IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Petitie tegen huisdierenverbod (read pls? :c)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Icarus

Petitie tegen huisdierenverbod (read pls? :c) 2rdude1
Icarus


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: In this world, time is relative. So is age.
Remission: Wrong

Petitie tegen huisdierenverbod (read pls? :c) Empty
BerichtOnderwerp: Petitie tegen huisdierenverbod (read pls? :c) Petitie tegen huisdierenverbod (read pls? :c) Emptywo jul 31, 2013 10:38 am

Hey iedereen,
Even een heel serieus berichtje hier,
Hopelijk wilt iedereen helpen, het duurt maar een minuutje van je tijd.


Zoals sommigen al weten heb ik wat 'bijzondere' huisdieren thuis, gekko's bijvoorbeeld. Ik hou van ze als van al mijn andere huisdieren, verzorg ze goed en zorg ervoor dat ze zich zo prettig mogelijk voelen. De diertjes zien er voor wat mij betreft erg gelukkig uit, en ze springen elke avond hyper rond. Zo gezond als maar kan.

Helaas weten de meeste mensen niet dat deze dieren -mits je er goed mee om gaat- gewoon makkelijk te houden zijn als huisdier!

Nee, nu willen ze een wet in Nederland opstellen die ervoor zorgt dat de meeste dieren niet meer gehouden mogen worden. Omdat ze gevaarlijk zouden zijn óf niet goed te houden in Nederland. Dit is nooit onderzocht door mensen die er een beetje verstand van hebben, en de lijst die ze hebben opgesteld slaat nérgens op. Toch willen ze deze lijst (Ze hebben er nu een van zoogdieren gemaakt, maar willen daarna die voor vogels- en reptielen maken) invoeren vanaf januari! In de lijst staat bijvoorbeeld dat je met vergunning wél een buffel mag houden, maar helemaal geen dwerghamster. Ja, echt waar, dat is hoe 'goed' deze lijst is opgesteld.

Nu is er een petitie en we hebben 40,000 handtekeningen nodig voor januari 2014. Dus het zou heel erg helpen als iemand van hier zou willen tekenen. Het duurt maar heel even en het kost je niks. We zitten nu op bijna 11,000 handtekeningen.


http://www.huisdieren.nu/over-pvh/tegen-positieflijst/

_________________

Petitie tegen huisdierenverbod (read pls? :c) Syxvs9
Terug naar boven Ga naar beneden
http://perished.actieforum.com

Petitie tegen huisdierenverbod (read pls? :c)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Mediahoekje-