IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Wat is dit voor rare boom?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Mantreh

Mantreh


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: ~ 30 monates ~
Remission: Neutral

Wat is dit voor rare boom? Empty
BerichtOnderwerp: Wat is dit voor rare boom? Wat is dit voor rare boom? Emptydi maa 19, 2013 7:03 am


Het jonge hert sprong door het woud en niet oplettend op haar omgeving. In deze nieuwe lente was ze van haar vlekken afgekomen en gleed de zon nu over haar geheel roodbruine gekleurde vacht. Eindelijk alleen, zelf mocht ze de wereld verkennen. Wat lag daar achter de bossen die ze gewend was? Waaruit bestond die wereld waarover zij en de rest waren gewaarschuwd? Was het werkelijk allemaal ellendig en moest ze er weg blijven? Mantreh geloofde het niet en haar nieuwsgierigheid liet haar dan ook geen andere keuze dan de weinig gelopen paden af te lopen op weg naar iets dat zou verschillen van het bos waar ze in leefde sinds haar geboorte.

Enkele uren later stond Mantreh aan de boomgrens te kijken naar wat er voor haar lag. Ze wist het niet eens precies. Het waren geen bomen, maar ze gingen wel net zo hoog in de lucht en er hingen dingen aan. Zouden dat soms de vruchten zijn? Snel rende ze naar voren en legde haar mond tegen de rare boom. Dat had ze niet moeten doen. De boom was nog kouder dan sneeuw en haar tanden deden pijn als ze erin probeerde te bijten. Voorzichtig haalde ze een hoef omhoog en stootte die tegen de wand waarna een hol geluid klonk. Vreemd..

Meteen keek Mantreh om naar de andere rare dingen in dit deel van de wereld en begon op haar zoektocht om uit te zoeken wat dit voor rare dingen waren.


~ Nog even inkomen.
Terug naar boven Ga naar beneden

Wat is dit voor rare boom?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: The theme park-