IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

When... No, who? [Mature Content?]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: When... No, who? [Mature Content?] vr apr 26, 2013 8:03 pm


Thom~ Anderen ALLEEN MET TOESTEMMING.

Na veel lopen was syo het een keer zat geworden. Hij ging even zitten en keek even rustig rond. Het zag ernaar uit dat hij in een bos was gelopen. Iets maakte hem nerveus, hij wist alleen niet goed wat. Het was donker geworden in de tijd dat hij was gaan lopen. Een paar takjes die hij had verzameld branden lichtjes en al snel vatte ze vlam. “Nu hebben we er nog een paar grotere nodig… Toch?” Zei hij half mompelend tegen zichzelf. Al snel ging het vuur weer uit doordat er te weinig hout was om het ta laten branden. Van frustatie liet Syo een gil. “NIET WEER!” Riep hij daarna nog eens luid. Snel pakte hij weer wat meer hout en probeerde het weer opnieuw. De lucifer ging langs het brandbare deel en vatte vlam. ‘Voorzichtig, voorzichtig.’ Mompelde hij terwijl hij het vuurtje beschermde tegen de wind. “H.HEET!!” Hij liet de lucifer vallen en hield zijn handen tegen elkaar. “D.dat is heet” siste hij tegen zichzelf. Zijn duim en wijsvinger waren rood. Het prikte toen hij erop blies, er was geen water in de buurt om het te koelen. Hij keek even naar boven, het was al donker en je zag amper wat door de bomen. Met pijn en moeite wist hij het vuur aan te krijgen, te laten branden voor langere tijd.  “H.het is me gelukt!” Riep hij blij en sprong een gat in de lucht van blijdschap. Het vuurtje knisperde zachtjes door en alle geluiden werden steeds zachter. De ogen werden steeds moeizamer. Na nog een paar uur te hebben gezeten was hij in slaap gevallen.
Vogels vloten vrolijk terwijl Syo zich nog omdraaide. Langzaam opende hij zijn ogen, een windvlaag liet het gras een beetje bewegen. “w.was it…. A dream?” Hij klonk zacht, alsof hij nog half in dromenland zat. Langzaam kwam hij overeind en keek even rond. De bladeren leken geel inplaats van groen ’s nachts. Hij keek verder rond, het gras was ook niet compleet geel. ‘w.wat is hier gaande?’ Sprak hij vol verbaasdheid. Dit… was anders.. De boomschors was wel gewoon bruin, het oud en verlaten vuurtje was zwart verkoolt. Hij pakte zijn spullen en liep weer verder. Hij neuriede vrolijk een liedje. Na uren gelopen te hebben vond hij het niet leuk meer en ging er maar weer bij zitten. De zon die tussen de bomen door gleed voelde goed op zijn huid, hij vergat alles even maar, keek op toen er een schaduw over viel. “Hai?”

.



.


Laatst aangepast door Shou op vr aug 23, 2013 11:39 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] zo apr 28, 2013 1:23 am

Zingend loopt Thom door het bos. Ondanks dat de wereld zowat ten einde was gegaan, had Thom zich voor genomen om te blijven zingen en niet zodanig depressief te worden dat hij zelfmoord ging plegen, zoals veel mensen uit zijn omgeving hadden gedaan. Hij stopt met zingen en zucht even diep.
Hij kijkt om zich heen en ziet de zon door de bomen, die de bomen en bladeren goud kleurt. Wauw, de mensen hadden gelijk. Het is een sprookjesachtige omgeving! Hij glimlacht en bedenkt dan dat het lijkt alsof er helemaal niks is gebeurt. Alsof iedereen nog leeft, de wereld niet vernietigt is en er geen dodelijk virus rondhangt. Wat zou er gebeuren als je besmet raakt? Hij heeft er veel over gehoord, maar zelf had hij er ook zijn ideeën over. Misschien word je wel een zombie ofzo? Hij grijnst. Dat zou....vaag zijn. Tja, het is wel een muterend virus...Zonder dat hij het doorheeft loopt hij door het bos, en stoot dan zijn teen tegen een grote steen. 'Au!! Krijg de...'. Hij hinkt op een been en jammert klagelijk. Net als hij verder wil lopen hoort hij geritsel. Hij draait zich meteen om maar ziet niks. 'Hmm vreemd'. Wantrouwend draait hij zich weer om en loopt verder. Hij kijkt om zich heen, en dan valt zijn oog op een blonde kop. Vragend houd hij zijn hoofd scheef, iets wat hij al heel lang deed.
Langzaam loopt hij erop af, en ziet dan dat het een jongen is. Schijnbaar heeft de jongen hem opgemerkt, want hij draait zich geschrokken om en kijkt hem aan. 'Hai?', zegt hij dan zachtjes. Thom kijkt hem aan. Zulke blauwe ogen heeft hij nog nooit gezien! Hij is sprakeloos, en merkt dan pas dat de jongen wat heeft gezegd.
'E-eh, hoi ik eh...'. Hij valt stil en weet niet wat hij moet zeggen. Die ogen maken hem helemaal week. Wat is dit? Waarom gebeurt dit? Het is maar een jongen...
'I-ik ben eh...Thom! En eh...w-wie ben jij?'...
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] di apr 30, 2013 8:21 pm


Goed slapen deed hij niet. Hij droomde weer eens over zijn fobie Zijn jongere broertje was hem weer eens aan het opjagen, Ze waren nog niet zo oud toen dus de meeste zagen het simpel als spelen. Snel rende Shou een toren in, het was al een hete dag op Solumn, en hun hadden vakantie met de ouders. Als je het weer niet gewend was, was het al heel heet. Eenmaal in de toren rende Shou zo snel mogelijk naar boven toe met Kaoru op zijn hielen. Het leken miljoenen trappen naar zijn idee, toen hij eindelijk boven was, was hij dood op. Hij keek naar de deur die verder omhoog liep en een deur aan de zijkant van de muur. Hij hoorde zijn broer dichterbij komen “Nii-sama!!” Riep hij al te vrolijk. Snel probeerde Shou de deur die naar boven liep. Het zat op slot. En rammelde er nog een keer aan. Nu zag hij zijn broer, hij dacht niet na en probeerde de andere deur. Hij voelde dat de deur mee ging en rende de deur achterna. Tot grote schrik zag er niets als grond en het was telaat om te stoppen. Hij hing aan de deur van de toren en Kaoru moest enkel lachen over de situatie. “Zo slim ben je dan ook weer niet heh? Broer?” Klonk al heel grinnikend. Shou hield zich nog met moeite vast aan de deur terwijl die, door de wind, tegen de toren sloeg. De grond was onder hem, maar het leken 100 meter tot je de grond inderdaad kon aanraken. Langzaam verloor Shou zijn grip op de deur en keek doodsbang naar beneden. “K.Koaru! H.help m.me!!” Schreeuwde hij naar zn broertje. Koaru leek een slappe lach te hebben want het enige wat uit zijn kant kwam was gelach. Shou werd steeds banger toen hij alsmaar meer zn grip verloor en een hevige pijnscheut kwam in zijn borst. Het nam veel lucht van Shou en alles deed zeer, de grip op het deurtje was er niet meer. Met een snelheid viel hij naar beneden. Alles werd zwart.De droom stopte en het leek voor Shou alsof hij vanuit het niets verdween.

De zon was lekker op zijn huid, een schaduw kwam echter over hem heen. Hij keek naar de jongen, nieuwsgierig was hij wel. “Hai?” Zei hij simpel tegen de persoon tegen over hem. Het was moeilijk te zien omdat hij tegen de zon in keek. 'E-eh, hoi ik eh...' zei de jongen verlegen. Shou keek hem aan en ging staan. “Weet niet wat je moet zeggen?” Zei hij terwijl hij aan het grinniken was. 'I-ik ben eh...Thom! En eh...w-wie ben jij?'... ging de jongen, die blijkbaar Thom heette. Shou klopten even zijn kleding af. “Shou Kurusu. Velen noemen mij Syo.” Nu pas keek Shou hem recht aan. Hij bleef hem even aankijken en keek na een klein tijdje weg. Een onbekend gevoel kwam bij hem. Even streek hij over zijn maag. “Ik ehh… heb honger en jij?” Hij pakte een appel uit zijn tas en nam er een hap van. it had hij nog niet meegemaakt. Dat hij zo onrustig werd van binnen. Hij keek hem nog een keer aan, knalrode ogen, felrood haar. Hij was groter dan Shou dat zag je zo. Bijna een complete kop groter om eerlijk te zeggen. Langzaam at hij de appel op. “Waar kom je vandaan?”

.

.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] vr mei 03, 2013 3:32 am

Langzaam at Syo de appel op. 'Waar kom je vandaan?', vroeg hij met volle mond. 'Europlazie. ken je dat? Het ligt een stuk vanaf Solum vandaan'. Thom keek, denkend aan alle herinneringen, in de verte. Alles, maar dan ook echt alles wat daar ooit was gebeurt was verdwenen met de oorlog. Hij had daar zijn leven lang, vanaf zijn geboorte af aan gewoond. `
Ook toen hij ontdekt werd met zijn talent van zingen. Hij had luid een lied staan zingen terwijl hij het gras aan het harken was, toen er een man bleef staan kijken. Niet veel later was er een vrouw bij komen staan, en net toen ze weg liepen had hij opgekeken. Bevreemd was hij verder gegaan, niet wetend dat de man later zijn manager zou worden, en hem wereldberoemd zou maken. Althans, dat was het plan, want door de oorlog had hij niet kunnen doorbreken. Hij zucht diep en bedenkt dan zijn gedacht. Blijf positief, Thom!.
Onbewust begint hij een van zijn liedjes te zingen:

Never give up, always believe,
Please don't forget what i said to you,,
Move on with your life,
Go after your dreams
That's the only thing that counts for me

You should always believe in yourself,
Just like I do,
Because I'm here for you
And I will never leave,
Stay by my side,
And everything will be alright...

Thom opende zijn ogen, even helemaal vergeten dat Syo naast hem zit en hij kan de enige traan die in zijn oog zit niet bedwingen.
'Verdorie!', roept hij gefrustreerd. Langzaam kijkt hij op en mompeld: 'sorry dat ik me zo liet gaan...'.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] di mei 07, 2013 5:01 am


“Europlazie? Dat ken ik niet” Antwoorde Shou met een lach op z’n gezicht. Even dacht hij zelf ook terug waar hij vandaan kwam. Hij woonde dan wel nooit op een vaste plek, maar het was teminste ergens. Z’n ouders trokken veel rond en namen Shou dan altijd mee met zijn tweeling broer. Samen hadden die twee de meeste lol, soms gingen ze ook niet altijd even goedaardig met elkaar om. Maar dat had je vaak met tweelingen. Een dag was het wel heel erg uitgelopen, Shou was een toren in gerend om te vluchten voor hem. Jammer genoeg wist Kaoru hem daar te vinden en eenmaal helemaal boven viel Shou zowat door een raam heen. Shou wist maar net aan het randje vast te houden. Z’n broertje keek hem alleen maar lachend aan. Zei niets, lachte alleen. Langzaam verloor hij grip. “Nii-chan! Help me!” Riep Shou bang uit naar hem, maar Kaoru was nergens meer te bekennen. Bang dat hij te pletter viel. Bang dat hij was, zocht hij naar een hou vast voor zn voeten en probeerde met alle macht er weer op te komen. Even gleed z’n hand weg maar had met de andere wel goed grip. Hij keek naar beneden en had daar nog meer spijt van dan ooit van tevoren. Hij klampte zich vast waar het ook kon. Het was zo hoog dat Shou het nooit meer vergat, zn voet gleed weg en daar ging hij weer. Hij probeerde met man en macht weer boven te komen, en na tijdje proberen was het hem dan ook gelukt om weer boven te komen.
Hij staarde naar een punt, hoorde toen een nummer, de stem was zacht, haalde alle angst, kwaad weg. Je werd er rustig van, Shou sloot zn ogen toen hij even luisterde. Na het nummer opende hij langzaam z’n ogen.

“ I wonder how, I wonder Why. Yesterday you told me about the blue blue sky, And all That I can see, is just a yellow lemon tree.
Im turning my head, Up and down, Im turning turning turning turning around, And all that I can see. Is just another lemon tree.
Sing…. Da, da da da dam, dee dab da, da da da dam dee da da dab, deedly da.”

Song hij op zijn beurt terwijl hij serieus naar een limoene boom keek. Hij keek vrolijk op naar Thom en wees naar de boom die der stond. “je kan goed zingen trouwens.” Zei Shou vrolijk. Shou mocht deze jongen wel, hij had wat, alleen Shou wist niet goed wat. Maar hij voelde zich happy bij hem. “Hoe kom je hier?” keek hij Thom even aan, keek toen weg toen hij die knalrode ogen zag. Kleine, bijna niet zichtbare blosjes vormde op zn wangen. “Ik ben zelf eigenlijk verdwaald door het vele lopen.” Biegt Shou op. Je kon het beter gelijk maar vertellen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] ma mei 13, 2013 7:19 am

'Ik ben zelf eigenlijk verdwaald door het vele lopen', mompelt Shou. Verrast kijkt Thom op. Verdwaald? Hij grijnst. 'Dat is stom'. Als hij weer in Shou's ogen kijkt word hij verlegen en knalrood, en kijkt snel naar de grond.
'Ik eh...ik kom hier door veel lopen. Ik heb altijd in een stad geleefd, maar nu moest ik ergens anders heen omdat het in as is gelegd...en aangezien ik dit een van de mooiste plekken vind die ik tot nu toe heb gezien wil ik hier blijven'.
Hij kijkt omhoog, terwijl er in zijn rode ogen allerlei emoties voorbij komen. Verdriet, omdat hij zijn thuis moest verlaten en alles verwoest was, haat en woede, voor de mensen die zijn familie heeft uitgemoord, en troost, omdat hij nu deze jongen heeft ontmoet die hetzelfde heeft meegemaakt. De jongen met de mooie, helder blauwe ogen.
Onbewust word hij weer rood, en heeft niet door dat hij al de hele tijd dromerig naar de jongen staart. Zijn gedachtes zijn bij alles wat met de jongen te maken heeft. Dat haar is ook zo mooi blond. Het kleurt geweldig bij zijn ogen. Zou hij single zijn? Die lippen zijn ook zo vol en ze hebben een roze rode kleur. Het zit er net tussen in. Hoe zou het zijn om die lippen te mogen kussen?
Thom vraagt het zich allemaal af, de vragen spoken rond in zijn hoofd. Alleen heeft hij nog steeds niet door dat hij staart....
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] vr mei 24, 2013 12:53 am

Lemon three, ja dat was een nummer dat hij wel wist. Hij was het alleen vergeten, zo veel andere nummers dat hij had moeten leren. Hij volgde thoms blik terwijl het naar boven ging. Shou zag niets, maar het leek erop dat hij wel wat zag. Verschillende emoties kwamen naar voren. Thom keek Shou zn richting in, Shou kek rustig terug. Ze staarde elkaar voor een tijdje aan. Shou nam thom goed in zich op, enkele keren leek hij rood te worden, precies op het moment dat hij rood werd keek shou even weg. “s.staart hij nu naar me?” gingen de gedachte door hem heen. Even kort voelde hij zich ongemakkelijk, niet door thom maar door het gevoel binnen in hem.

Hij stond op en klopte zijn kleding af. Keek even rond en zocht zn hoed. Hij had altijd zn hoed bij zich, hij zag zn hoed en deed deze dan ook op. Hij deed het goe dop zn hoofd. “Zullen we wat gaan lopen?” Glimlachte hij vrolijk naar hem. Hij pakte zn tas en trok thom gezellig een stukje mee. “Weetje, ben nog iemand tegen gekomen hier.” Begon hij rustig te praten. “En nu kwam ik jou tegen.” Hij sprong van een boompje af die op de grond lag. “Moet zeggen, dat ik daar blij mee ben.” Even dacht hij terug, precies voor dat hij hier was beland. Z’n vrienden hadden hem in de steek gelaten. Even voelde hij in zn zak, Opgelucht liet hij een kleine zucht van opluchting. Hij haalde er een orange plastic potje uit. Het had een witte stikker en een witte dop. Snel stopte hij het in zn tas weg, het paste er nog bij. “Zeg… thom?” Begon hij twijfelend zn zin. “Uhmm, nee, laat maar… sorry.” Snel liep hij een paar passen verder. Ze hadden even gelopen gepraat en gezongen. Hij haalde een doosje lucifers uit zn tas en een klein pannetje. Een blik soep kwam er ook nog uit. “Wil je ook wat? Heb genoeg mee!” Vroeg hij terwijl hij al rustig begon met maken.

[God Note] + Remission omdat je bereid bent je eten met iemand anders te delen
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] do jun 06, 2013 11:13 pm

'Wil je ook wat? Ik heb genoeg mee!'. Shou bied hem wat soep aan, en dankbaar knikt hij. 'Ik heb best wel honger gekregen'. Thom denkt na. Hij heeft trek in fruit. Hmmm misschien is er wat te vinden in het bos?. 'Ik ga even wat fruit zoeken!'. Hij staat op en loopt door de bosjes, om op zoek te gaan naar vruchten. Hij loopt een stuk en ziet verschillende bessen, maar helaas zijn die giftig. Hij heeft het virus overleeft, dus dan zou het niet geslaagd zijn als hij zou sterven door besjes. Even later komt hij bij bomen waar appels aan hangen. 'Appels!'. Blij kijkt hij omhoog en klimt behendig de boom in. Hij plukt zes grote appels en lacht blij.
'Shou zal hier blij mee zijn!'. Denkend aan de jongen die de soep aan het klaarmaken is loopt hij door. Elke keer als hij aan hem denkt moet hij glimlachen. Het is net een engeltje...
Diep in Shou-gedachten loopt hij vollop tegen een boom aan. 'Au, godver!'. Hij wrijft met een hand over zijn hoofd. 'Stomme boom!'. Hij loopt erom heen en ziet dan een zak liggen. Nieuwschierig loopt hij er naar toe en maakt de zak open. Verschillende drankflessen komen tevoorschijn, en Thom kijkt er verbaasd naar. Wat doen die hier?
Hij besluit de zak mee te nemen. Er zit wat lekkers bij, dus misschien wil Shou ook wel wat! Fluitend komt hij terug en zet met een plof de zak neer. De flessen maken geluid als ze tegen elkaar botsen. 'Moet je kijken!'. Hij haalt er twee flessen uit. Hij draait de dop open en neemt een slok. Het goedje brand in zijn keel, maar het is wel lekker. 'Hmm het heeft een zoete smaak'. Hij neemt nog een slokje en duwt de fles in Shou's handen. 'Proef maar, het is heel lekker! Oh ik heb trouwens appels gevonden'. Trots laat hij ze zien en neemt er een hap van....
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] za aug 24, 2013 4:20 am

Shou had een soepblik opengemaakt en vroeg wat aan hem. Hij kreeg een vrolijk antwoord terug. " Sure! Dan warm ik de soep wel op." En hij begint aan het vuur maken en de soep opwarmen in een geinproviceerde pan. Hij vroeg zich eigenlijk best wel af hoe het met hem ging, aangezien hij toch wel wat aan de lange kant wegbleef. " Hoe zou hj het doen... wacht..." Zijn gedachtes wilde niet op een lijn komen te zitten en ging verward door zijn haren heen. "Why do I freaking care so much?! " Vroeg hij beetje wanhopig aan zichzelf en liet zich achterover vallen. Zijn haar stond piekend naar alle kanten. Zijn rode bobby pinnen waren uit zn haren en hij bleef rustig liggen. Hij hoorde iemand fluiten en het duurde niet gigantisch lang voordat hij doorhad dat het Thom was. "Okairi." Sprak hij rustig. Hij hoorde gerinkel uit de zak komen en keek er even vreemd van op. "wat... heb je?" En al snel werd zn vraag beantwoord door de flessen die eruit waren gehaald. Hij keek even met een schaapachtige glimlach naar hem. Wat was het?" Dacht hij zo. Al snel had hij de fles in zn hand en rook er eerst voorzichtig aan. "Het ruikt..." en hij snifte er nog een keer van. " Zoet..." En hij schudde er zachtjes mee. Het was een behoorlijke fles nog vol ondanks de slokken. Hij neemt een slokje en het prikte kort in zn mond en kon als het waren zo aanwijzen waar het heen ging in zn slokdarm. " Zo..! Dat is inderdaad sterk spul!" Sprak shou en keek even op toen Thom een hap van e appel nam. Zelf roerde hij even in e soep, pakte een geinproviceerde kom en deed er wat soep in. Ook voor zichzelf natuurlijk en keek hem vrolijk aan. " Kanpai?" Sprak hij met zn tong uit en hield de fles omhoog.

( flut sorwwy )
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] di aug 27, 2013 10:01 am

'Kanpai?', zei de blonde jongen en hield de fles omhoog. Thom schoot even in de lach, en pakte een tweede fles. Hij maakte een proost gebaar en liet zijn fles tegen die van Shou klinken. Daarna draaide hij de dop ervan af en nam een slok. Meteen begon hij te hoesten van de sterkte. 'Zoooo dit is echt mega sterk!', roept hij schor uit.
Hij geeft de fles over en pakt die in de hand van Shou. Daar drinkt hij flink wat van weg en ploft dan neer. 'Zo, en vertel nu eens wat meer over jezelf?', vraagt Thom met een nieuwsgierige blik. Hij weet niet waarom maar de jongen intrigeert hem.
Hij pakt nog een appel en wacht op antwoord van de jongen...
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] wo aug 28, 2013 5:52 am

Ze hadden geproost en gelijk gingen er een paar slokken doorheen, hij moest grinniken doordat Thom moest hoesten. Had hij zich verslikt? Hij klopte op zijn rug en daar ging zijn fles. Hij moest giegelen en sloeg een hand voor zn mond. 'dat... klonk raar...' Hij keek weg met lichte blosjes op zijn wangen. Hij had hier nog nooit last van, waarom nu dan wel..? "Meer... over mezelf?" Hij keek hem aan met wat grotere ogen en nam nu zelf een slok van de andere fles. Ook moest hij dit keer hoesten. "Holy... .... Crap! dit is echt sterk!! " Hij klopte zacht op zn borst en voelde de slok twee keer zo sterk brandend naar beneden gaan. " Shou Kurusu... 17 jaar, speel viool en zing voor beroep.. althans, dat deed ik...'' Hij nam nog een grote slok. De herinneringen die hij had toen hij 'on stage' was waren leuk, maar de laatste was een hell. "Wat doe jij? of... uhmm... heb je vragen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] za aug 31, 2013 9:19 am

'Thom Otoya, ik ben ook 17 jaar. Ik heb 1 oudere zus, nou ja of die nog leeft weet ik niet...'. Even keek hij bezorgt en verdrietig, maar dat ging als snel weer weg toen hij verder ging. 'Ik zong ook voor beroep en speel gitaar en piano'. Hij keek hem lachend aan en zei toen: 'wat apart dat we allebei zongen maar elkaar nooit hebben ontmoet. Ook al is de wereld groot'.
Hij zuchtte even en ging toen onderuitgezakt zitten. 'En nu zit ik hier...mezelf en jou dronken te voeren...'. Hij lachte even hardop en dronk toen weer een paar slokken.
'Haaaaa..wat een leven nu. We doen geen reet en lopen maar een beetje rond. En binnenkort is de hele wereld uitgestorven en beginnen we opnieuw'. Thom keek de blonde jongen aan alsof hij een tegengif voor het virus had uitgevonden. Hij kroop omhoog en zei: 'en nu...ga ik lekker naast jou zitten want ik heb het smerig koud'. Hij plofte neer naast Shou en meteen drong zijn warmte door zijn kleren.
'Godzijdank heb jij nog een beetje een kacheltje. Terwijl het overdag hartstikke warm is. Ik begrijp er geen reet van'. Hij kraamde flinke onzin uit, maar het interesseerde hem helemaal niks meer. Hij hief zijn fles en zei: 'proost!'
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] za aug 31, 2013 10:58 am


Hij nam nog een slok en wachtte op zijn antwoorden. Oei, hij had dus ooit een zus, maar hij zag aan de blik dat het niet al te veel belovend was. “ Dat is inderdaad apart! Welke band zat jij dan? Of… waar trad jij het meeste op?” Hij was nieuwsgierig naar hem geworden. “ons dronken voren? Boeren… urg… misschien heb ik al wat te veel op…” Toch nam hij net zoals Thom nog een paar slokken, echter had hij z’n dorst dat hij al snel een laag uit de fles leeg dronk. Hij liet een tevreden zucht en zette de fles weer op de grond maar hield deze wel nog vast voordat het omviel. “ Maar daar is toch niets mis mee? Bedoel… we hebben elkaar… of niet dan? We zijn niet alleen meer!” Hij keek naar hem terwijl hij opstond. “moet je mijn vest anders?” Sprak hij met een lieve glimlach. Hij keek hem zacht aan met z’n ogen al kleurde z’n wangen wel al heel licht van de alcohol. Shou had nog nooit eerder van zijn leven alcohol gehad, terwijl hij net aan 17 was geworden. Hij bleef hem aankijken terwijl hij naast hem kwam zitten. “ kachel..? Ik..?” Hij keek hem verbaasd aan. Dat wist hij nog niet. Hij luisterde naar hem, naar zijn stem en keek rustig in z’n rode ogen. Hij wist niet waarom, hij wist het gewoon niet. Maar hij voelde zich ergens aangetrokken. Het irriteerde hem eigenlijk een beetje dat hij het niet kon plaatsen. Hij hief ook zijn fles waar nog iets minder dan de helft in zat. “KANPAI!” Riep hij vrolijk mee, hij had allang gemerkt dat hij wat losser was geworden. “ Ben enig kind… naja… nadat m’n tweeling broertje weg is… Vader en moeder herinner ik me eigenlijk al niet meer… “ even leek hij wat meer depri maar al snel begon hij een heel oud nummer te neuriën. Hij herinnerde zich dat nog als kind. Na het neuriën nam hij nog een paar grote slokken. Veel zat er ondertussen niet meer in de fles en Syo leunde zachtjes tegen Thom aan. “had je nog honger btw? Ik had nog wat soep opgewarmd. “ Hij wees met de fles naar de pan toe. Hij glimlachte warm naar hem met gesloten ogen die alsnog vrolijk stonden. Hij deed alsnog zn vest uit en legde deze over de schouders van Thom heen. Hij ging weer zitten zoals net voor als hij alsnog tegen hem aan wilde zitten.. gek genoeg, het was een jongen, hij kende hem nog maar net, maar vond het gewoon goed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] zo sep 01, 2013 3:07 am

Hij kreeg het vest van Shou, en meteen rook hij zijn geur. 'Je vest ruikt lekker', mompelde hij, terwijl hij alsnog tegen hem aan ging liggen. 'Hmmm je ruikt de hele tijd lekker'.
Thom begon steeds lichter in zijn hoofd te worden, en steeds losser. Ook Shou, merkte hij. Hij begon zacht te zingen, maar soms mompelde hij wat als hij de tekst was vergeten. ONdertussen nam hij steeds een slok, en als snel was het laatste restje leeg. 'Nou, nu moet ik maar een andere fles pakken', zucht hij met een pruillipje. Wankelend komt hij omhoog en sloft naar de zak waar nog wat flessen in zitten. Hij grist er een uit en komt weer naar Shou toe.
Dan gaat het mis en struikelt hij over zijn eigen voeten. Hij slaakt een kreet en valt prompt bovenop Shou als hij zich ergens aan vast wil grijpen. Met een doffe plof komen ze op de grond terecht. Verward kijkt Thom op, recht in de blauwe ogen van Shou. 'Sorry', giecheld hij en trekt dan een gezicht. 'Nooit gedacht dat ik zo kon lachen', grijnst hij dom. Hij zwijgt dan en kijkt Shou aan. Alsof er een magneet tussen hen zit, komt Thom's gezicht dichterbij.....What a Face 

Ghuehehehe go ahead! Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee Friggin rainbow shee 
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] zo sep 01, 2013 7:45 am


Hij had zijn vest aan hem gegeven, toch kwam hij nog tegen hem aan zitten. Vreemd genoeg vond hij het niet erg… Of het nu door omstandig heden kwam of door de drank het maakte hem weinig uit. Syo’s fles werd leeg gedronken en vrolijk zong hij mee met Thom. Hij nam nog een paar slokken van het sterke drank maar zn zicht was al beetje draaierig. Hij voelde zich wel anders maar toch hetzelfde. En zo keek hij rustig toe hoe hij een andere fles pakte. Hij had twee tellen weggekeken van hem en toen hij Thom hoorde was het al te laat, hij wist Thom zijn val wel te breken. Hij keek hem wat geschrokken aan, maar al snel hoorde hij hem giechelen. Syo keek hem aan en wist niet waarom maar hij had zn hoofd iets gekanteld. Hij zag hoe Thom dichterbij kwam en zijn gedachtes waren niet meer helemaal op een juist rijtje te plaatsen. Nog een neuslengte waren tussen hem in en Syo kuste hem op zn lippen. Zijn wangen waren nog roder geworden dan dat de drank het al had gekregen, zijn gedachtes waren blanco op het moment. Zn lichaam verstijfde zich op het moment dat hij zich realiseerde dat hij nu iemand aan het kussen was. Hij verbrak de kus en zei wel heel vaak sorry, hij voelde zich deels schuldig dat hij hem zomaar gekust had. Straks vond hij het een groot probleem of nog erger! Al snel gingen Shou zn gedachtes van hop naar her, zn ogen keken naar beneden maar alweer snel terug naar Thom. ‘Waarom… voel ik me zo… geïrriteerd, opgemerkt en anders bij hem..’ dacht hij alweer. Er was iets wat hij niet kon plaatsen, tuurlijk had hij ooit van dit soort gevoel gehoord, maar dit was een jongen. De rode wangen en het gestotter bleef er wel inzitten bij hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thom

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] ma sep 02, 2013 6:36 am

Hij kuste hem?! Is dit een droom? Of het door Shou kwam of door de drank wist hij niet, maar zijn hoofd begon als een gek te tollen, en hij werd helemaal warm. Hij wilde meer! Meer dan een kusje. En die arme jongen was maar zijn excuses aan het aanbieden. Waarvoor? Voor het feit dat hij iets heel plezierigs deed? Hij draaide het gezicht van Shou naar hem toe en drukte zijn lippen weer op die van hem. Met zijn tong likte hij over zijn lippen en ging zijn mond binnen.
Een hand ging onder Shou's shirt en hij voelde de zachte, warme huid. Mijn god deze jongen is hemels! Zijn tong gleed door zijn hele mond, en zelfs over zijn gehemelte. Hij proefde zo zoet! Hij was verslavend. Wacht...waarom kuste hij ook alweer een jongen? Nou ja nevermind, nu hij toch bezig was, wilde hij alles proeven.
Hij drukte kusjes in zijn nek, en beet zachtjes op zijn lip. 'Shou...ik weet niet wat je met me doet maar ik kan geen genoeg van je krijgen'. Hij drukte weer zijn lippen op de van hem en kuste hem weer vurig...
Terug naar boven Ga naar beneden
Shou

avatar


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Remission: Neutral

BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?] ma sep 02, 2013 9:34 am

Hij had hem gekust, voordat hij het zelfs doorhad. Zijn wangen werden nog een tint roder dan het eerst al was. Hij verontschuldigde zich vaak, hij had het vreemde gevoel dat hij Thom moest kussen. Hij had ondertussen weg gekeken en zn ogen gesloten. Tot hij een hand voelde onder zijn kin, hij keek hem aan terwijl de hand zn kin liet bewegen. Hij keek hem aan, ergens een bange blik in zijn ogen. De angst dat Thom boos zou worden, dat gebeurde niet. Syo’s ogen verweide zich iets, hij… kuste hem terug! De tong op zijn lippen lieten hem deels huiverend van binnen, een warm gevoel verspreide zich van binnen. Echter niet geheel helder denken door de alcohol, voelde hij wel de tong van Thom in zn mond komen. Kort werden z’n ogen groter, zn pupillen vernauwde zich iets. Al snel gaf hij zich in, in het gevoel dat hij kreeg. Hij zoende hem voorzichtig terug, het was zijn eerste echte zoen. Hij voelde een hand onder zn shirt gaan en kort huiverde hij, zn wangen werden wat kleuriger. Zn hand ging naar zn arm, legde deze er op. Zijn gedachtes werden door Thom naar de tong getrokken, deze verkende zijn gehele mond. Hij ging met zijn eigen tong over de zijne, over zn tanden, gehemelte en in feite een spelletje te spelen. Thom brak de kus af, Syo slikte even. Hij hijgde lichtjes door dat vele zoenen zonder een pauze. Hij hield zn adem in om een huivering te onderdrukken, hij opende zijn ogen wel maar, half. De tanden op zn lip liet een rilling door hem heen gaan, hij luisterde naar zijn woorden, de klanken al die hem deels doen huiveren. Wat was dit, waarom deed hij zo?
Syo lag onderop, kon weinig doen als het waren, toch sloeg hij na een aarzeling zijn arm om Thom heen, hij kon door het vest heen voelen dat hij breed was, dus hij moest wel getraind zijn. Hij trok hem iets meer naar hem toe terwijl hij zijn tong met de zijne liet spelen, terwijl hij zijn hand op zn arm liet, op de arm die in zn shirt zat. Hij wist niet waarom goed, maar hij wilde voorkomen dat hij eigenlijk nog hoger ging. Hij wilde tegelijk voorkomen dat hij naar beneden ging, waarom wist hij niet, ergens zei zn lichaam dat het nog niet wilde, dat hij de jongen eerst beter wilde leren kennen maar zn geest zag alleen de roodharige jongen, rode ogen, zijn bouw. Alles kwam in hem op maar alleen hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: When... No, who? [Mature Content?]

Terug naar boven Ga naar beneden

When... No, who? [Mature Content?]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Vita forest-