IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Light, I hate it [Sybelle]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Socel

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Light, I hate it [Sybelle] zo jul 07, 2013 5:34 am

Licht, fel licht. Licht is iets waar de meeste mensen blij van worden, vooral in deze tijden. De zon vrolijkt mensen op, is warm en voorspeld goed weer. De zon helpt met planten te laten groeien, en fleurt mensen hun humeur meestal op maar dat was niet het geval voor Socel. Socel was niet echt iemand die van de zon hield. In de eerste plaats verbrande hij al erg vlug wat op zich al genoeg redenen zouden zijn om de zon te ontwijken maar er was nog iets. Zijn ogen konden niet goed tegen fel licht, het gaf hem oog- en hoofdpijn, problemen om te zien, en nog wel een paar dingen. Daarom had hij zijn toevlucht gezocht tot het bos, waar de bladeren een deel van het licht tegenhielden. Hij had de kap van zijn golf op gezet zo de hoeveel hij fel licht dat zijn ogen bereikten te verminderen, het hielp een beetje. Hij was blij dat hij in het bos was aangekomen. De bladeren hielden het vele licht goed tegen maar toch kon je af en toe een humeurige grom horen dankzij een door de bladeren glippende lichtstraal. Dat schermde Socel zijn ogen nog feller af, gromde even en knipperde met zijn ogen en liep vervolgens door. Maar toch moest hij er maar niet zo over doen, het licht dode hem niet, het was grotendeels van de tijd gewoon vervelend maar bij licht weer zoals vandaag was het alsof iemand met een felle zaklamp in zijn ogen scheen, elke keer als hij een lichtstraal in zijn ogen kreeg. Dat was ook grotendeels de rede waarom hij de winter en herfst prefereerde, minder zon. Hij wandelde gewoon door, hij niet echt een specifiek doel in zijn hoofd voor vandaag, gewoon wat rond wandelen, de zon ontvluchten en misschien wat rusten straks. Er was nog een rede waarom hij graag in het bos was, hier waren minder mensen of die kwam je gewoon niet zo vlug tegen hier. Socel heeft het niet zo op andere mensen om persoonlijke redenen, hij is liever alleen, dan is het ook rustiger. Hij loopt met het idee rond, waar mensen zijn, zijn problemen, dus is een bos een goede plek om te zijn. Het is er rustig en kalm, als er geen roofdieren zijn natuurlijk. Als dat zou gebeuren, dan hoopte Socel dat dat roofdier niet zou kunnen klimmen. Ondertussen was er al een tijdje voorbij gegaan sinds hij het laatst had gegeten, hij probeerde zo weinig mogelijk te eten om er zo min mogelijk naar te moeten gaan zoeken. Socel keek even rond en zag een grote, stevige eik staan. Hij wandelde er even naar toe en klom er vervolgens in, hij zat liever in een boom wat te eten dan op de grond. Vervolgens pakte hij zijn rugzak van zijn rug, pakte er wat te eten uit en at het rustig op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sybelle

avatar


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 2 Years.
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Light, I hate it [Sybelle] zo jul 07, 2013 9:23 am


Danger is real. Fear is a choice
Sybelle


Realisatie was iets waar Sybelle zich de laatste tijd niet veel druk om maakte. Het leven ging zoals het ging, iedere dag weer anders maar toch zo hetzelfde.Het besef van tijd en dagen gingen ook voorbij zonder dat ze er bij stil stond, af en toe leerde ze vreemde kennen. Maar de meeste dagen was ze alleen en op zichzelf. Daardoor wist ze goed voor zichzelf te zorgen, leerde ze van de gevaren, maar bovenal genoot ze van het leven. Sybelle zag in ieder leven wezen iets speciaals, en zo nieuwsgierig als ze was maakte haar dat niet bang, en was het soms gevaarlijk. Boven dat was ze wel een vlucht dier, en zou ze vluchten wanneer ze de situatie niet meer onder controle had. Na een tijd te hebben gelopen verander het gebied om haar heen, wat eerst nog rotsen waren geweest, waren nu wilde grasvelden en bomen geworden. Zo elegant als ze was liep ze door bomen, haar prachtige slanke lichaam paste perfect bij haar lange slanke maar sterke benen. Haar vacht was wit, met wat donker geblende patronen. De kleur van haar manen was gebroken wit, en kwam tot haar boven been. Maar het meest opvallende waren haar helder blauwe ogen, die je deed denken aan de zomer avonden.
Ze liep geruisloos, en zette beheerst hoef voor hoef. Je wist niet wat voor vreemde er hier huisde. Voor even stond ze stil, en concentreerde ze zich op haar uitstekende ruik vermogens. Niks. Alleen maar bos geuren, en vreemde dieren die eerder dit pad had bewandeld. Nadat Sybelle haar weg voor veilig had gemaakt, liep ze door naar een boom. Een boom die iets opvallender was dan de andere bomen, het was groter en had een bepaalde uitstraling die haar een veilig gevoel gaf. Het was een eik, groot en sterk zoals hij eruit zag. Vast al jaren oud. Sybelle hielt onder de boom stil, en at stilletje wat van het koude gras. Gras dat niet blootgelegd was aan de zon deze dag, en dus nog koud was. Ze genoot van dit moment, en nadat ze genoeg gegeten had, zette ze zichzelf in een rust houding en sloot ze haar ogen.Dit moment van stilte kon ze wel even gebruiken als een slaap moment. Alsnog alert voor de wereld om haar heen.
words: 385 | tag: Open || Socel
Terug naar boven Ga naar beneden
Socel

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: Light, I hate it [Sybelle] ma jul 08, 2013 12:53 am

Na wat te hebben gegeten voelde de albino zich wat slaperig. Het was niet te warm of te koud, de zon kwam niet door het bladderdek van de grote eik waar hij in zat en die  zelfde eik zat redelijk comfortabel. Even geeuwde hij waarna hij even rond keek. Er was niks speciaals in het bos, er waren ook geen dieren te zien en hij zat redelijk hoog in de boom. Socel geeuwde nog eens en klom wat hoger in de boom, zoekend naar een wat bredere tak, hij wou er niet van af vallen. Na wat klim werk had hij een geschikte tak gevonden en daar legde hij zich dan ook neer. Zijn oogleden werden zwaar en hij zakte weg in een lichte slaap.

Het leek alsof hij nauwelijks wat had geslapen, alsof hij een paar seconde zijn ogen had dicht gedaan en nu weer open. Nog een beetje slaperige veegde hij in zijn ogen om vervolgens te gaan recht zitten en zich uit te rekken om de slaperigheid weg te kunnen jagen. Vervolgens pakte hij zijn rugzak om te kijken als alles er nog in zat. Na er wat in gerommeld te hebben zag hij dat alles er nog was. Hij wou net zijn rugzak dicht doen oen zijn boek eruit viel en luid tegen de grond terecht kwam. Even staarde hij erna en klom vervolgens uit de boom om zijn boek terug te pakken. Toen hij uit de boom was, en juist het boek wou oprapen zag hij nog iets anders bij de boom liggen. Tegen de boom aan lag een prachtig paard. Iets anders dan prachtig kan Socel het niet echt vinden, hij had ook nog nooit een paard van zo dichtbij gezien, en dan ook nog eens in het bos. Het leek wel al nog het paard aan het slapen was dus wilde Socel het niet storen. Stilletjes klom hij terug de boom in om dan pas te herinneren dat hij zijn boek was vergeten te pakken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Light, I hate it [Sybelle]

Terug naar boven Ga naar beneden

Light, I hate it [Sybelle]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Arboribus-