verlangt. Al kon hij zich prima in zijn eentje redden, daar niet van, maar het was zo stil. Zijn beste vriend had hij helaas een aantal dagen verloren. Hij was als een broer voor hem en hij kon alles bij hem kwijt. Ze zongen de hele dag door, en zelfs dansen ontbrak er niet aan. Alles was verwoest om hen heen, en dat maakte het een beetje goed. Maar nu...nu was alles leeg en stil.

Hij passeerde een huisje een hoorde plots vanuit het niets: 'Yokataaah, het was maar een skelet...niks ergs...'. Oh god, komt hij eindelijk een levende ziel tegen in dit godvergeten land, en dan  is het een meisje! Even had hij de neiging om door te lopen, maar hij besefte dat zij waarschijnlijk de enige persoon zo zijn die hij hier zou zien.
Hij twijfelde, en liep uiteindelijk het hutje in. Daar werd hij begroet door een ander skelet. 'Ja we weten nu wel dat hier doden zijn! Hadden ze die skeletten niet even kunnen opruimen?'. Zijn stem klonk verwaand en een tikkeltje ongeduldig. Dat was hij altijd geweest en dat zou waarschijnlijk ook nooit veranderen! Hij bekeek het meisje keurend van top tot teen. Aparte haarkleur, waarschijnlijk niet echt, blauwe ogen die pasten bij haar haar, ze droeg een wit bloesje en naast haar lag een jasje. Voor haar bestudeerde ze een kaart.

'Weet jij waar we heen moeten? Ik word een beetje moe van dit geslenter, want ik kom geen ene reet verder!'. Zijn ogen bekeken haar weer, en een afkeurende, koude blik verscheen. Op het eerste gezicht zag ze er onschuldig uit, maar wat haar echte karakter was kon hij wel raden. Dat had hij met heel veel meiden gehad. Hij wachtte op antwoord en ging onderuit gezakt zitten...

Gheghehe, ik heb besloten in dit verhaal om Thom eens lekker verwaand te maken...

la!la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la! la!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptydo aug 22, 2013 11:46 pm


Ze had zich rot geschrokken van een skelet, de had zowat hard gegild. Op haar knieën zat ze daar, een hand op haar borstkas en probeerde haar ademhaling op pijl te krijgen. Al snel ging deze wat meer naar eigen ritme en ze pakte opnieuw de kaart erbij. Waar zat ze nu dan precies?  Ze hoorde een stem achter haar, ze was diep in gedachte verzonken en had dit niet gehoord. Ze schrok zich rot en had zich omgedraaid en een korte gil gelaten, door haar afkomst was ze achter het skelet gedoken. Ze was schuw naar nieuwe mensen toe en was dan uiterst voorzichtig. De verwaande toon in zijn stem maakte het al niet veel beter. Hij had knalrood haar en vuur rode ogen. ‘Not another one…  Please! I just asked for company.. then I get.. him…’ Smeekte en mopperde ze in haar gedachten. Echt zij moest het ook weer hebben . na een paar minuten zo stil gezeten te hebben kwam ze iets achter het skelet vandaan. Ze sprak nog niet geweldig de algemene taal en keek hem even moeilijk aan. “ Ik… Ben verdwaald… “ Sprak ze rustig, maar enige waarschuwing zat erin. Hij kon maar beter niks geks doen. Wapens of wat om te verdedigen had ze niet, en zou het ook niet goed doen. Deze roodharige jongen zag er wat groter en sterker uit dan dat zij ooit zou worden. “ Jij?”  Sprak ze kort en pakte haar jasje op van de grond, ze klopte deze af en trok het aan waardoor ze nu in haar complete school uniform stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptyvr aug 23, 2013 7:57 am

Echt weer iets voor een meisje hoor om verdwaald te raken! 'Ik heb wel een idee, dus je hebt een keuze. Je kan meelopen of je blijft hier'. Hij keek haar aan, en stond toen langzaam op. 'Er is hier als het goed is een soort meertje. Daar kun je water drinken'. Hij liep naar de ingang, en trapte toen hij voorbij liep, het skelet omver. Zijn een arrogante grijns te hebben gegeven, liep hij weer verder. Hij keek niet achterom of het meisje hem volgde, en liep hij gewoon verder.
Na een tijdje lopen kwam hij bij een soort meer aan en ging daar zitten. Er grensde een brug over, maar in plaats daarvan pakt hij een flesje uit zijn tas. Hij vulde deze en keek keurend.
'Hmm, hopelijk is dit water net zo drinkbaar als normaal water anders ga ik gillen'. Hij had sinds zijn zevende nooit iets anders gedronken dan water of appelsap. Ook sportte hij veel en at hij weinig. Hij was erg gesteld op zijn gespierde lichaam, waar hij al vele meiden mee had kunnen krijgen.
Hij zuchtte even en keek om om te kijken of het meisje hem was gevolgd. Zo nee, dan had hij rust. Zo ja...dan kon ze nog heel wat verwachten en had hij gezelschap....
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptyvr aug 23, 2013 11:00 am

Dit had zij weer, een verwaand joch. Dacht ze er vanaf te zijn kwam ze dit dus zo weer tegen. Ze had haar jasje aangetrokken en keek hem weer opnieuw aan. ze was zelf verdwaald en vroeg hoe het met hem zat. "Anoh... Vroeg wat je hier deed.... niet... keuzes.." Zei ze rustig. maar ergens was ze flink nerveus door de taal. Ze kende het algemeen wel... maar niet vloeiend. Hij keek hoe hij wegliep en een skelet trapte. 'And... I was thinking I lost those kind of guys.' Gingen haar gedachten en ze keek weg. Langzaam kwam ze in beweging en zette het skelet weer terug, Jongens zoals hem wilde gewoon smekend dat ze achter hem aan kwamen. Maar ze was te nieuwsgierig naar het gat in de muur. het was haar opgevallen doordat de hoofd van het skelet er doorheen was gevallen. Het was papier en een scheur geluid kwam uit het huisje. Ze liep de tunnel in, het was pikken donker en ze keek even rond. Het was haast pikken donker toen je eenmaal paar meter verder liep. De grond was spontaan onder haar voeten vandaan en ze voelde haar lichaam tegen vanalles aan botsen. Terwijl ze naar beneden viel gilde ze hard en hoog. Het echoëde tussen de muren door. Onder aan de tunnel lag ze op de grond, ze moande en draaide op haar rug. Met een hand op haar hoofd keek ze rond, ze voelde wat vocht op haar hand maar kon het niet plaatsen wat. echt haar geluk zat weer. mee. "Hellooooooo~? " Riep ze vragend en kwam wat overeind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptyma aug 26, 2013 9:32 am

Thom zat rustig te drinken en te bedenken dat het te stil was, toen hij een harde gil door de grot hoorde echoën. Wat was dat? Dat klonk als dat meisje. Hij draaide zich om maar kon niet ontcijferen waar het vandaan kwam. Het moest niet ver zijn want ze klonk aardig dichtbij. Hij stond sloom op en vulde zijn flesje weer. Daar moest hij het maar even mee doen!
Hij liep een gang in, en zocht na een tijdje, toen het behoorlijk donker werd, zijn lampje en knipte deze aan. Onmiddellijk verschenen er schaduwen en snel liep hij verder. Waarschijnlijk was dat meisje uitgegleden ofzo. Hij grijnsde even sluw. Dan had ze maar mee moeten lopen. Toch ging hij op zoek naar haar. Niet veel later kwam hij bij een splitsing. 'Hadden ze niet even bordjes neer kunnen zetten?', gromde hij, terwijl hij links ging. Hij liep een eindje en scheen met zijn zaklamp door de gang. Plots hoorde hij: 'hellooooooo?'. Het klonk nog dichterbij en onbewust versnelde hij zijn pas.
Plots scheen het licht op twee benen. Niet veel later zag hij dat het het meisje was en dat ze inderdaad was uitgegleden. Hij zuchtte even en liep naar haar toe. 'Gaat het? Ik stelde nog voor dat je met me mee kon lopen, maar daar ben je weer te koppig voor. Dan gebeuren dit soort dingen. Je hebt nog geluk dat de gang waar ik inliep hier naar toe leidde'.
Hij keek naar haar hoofd en ontdekte een wondje. 'Je bloed. Kom hier'. Hij pakte uit zijn tas een doosje waar pleisters en een rolletje verband in zat. Hij veegde het wondje schoon en plakte er een pleister op. 'Zo, en wees voorzichtig nu. Hier heb je een lampje, dan zie je tenminste wat'. Uit zijn tas pakt hij een klein lampje, die je moest draaien om op te winden. Die van hem was precies zo, allen een stuk groter.
Het was er handig om te gebruiken, aangezien je geen batterijen nodig had of het probleem dat hij leeg raakte. Hij ritste zijn tas dicht reikte haar het lampje aan. Zou ze het aannemen?....
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptydi aug 27, 2013 7:57 am

Ze was naar beneden gevallen en had hard gegild. Had zij dit nu weer?  Het was ook nooit goed gekomen. Ze voelde dan ook wat vocht op haar vingers maar het was te donken om wat te kunnen zien wat. “ Hallooooo?” Riep ze en haar stem echoënde tussen de stenen muren. Ze zag steeds een klein lampje tot ze een felle licht plek zag. “ Is that… You Grandma?”  Sprak ze in het Engels. Een nukkig antwoord kwam van de jongen af, meteen was de hoopvolle blik weg. “ It…s you.. Uhmm. Ja… goed… heel goed.” Ze wreef over haar haren heen en keek de jongen aan. ‘wondje?’ Dacht ze zo. Waar moest hij het nu over hebben. Al snel werd er een pleister op haar voorhoofd geplakt. Ze nam het lichtje dankbaar aan. “Thanks..”  Ze stond op en het duizelde kort voor haar ogen. Ze stak haar hand uit naar de jongen en glimlachte vriendelijk. “Mijn name is Gart Gabriel. If you…. wilt met you me Hoshi noemen.”  Probeerde ze in half algemeen half engels. God wat was ze hier slecht in. “What now?” Vroeg ze voorzichtig, maar op dat moment leek er wat hard te kraken onder hun en de vloer verdween nogmaals onder hun voeten.
Ditmaal lag ze op haar buik boven de jongen, hoe ze zo geëindigd was, was nu maar net de vraag. Een moan’tje kwam van haar af. Dit deed een zeer, voorzichtig kwam ze overeind en leunde op hem. Ze trok zich snel terug en zei duizend maal sorry en het spijt me. Het was haar bedoeling niet geweest om op hem te landen, versuft op hem te steunen of ets in die trant. Straks was hij bezet… en dan?! Voorzichtig kwam ze overeind en keek naar boven, met het lichtje scheen ze naar boven, het was een val dat ze gemaakt hadden. “Alles okay?” Vroeg ze bezorgd en rijkte haar water aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptywo aug 28, 2013 2:55 am

Ze sprak gebrekkig Engels, maar haar naam had hij verstaan: Gart Gabriel. Maar hij mocht haar Hoshi noemen. Voor het eerst lachte hij even. 'Hoshi ha? Ik vind Gabriel anders een hele mooie naam'. Hij had maar net uitgesproken of de grond verdween onder hun voeten. Hij schrok en samen vielen ze naar beneden. Hij landde met een doffe klap, meteen gevolg door Gabriel, die op hem viel. Versuft bleven ze liggen totdat ze omhoog kwam en hem aankeek. Onmiddellijk kwamen de excuses, en snel stond ze op. 'Voorzichtig! Niet te snel op staan. Heb je je niet bezeert?'. Hij kwam langzaam overeind terwijl Gabriel naar boven keek. Het was nog een behoorlijke grote val die ze hadden gemaakt. Hij ging naast haar staan en keek met een frons omhoog.
'Waardoor zijn we naar beneden gevallen? De grond leek me niet zwak of iets in die trant'. Plots voelde hij hoe zijn rug eraan toe was. Hij kreunde even, en rekte zich toen uit. Het kraakte even en draaide toen zijn nek. 'Anyway, ik wil hier uit voordat er nog meer ongelukken gebeuren. En just so you know: het is niet jou schuld dat je op me bent gevallen, oke?'. Pas toen drong het tot hem door wat hij had gezegd. Er verscheen een ondeugende glinstering in zijn ogen, terwijl hij zijn hand uitstak. 'Thom. Thom Otoya'. Daarna liep hij grijnzend weg, om de reactie van Gabriel.
Ze viel mee. Letterlijk. Tot nu toe....
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptywo aug 28, 2013 5:36 am

Ze was overeind gekomen en keek omhoog. Lichtjes had haar hoofd zitten tollen, maar het ging wel. "Eh... nee... ben oke..." Zei ze voorzichtig. Ze waren een eind naar beneden gevallen. 'ik weet het niet, het is wel raar... but... was dit geen Amusement thing?" Oke... nu schaamde ze zich echt kapot, zou hij het haar leren als ze het vroeg? Ze kon het gewoon niet goed. Het praten en doen. 'I get it..' sprak ze. maar ergens begon ze dingen af te vragen. Ze zag de twinkeling en keek hem kort aan. 'okay... freaking mood changes has this guy... AND WHY THE HELL MY SECOND NAME?!' Gingen haar gedachtes. Ze keek verbaasd naar de hand, dus hij kende wel manieren. Langzaam wist ze haar hand naar boven te krijgen en de hand te schudden. Ze stond verbaasd hem na te kijken. Wow... dit was wel heel erge verandering. " Okay, tiny meneer Otoya." Yup, zo zou ze hem gaan noemen. Ze begon haar mening over de jongen al sterk bij te schrapen. Hij was helemaal niet zo gemeen of iets in die trant. " But please dont... I really mean, Don't call me Gabriel... Call me Hoshi or Gart...  "  Ze smeekte het half, ze vond die achternaam helemaal niet leuk. En hoe langer hij haar zo bleef noemen hoe erger de bijnamen misschien zouden worden voor deze jongen.
Ze liepen door de tunnels en Gart liep met een lampje, Ze bescheen de muren zodat je iets kon zien, de gangen gingen van links naar recht, omhoog en omlaag. ja... Dit kon nog wel eens heel wat worden ofzo. Ook zaten er meerdere splitsingen in, kruisingen of dergelijk. "hey... There are marks..." Ze sprak engels, zou de jongen dat eigenlijk wel kunnen? Met zonder twijfel bescheen ze de rode kruis, op andere gangen zaten gele of groene symbolen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptywo aug 28, 2013 7:42 am

'Waarom vind je het zo'n lelijke naam? Ik vind Gabriel juist mooi. Maar dan weet ik al wat anders. Gaby'. Hij keek haar van over zijn schouder aan en lachte even. 'Gaby, welke gang moeten we nemen?', vroeg hij extra plagend. Hij zag verschillende symbolen staan en even schoot de gedachte, dat het wel eens gevaarlijk kon worden, door hem heen. Het waren groene, gele en rode symbolen. 'We nemen de gele gang, want...dat is mijn lievelingskleur'. Hij scheen met zijn zaklamp door de gang, en draaide zich toen verontwaardigd om. 'Waarom noem je me meneer Otoya en niet gewoon Thom?'.
Hij zuchtte even en liep toen de gang in. Ze liepen pas net, toen zijn voet wegzakte, en een stuk bodem afbrokkelde. 'Pff, dat scheelde maar een haar. Of eerder een voet. 'Gabe? Kom hier en wees voorzichtig'.

Voorzichtig schuifelde hij naar haar toe, en pakte toen haar hand vast. Zo zou ze niet zo snel kunnen vallen. Haar hand voelde zacht een teer aan. Onbewust wreef hij met zijn duim over haar hand heen. Een gebaar wat eigenlijk niet hoorde bij iemand die je nog maar net kende. Ze liepen weer verder, en hij was gefocused op de grond voor hen. Een misstap en je kletterde weer naar beneden. 'Gaat het nog? Ik zie iets verderop, misschien kunnen we daar even pauzeren'. Hij keek over zijn schouder. Hij vertraagde zijn pas en niet veel later kwamen ze bij een stuk water aan.
'Gelukkig. Water. Kom, dan stoppen we hier even'. Hij liet haar hand langzaam los en ging toen zitten. Hij pakte uit zijn tas zijn flesje water en dronk deze in een keer leeg. Daarna vulde hij het weer, en keek door de grot. 'Waar zou de uitgang zitten?', vroeg hij in zichzelf en keek nadenkend voor zich uit...
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptywo aug 28, 2013 8:31 am


"Waarom ik het ugly vind? Omdat het m'n vaders naam is..." Hij wilde zeggen dat hij zijn mond moest houden met dat ge-gaby. maar het zou hem toch niet laten ophouden. ze waren bij de symbolen aan gekomen en de jongen draaide zich geiriteerd om. " Omdat jij me gaby noemt..." Ze greep hem vast voordat hij naar beneden zou vallen. Het was een reactie van haarzelf en meteen liet ze hem los. "Sorry." sprak ze snel. het was niet de bedoeling om hem zo spontaan vast te pakken. Ze voelde zijn hand om de hare heen, ze kneep er onbewust klein in, ze was bang. Bang om weer te vallen en alles. Ze keek naar beneden en slikte, ze voelde iets over haar hand gaan en keek er even naar. het was zijn duim, zag hij dat ze bang was? dat mocht niet, hij moest niet denken dat ze bang was! Ze volgde haar op de voet en keek ook naar de grond, ze volgde zijn stappen precies. "Ofcourse!" Sprak ze, nee- hij mocht niet denken dat ze bang was... Straks viel ze dan nog apart of iets in die trant.
Eenmaal dat hij haar losliet was ze ergens opgelucht. Ze ging op haar knieën zitten en keek nog eens rond, haar fles was weg... 'Die moet ik vast verloren hebben toen ik viel...' Dacht ze zo. Ze maakte een kommetje van haar handen en schepte als het waren wat water ermee op en dronk het zo op. Dit deed ze aan aantal keer totdat ze genoeg had.
"How, verder gaan?" Sprak ze weer beroerd nederlands. "Could you perhaps teach me how to speak ur language? I am... not good at it... perhaps when it's over?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptywo aug 28, 2013 9:40 am

Haar zijn taal leren? Hij glimlachte even. 'Sure. Uhh, let me teach you the basic. You can introduce yourself by saying: hallo, ik ben Gart Gabriel, maar noem me maar gaby'. Hij wachtte haar reactie af, en ging daarna verder. 'You just said: Hello, I'm Gart Gabriel, but call me gaby. Zeg me maar na. Ik ben Gart Gabriel en ik ben 17 jaar'. Hij wachtte tot ze het had gezegd, en ging toen verder: 'if you want to help someone you can say: kan ik je helpen? Or: heb je hulp nodig?'. Hij wachtte weer en zei toen: 'if you like someone you can say: ik vind je leuk. That means, i like you. If you want to say I love you, you can say: ik hou van je'. Hij wachtte totdat ze het had gezegd, en werd onbewust rood. Zo apart om iemand zulke dingen te leren...

'From no on, I will talk Dutch for you. If you don't understand something, or you want to translate, just ask me. Begrepen?', vroeg hij quasi streng. Zijn ogen fonkelden strijdlustig. Hij ging ervoor zorgen dat dit meisje binnen twee weken goed Nederlands kon. 'Zullen we weer gaan?'. Hij stond op en vulde zijn flesje. Daarna stak hij zijn hand uit om haar overeind te trekken...
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptyza aug 31, 2013 5:04 am

Ze was ergens opgelucht dat hij het haar wilde gaan leren. “Hello, iek… ik ben Gart Gabriel, maar noem me ( engels me XD ) Gaby. “ Ze luisterde naar de betekenis. “Hell no i you wont call me gaby!”Ging ze in protest. Maar verder kon ze niet want ze kreeg de volgende zin alweer voor haar. “Ik ben Gart Gabriel… Ik ben 17 yea- ja.ar” Daar ging het laatste woordje bijna mis maar uiteindelijk hakkelend eruit. Les krijgen was toch niet zo erg, het feit dat ze een paar fouten maakte vond ze wat erger. “Heb.. je help nodig.” Sprak ze weer voorzichtig na, ze zou even voorzichtig blijven met deze taal. “Ik vind.. jouw leuk.” Okay.. begin was er met begrijpen van de taal, ze vond het enkel beetje vreemd waarom hij haar deze dingen ook leerde. “Ik… hou van jouw.”  Ze keek weg maar al snel wees ze naar hem. Met ogen dicht riep ze uit: “ Like Hell I will you hear me! I… i… I wont like you!” Ze was zelf ook rood geworden in de tussentijd, en toen ze nadacht hoe ze het zei… keek ze wat verbaasd op. Had ze nu echt gestotterd?  Ze luisterde nog een keer naar hem, maar met haar blauwe ogen had ze weggekeken. “ I get it.. Thanks. “ niet vaak bedankte ze iemand ergens voor, zo lag haar karakter nou niet bepaald. Ze luisterde weer, wat betekende het… Maar naarmate ze de hand zag begreep ze het al. “Ja. Zullen we gaan. “ Sprak ze terug, niet wetend dat ze het eigenlijk verkeerd zei nam ze de hand aan en kwam weer vrolijk overeind. Ze liep weer verder over de richel heen, iets verderop miste er een meter uit de richel. Ze schuivelde er voorzichtig heen en zag al snel dat ze iets moesten gaan klimmen. “ D…dont look… “ Ze ging wat omhoog klimmen en bleef rood, langzaam zocht ze weer wat grip naar rechts, hand voor hand, voet voor voet. Ging ze langzaam verder. Na de aantal meters ging ze weer wat naar beneden. Ze moest ervoor zorgen dat ze hem kon laten zien dat ze wel wat kon, dat ze niet nutteloos was. Ze wist niet waarom, maar ze had het idee dat ze zich moest bewijzen voor deze jongen. “ Verschillen..” Ze doelde op de meerdere gangen die je kon zien.

( Nu voel ik me dom, maar wat bedoel je met Quasi? )
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptyzo sep 01, 2013 12:37 am

(quasi is zogenaamd XD)

Ze stotterde flink, en hij lachte even. Daarna stond ze op en liepen ze verder. Plots zag hij dat er een meter van het pad miste. 'Shit', schold hij zachtjes. Gaby echter, begon al met klimmen. Hij was verbaasd dat ze zo goed kon klimmen. Hij vertrouwde de wand echter niet, en klom snel achter haar aan. Voor hem was het makkelijker omdat hij sterker was en regelmatig klimwanden had bezocht. Het was natuurlijk wel anders, maar alsnog.
'Verschillen', zei Gaby plots, en Thom keek op. Verschillen? Hij keek niet begrijpend, maar zag toen verschillende ingangen opdoemen. 'Oh je bedoelt verschillende ingangen? Hmmm...'. Ze klommen het laatste stukje en uiteindelijk stonden ze weer veilig op de grond.
'Welke gaan we nemen?', mompelde hij, terwijl hij heen en weer liep. 'De rechter!', besliste hij en pakt haar hand. 'Let's go'. Het was eigenlijk een reflex, omdat hij zijn zus ook altijd moest meetrekken. Hikari...zou ze nog leven? Hij dacht aan zijn zus, terwijl hij samen met Gaby de tunnel in liep. Hij zuchtte even en samen liepen ze door. Hij voelde haar hand en merkte dat deze koud was. 'Are you cold?'. Hij keek haar even aan, en wreef over haar hand, terwijl ze verder liepen....
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptyzo sep 01, 2013 7:11 am

“Verschillen.” Zei ze enkel.
'Oh je bedoelt verschillende ingangen? Hmmm...'
Uhu… datte… dat..” Ze probeerde het wel gewoon, Ze vond dat ze van haar kant ook wel wat energy erin mocht gaan steken. 'Welke gaan we nemen?' Had hij gemompeld en voordat ze antwoord kon geven hoorde ze al dat ze rechts gingen. Ze wilde al lopen maar haar hand werd vastgepakt. De tunnel was donker en voelde al koud aan de wanden, hier en daar hoorde je soms een drupje van het water maar al verder ze gingen hoe kouder ze het kreeg. “ Are you cold? “ Hoorde ze hem vragen. Ze keek hem verbaasd aan met haar kristal blauwe ogen, nu pas merkte ze dat ze licht aan het rillen was. “I… Didn’t even knew… Must be stupid! Let’s go further… I have a nasty feeling about this place. “ Haar stem trilde lichtjes maar de warmte van zijn hand hielp wel iets. Ze ging met haar andere hand over de wanden en voelde wat nat. Kort stopte ze en werd al snel weer mee getrokken. Ze wreef het droog tussen haar vingers en rook er voorzichtig aan. “That wasn’t water allright..” sprak ze met lichte afkeur. Een rottende geur kwam ook sterker naar boven, de grond begon erg te trillen en een klap van achteren kwam met gevolg en hele hoop stof dat naar hun toe blies. De rottende geur werd erger en het lampje van Gart viel tot rampen aan toe ook nog uit, nu stonden ze in het donker als Thom er geen een had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptydi sep 03, 2013 4:01 am

Plots floepte het licht uit. Meteen stond hij stil en draaide zich met een ruk om. Toen rook hij een onmenselijke geur. Hij ging haast over zijn nek. Wagelijk! Meteen verstrakte de greep om Gaby's hand. 'Heb jij het licht uitgedaan?', fluisterde Thom hard. Snel greep hij een zaklampje uit zijn tas en knipte deze aan. Het eerste wat hij zag was dat de muren besmeurd waren met een donkerrood goedje. Het gaf hem de kriebels, en hij keek naar Gaby. Die had een hand die onder het bloed zat. Plots drong het tot hem door en voor het eerst in zijn leven gilde hij. 'OH MIJN HEMEL!!'. Hij zette het op een lopen maar struikelde even later over een schedel.
Toen pas had hij door dat Gaby hem niet was gevolgd. 'Shit!', schold hij zachtjes. Als een speer rende hij terug, en greep haar pols vast. 'Wegwezen!', riep hij en hij trok haar mee. Ze bleven rennen, totdat de geur langzaam verdween. Ook het bloed werd minder, en het misselijke gevoel in zijn maag kwam tot bedaren.
Ze kwam al snel bij een open stuk uit met een brug. Langzaam liep hij er naar toe, en bekeek de brug. Er was een plank uit en aan de zijkant zat een gat. Alsof er iemand doorheen was gevallen.
'Kom, dan lopen we er omheen. Het is te gevaarlijk'. Al snel liepen ze door een gang, waar gaten in de muur zaten. Er was daar een andere doorgang, alleen moesten ze dan een gat zien te vinden waar ze door heen konden. Ze liepen al een tijdje, toen Thom twee gedaantes zag. Een meisje en een jongen. Of een man. Dat kon ook. Vast een stel. Voorzichtig maar nieuwschierig kwam hij dichterbij, en gebaarde Gaby dat ze stil moest zijn. Ietsje verderop lag een groot stekelig ding, maar hij kon niet zien wat het was. Hij bekeek de twee personen, en het meisje kwam hem erg bekend voor. Lang, blond haar in een paardenstaart. Paarse kleding die zijn zus ook aan had. Zijn hart sloeg een slag over. Zou het...? Kan het...? Hij kwam dichterbij en toen ze haar hoofd omdraaide en tegen de man of jongen sprak herkende hij haar stem: zijn zus Hikari! 'HIKARI! MIJN GOD JE LEEFT NOG!'...
Terug naar boven Ga naar beneden
Gart

Gart


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptydi sep 03, 2013 5:47 am


Ze stond daar met haar lichtje dat uit was. Bloed aan haar band waarvan ze niet eens wist dat het bloed was.de geur werd ondragelijk en ze deed haar mouw voor haar mond. Ze kuchte zelfs door de stank zo erg sloeg het haar op der longen. Thom had zijn zaklamp tevoorschijn gehaald en hij had deze aangeknipt. Het licht scheen op een schedel vervolgens op haar hand en thom gilde. Ze bleef staan doordat ze de reactie van hem niet had zien aankomen. Ze schrok zelfs ervan en was op haar achterste achterover gevallen. Ze liet haar ogen wennen aan de ruimte, aan het weinige licht dat er was. Ze keek op en om maar bog lang niet genoeg kon ze zien. Ze draaide zich om en haar ogen vernauwde zich erg. Ze kon haar ogen niet geloven, dit.. dit was een half skalet met huid eraan, het huid hing er echter aan. Iets tikte tegen haar been aan en ze gilde zo hard als ze kon. Ze trapte het eraf en werd al snel weer aan haar pols gepakt. Ze wist even niet meer wie of wat, het maakte niet uit. Ze rende met hem mee met tranen in haar ogen.
Na een wat langere tijd lopen kwamen er een aantal bruggen. Thom sprak iets over het niet veilig zijn en liepen ze verder. Ze liep met armen om der bovenarmen heen geslagen. Het beeld van eerder zat op haar netvlies, elk detail zag ze zo voor haar. Van dke gebeurtenis tot nu had ze nog geen woord gesproken. Ze hoorde thom na een tijdje en toen ze verder keek zag ze twee mensen. Wat schuw liep ze achter thom aan. Licht rillend bleef ze veilig achter Thom staan.
I dit is via mobile geachreven. Sorry voor eventuele spelfouten etc!! I
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

Thom


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Emptyzo sep 08, 2013 7:38 pm

Dit topic gaat verder in sutteraneo, Three weapons, two hearts, one cave!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Insert title here: Empty
BerichtOnderwerp: Re: Insert title here: Insert title here: Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

Insert title here:

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Suterraneo-