IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Het virus

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Icarus

Het virus 2rdude1
Icarus


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: In this world, time is relative. So is age.
Remission: Wrong

Het virus Empty
BerichtOnderwerp: Het virus Het virus Emptyzo apr 21, 2013 7:05 am

Het virus Wsv86o

|[Geschiedenis virus]|

De derde wereldoorlog was een stuk heviger dan de vorige twee. De landen beschikten over de beste technologie, middelen en zwaar geschut. Vele steden en landen werden met gemak platgebombardeerd. Om de oorlog eens en voor altijd te winnen had Amerika een geheim wapen achter de hand, een die ze het liefste nooit hadden gebruikt, maar ze zagen geen andere keus meer. Ze zetten een virus in als biowapen. Een virus die speciaal ontwikkeld was zoveel mogelijk mensen te doden in een zo kort mogelijke tijd. Muterend zodat hij geneesmiddelen zou omzeilen. Een ravage die zorgde voor het uitsterven van een groot deel van de mensheid en veel diersoorten.

Na nader onderzoek is gebleken dat het virus waarschijnlijk ontwikkeld is uit een van de virussen uit de familie filoviridae, het heeft de meeste overeenkomsten met het Ebolavirus of het Marburgvirus.

|[Informatie over het virus]|

Naam virus: Letharma transitus
Naam komt van het latijnse Lethale (dodelijk) + arma (wapen) en transitus betekend veranderend/overstekend.
Orde: Mononegavirales
Familie: Filoviridae
Verspreidingsgebied: In midden-Europa het meeste, vooral in de armere landen is het aantal geïnfecteerden hoog. In Noord- en midden Afrika en ook westelijk Azië zijn er ook gevallen bekend. Nog geen gevallen bekend in Oceanië, Noord en Zuid-Amerika, Noordelijke eilanden en beide poolgebieden. Ook in woestijnen gedijt het virus zich minder goed.
Ideale omgeving: De ideale omgeving voor het virus heeft een temperatuur tussen de 5 en 35 graden. Onder of boven deze temperaturen zal het virus het een stuk slechter doen. Ook bij een zeer lage vochtigheid (woestijnen) zal het virus zich minder laten zien.

Symptomen:
Note: als je zelf symptomen hebt gedacht mag je het op je eigen manier doen. Deze types zijn vastgelegd. Maar aangezien het virus steeds muteert kunnen je eigen symptomen licht tot zwaar afwijken van de standaardversies.

Versie A
Begint met maagklachten, zweten en koorts. Verschijnselen als een normale buikgriep griep. Na een tijdje ontwikkeld het zich door stevigere maagklachten, braken, uitdroging, met als gevolg migraine, hallucinaties, manie en gekte. Uiteindelijk ontstekingen in de hersenen en het hersenvlies. Slachtoffer zal steeds minder doorhebben van wat hij zelf doet.
Ontwikkelt zich: langzaam.

Versie B
Begint met koorts, keelpijn, verkoudheid en hoofdpijn. Veel slijm in de keel en/of de neus. Na verloop van tijd steeds meer hoesten door de ophopende slijm. Binnenkant van slokdarm of longen kan zodanig beschadigd worden dat het slachtoffer bloed gaat hoesten. Doordat het slachtoffer steeds minder zuurstof kan opnemen word het slachtoffer benauwd en kan steeds moeilijker vooruit komen. Organen zullen het een voor een begeven door een tekort aan zuurstof wat uiteindelijk resulteert in de dood. Zeer hoge kans om andere mensen of dieren te besmetten door de vrijkomende vloeistoffen.
Ontwikkeld zich: normaal

Versie C
Begint met kleine rode bultjes en droge en schilferige plekken. Uiteindelijk worden de plekken steeds groter, en tast het de huid aan. Als het al niet open gekrabd word, dan vreet het zich uiteindelijk steeds verder door je huid en ontstaan er steeds grotere wonden. De wonden gaan ontsteken en veroorzaken een bloedvergiftiging. Hierbij komen nieuwe symptomen. Koorts, lage bloeddruk, een snelle hartslag en ademhaling, koude rillingen en verwardheid. Het slachtoffer raakt in paniek of zelfs in een shock. De doorbloeding word minder en organen beginnen te falen. Vrij hoge kans op besmetting door de plekken/open wonden.
Ontwikkeld zich: snel


|[Hoe krijg je het virus?]|
Het virus kan je op verschillende manieren krijgen;

*Vrijwillig: Je bepaald zelf dat je karakter besmet raakt met het virus als deel van je verhaallijn. Dit mag ten alle tijden. Je kan de besmette status aanvragen door een van de administrators een privéberichtje te sturen.

*Besmet gebied: Elke maand zal er een gebied zijn waar het virus het meest actief is. Als je teveel rond dwaalt in dit gebied zal je heel snel aan een besmetting komen.

*Contact: Contact met een besmet account, dus aangevallen en gebeten worden door een besmet dier, of lichamelijk contact met een mens. Ook verspreid het zich via lichaamssappen (speeksel, braaksel, slijm, ect.)


|[Hoe kom je van het virus af?]|
Meer/betere manieren om van het virus af te komen zullen volgen.

*Genezing kopen in de point shop
Een miraculeuze genezing, wie wilt dat nou niet? Zal te koop komen in de Perished point shop.

*Genade vragen bij één van de goden
De vier goden hebben macht genoeg om je te zuiveren van het virus. Misschien dat je een deal met ze kan sluiten? PB één van de goden en vraag ze een topic te maken.

_________________

Het virus Syxvs9


Laatst aangepast door Icarus op zo feb 02, 2014 1:12 am; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://perished.actieforum.com

Het virus

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Informatie-