IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Safe And Sound.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Zirray

Zirray


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 3:00 am

Zirray | Loanrad.


Met Een Rustige Tred Loopt Zirray Door de Bossen.
Een Koel Lentebriesje waait afentoe langs en haar haar woord naar de zijkant geblazen.
Geritsel van bladeren. Zirri Pakt het handvat van haar zwaarden vast en loopt oplettend door.

"Zirray...Zirray.. Waarom ben je weggegaan?" Zirri Kijkt op. Niemand. Raar..
Sneller Loopt ze door. Haar Onrustigheid in toom proberend te houden.
" Zirray.. Je Ontkomt niet.." Oke dit werd raar.. Ze slikte even en bleef voor zich kijken.
Waar bleef die verdomde open plek? "Ren Zohard je wilt.. We Zullen je vinden.."
De Angst Sloeg haar toe. Wie zei dat? Wie Volgde haar? Wat wou diegene?
"Nog even Zirray.." Ze Stond stil. "WAT WIL JE VAN ME?!"
Ze liet zich in het zand vallen. Haar hoofd op haar knieeen, met haar armen om zich heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 3:57 am

Hikari loopt door het bos. Een lente briesje waait door haar haren, en peinzend loopt ze door. Hoe moet ze het nou verder redden? Ze is gevlucht voor iedereen, maar ze heeft nooit geleerd hoe je moet overleven in een bos! Haar maag rammelt,en wanhopig probeert ze eten te zoeken. Ze ziet af en toe besjes voorbij komen die ze meteen plukt en op eet.
Ze likt haar vingers af na een paars besje, en kijkt om zich heen. Dan hoort ze een stem. 'WAT WIL JE VAN ME?!'. Hikari kijkt geschrokken op. Is er een meisje in gevaar? Snel rent ze richting de plaat vanwaar het geluid vandaan kwam. Dan ziet ze een meisje zitten,met haar hoofd op haar knieën en haar armen erom heen.
'Eh, gaat alles goed? Heb je hulp nodig?', vraagt Hikari bezorgt. Het meisje schrikt op, en draait haar hoofd. Hikari's blauwe ogen kijken haar bezorgt aan, wachtend op antwoord van het nog onbekende meisje....
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Fitch

Fitch


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd:
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 4:22 am

De kleine witte hermelijn hinkt voorzichtig door het bos. De lente is begonnen en ondanks alle ellende van de afgelopen jaren blijft dat toch een van de mooiste veranderingen. Alles komt weer tot leven. Hongerig kijkt hij naar de jonge vogeltjes in hun nesten hoog in de bomen. Zijn pootje doet vreselijk zeer dus kan hij er niet op lopen, laat staan klimmen. Een paar nachten eerder is hij ternauwernood ontsnapt aan een mens, maar heeft daarbij zijn pootje bezeerd (So this is where my story starts..) Vermoeid loopt hij verder.

Hij komt uit op een open plek en loopt er dwars over heen. Hij ziet een paar reeën naar hem op kijken. Meteen laten ze hun hoofden weer zakken om te eten.. Zo'n klein dier is geen bedreiging. Als hij aan de andere kant komt rennen de reeën plots weg van een geluid dat uit de bossen komt. De hermelijn spitst zijn oren, op zoek naar de oorzaak. Behoedzaam loopt hij het bos weer in. Voor hij ze kan zien hoort hij de twee mensen. Hij weet dat hij zich eigenlijk moet omdraaien en gouw weg moet gaan... Maar hij ruikt de angst van beide mensen, dus zullen ze geen grote bedreiging zijn.. en misschien hebben ze voedsel.. misschien kan hij het van ze stelen..

Voorzichtig nadert hij de twee vrouwelijke mensen die elkaar aankijken...
Terug naar boven Ga naar beneden
Zirray

Zirray


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 7:47 am

Een tijdje Verstrijkt. Als ze ineens een stem van iemand hoort.'Eh, gaat alles goed? Heb je hulp nodig?' Geschrokken kijkt ze om in 2 blauwe meisjesogen. Snel staat ze op. 'Nee het Gaat Perfect.' Ze Staat Op en kijkt het meisje Kil aan. 'Wat doe jij hier zo alleen? Of Zijn Hier Nogmeer Schoften?' Ze Snuift even afkeurend. 'Naja Blondje, Mijn Naam is Zirray.' Ze steekt haar hand uit, als ze een kleine witte hermelijn ziet. Ze pakt een stukje brood uit haar tas en steekt deze naar het Beestje Uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 8:58 am

Hikari kijkt een beetje gekwetst als ze de botte reactie hoort. Dat kan we wat vriendelijker. Dan ziet ze het meisje een stukje brood pakken en het naar een Hermelijn gooien. Wat een prachtig beestje! 'Hallo daar kleintje', zegt ze, terwijl ze voorzichtig naar hem toe loopt. Het beestje kijkt geschrokken op van het stukje brood en zet zijn lijf op scherp, klaar om weg te rennen. Hikari ziet het en blijft op twee meter afstand staan. Daarna gaat ze zitten, en kijkt geduldig toe hoe het hermelijntje de rest van het stukje brood naar binnen werkt.
'Dat heeft denk ik wel gesmaakt, of niet?'. Het beestje kijkt haar aan, en Hikari glimlacht. Voorzichtig pakt ze uit haar zak een stukje mandarijn die ze nog over had. Ze steekt voorzichtig haar hand uit en bied het stukje fruit aan. Het beestje komt aarzelend op haar af geslopen, en dan valt het haar op dat hij mankt loopt. Ze volgt hem nauwlettend en op het moment dat hij het stukje uit haar handen grijpt, pakt Hikari het beestje op. Het schrikt en spartelt, maar Hikari weet hem zo vast te houden dat hij niet kan ontsnappen. Ze bekijkt het pootje, en ziet een wondje zitten. 'Arm beestje. Je moet vast veel pijn hebben. Wacht maar, ik help je wel'. Ze pakt uit haar zak een doekje, en loopt daarna naar een beekje. Daar maakt ze het doekje nat, en maakt de wond schoon. Het beestje spartelt nog steeds, maar minder dan net. Snel pakt en uit haar andere zak een soort gaasje, en maakt dat vast om het pootje. Dan loopt ze terug naar de plek en pakt het stukje mandarijn op dat de hermelijn liet vallen. Ze geeft dat aan hem en zet hem voorzichtig op de grond terug. De hermelijn weet niet hoe snel hij weg moet komen en duikt de bosjes in, met het stukje mandarijn in zijn bek. 'Fascinerende beesten, niet?', vraagt Hikari aan Zirray, en ze draait zich om...
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Zirray

Zirray


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 9:07 am

Terwijl het blondje de hermelijn te eten gaf, maakte Zirray haar Zwaarden scherp. Hoe handig?
'Fascinerende beesten, niet?' Zirray laat een spottend geluidje horen. 'Fascinerender als degene die het zegt' ze zet een poeslieve glimlach op. 'Ben je hier alleen?' Zirray kijkt haar onderzoekend aan. Nee anders zag ze er niet zogoed uit. Dus ze waren hier waarschijnlijk met meer. maar dat zou je niet denken, een blondje alleen in de wildernis? komop zeg. Dan is zij zowieso de wereldoverheerser. Even maakt ze een nieuw spottend geluidje. Ze staat op en loopt naar de boom. Er hangt een perfecte appel in de boom. Alleen is ze niet lang genoeg om erbij te kunnen. Ze pakt een van haar zwaarden en maakt een beweging, het zwaard klapt in de tak en de appel valt naar beneden, welke ze opvangt. Ze neemt een hap van de appel, terwijl ze tegen de boom aanleunt en de blondine aankijkt.

Terug naar boven Ga naar beneden
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 9:23 am

Ghost liep rustig door het bos heen. Hij was hier vaak geweest in zijn leven en kende het gebied dan ook goed. Hij plukte wat besjes en deed die in zijn water. "zo... natuurlijke limonadesiroop" Hij keek blij. Hij liep door een dichtbegroeid stuk en hoorde een meisje zeggen 'Fascinerende beesten, niet?' Hij pakte rustig zijn bijl in zijn hand, want je wist maar nooit. 'Fascinerender als degene die het zegt' werd er geantwoord op de vraag van daarnet. Het klonk bot en gemeen, iets waar Ghost niet tegen kan. 'Ben je hier alleen?' werdt er op dezelfde toon gezegd. Ghost ziet nu de 2 meiden staan en ziet dat de arrogante van het stel tegen de boom aan leunt met haar rechter zij naar hem toe. Het andere meisje staat zo'n 3 meter schuin voor de eerste. Ghost doet de bijl weg en pakt zijn boog. Hij legt geluidloos een pijl op zijn boog en spant die aan. Hij kijkt even en ziet een verwaande blik in de ogen van het meisje die tegen de boom staat. Ghost veracht haar vanwege die blik. Ghost liet de pijl los wanneer het meisje een tweede hap neemt van de appel. De appel schiet uit haar hand en schiet met een klap tegen een andere boom aan. "Wat is de reden van jou arrogantie?" Ghost kwam van achter een boom vandaan en stond nu met zijn capuchon op naar de meiden te kijken. De boog had hij alweer verwisseld voor zijn bijl. "Oh en hallo voor jou jongedame" Hij keek even naar het blonde meisje. Hij glimlachte maar door de shaduw van zijn capuchon was dat niet goed te zien. Hij wendde zich weer tot het roodharige meisje en wachtte op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zirray

Zirray


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 9:30 am

Ze laat een spottend lachje horen 'Waarom Arrogantie? Waarom niet?' Alsof iets in haar tegen dr zei dat ze wijs moest wezen keek ze de blondine aan. 'Sorry. Ik heb nietzoveel gezelschap gehad de afgelopen tijd.'
ze keerde zich naar de andere.'Zirray' een klein glimlachje vormde zich om haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fitch

Fitch


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd:
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo maa 17, 2013 9:54 am

Fitch verstopt zich in de bosjes een paar meter van de mensen vandaan. Als hij een hap van de mandarijn neemt spuugt hij die meteen weer uit. “Juch wat is dat nou weer!? Dat vreemde stukje voedsel dat ik net at was ook niet veel soeps maar dit brrr!” Fitch schud zijn kleine kopje om van de smaak af te komen. Dan kijkt hij naar zijn pootje. Er zit een gek lapje omheen. Het doet niet heel veel minder pijn maar wel iets minder. “misschien moet ik terug gaan? Ze leek me te willen helpen.. Ik hoop dat ze me alleen niet weer op pakt, anders grijp ik haar!” voorzichtig komt Fitch uit de bosje kruipen en loopt behoedzaam op het mensje, met de lichte haren, af. Als hij bij haar aankomt ziet hij opeens een nieuw mens staan. Het meisje bij de boom laat haar tanden zien dus ze is vast bang voor hem. Fitch kijkt naar boven en ziet het lichte meisje naar hem kijken. Ze kijkt hem vriendelijk aan. Fitch kijkt nieuwsgierig terug, hopend op een stukje vlees…
Terug naar boven Ga naar beneden
Zirray

Zirray


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyma maa 18, 2013 6:16 am

Nieuwschierig keek Zirri naar de Hermelijn. Ze rommelde in haar tas en pakte er een stukje vlees uit en hield het voor zich uit. Ze glimlachte naar het diertje. 'Kom maar hoor, Ik bijt niet' ze ging op haar
knieen zitten. Even keek ze naar de blondine. ze glimlachte even. Ze keek opzij naar de jongen. 'Ik ben niet Arrogant, ofwel?' ze grinnikte even zacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyma maa 18, 2013 7:03 am

Ghost keek rustig naar de Hermelijn, die tussen de bosjes vandaan kwam. Hij had et zelf niet zo op dieren, maar hij haatte ze ook niet. Ghost keek naar het roodharige meisje dat nu wat vlees gaf aan de Hermelijn. "tja... je hebt dus een zwak voor dieren en je bent arrogant tegen mensen... veel verschil maakt dat nog niet..." Ghost keek haar rustig aan, maar zag aan haar dat ze er niets van meende en gewoon arrogant was wanneer ze zelf wilde. Ghost pakte rustig wat te eten en nam een hap. Vervolgens sneed hij een stuk vlees af van zijn laatste vangst en gooide dat neer een stukje naast de Hermelijn. "Hier, eet maar lekker op" Ghost bekeek de Hermelijn even goed en zag dat hij, naast het zwarte topje van zijn staart, volledig wit was. "Hmm het is een prachtig exemplaar van de Mustela erminea... die kleur zie je normaal alleen in de winter, want normaal zijn ze buiten de wintermaanden een bruine kleur..." Ghost keek rustig van de hermelijn naar de 2 meiden. "Wat doen jullie hier eigenlijk precies in het bos?" Hij keek de meiden vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zirray

Zirray


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyma maa 18, 2013 8:52 am

"Tja... je hebt dus een zwak voor dieren en je bent arrogant tegen mensen... veel verschil maakt dat nog niet..." Zirri keek geirriteerd op. 'Ik ben niet Arrogant omdat ik het wil. Ik doe het onbewust. Waar is Jou Famillie Eigenlijk? Allemaal dood zeker?' Zirray had dit Bot en Kil gezegd, zonder dat dit eigenlijk de bedoelling was. Ze keek hem even fel aan.

"Wat doen jullie hier eigenlijk precies in het bos?" Ze keek hem weer Geirriteerd aan. 'waar zou het op lijken? Overleven Dúh.' ze grinnikte even om zijn vraag. Misschien was ze toch te bot geweest tegen hem..

- Remission voor de botte opmerking
Terug naar boven Ga naar beneden
Louisa

Louisa


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyma maa 18, 2013 9:05 am

Met haar slippers in haar rechterhand en haar drinkfles in de andere, liep Louisa op blote voeten door het bos. Ze genoot van het weer, van de vogels, van de natuur, gewoon van alles. Het klonk misschien zoetjes maar ze had zich in geen tijden zo levendig gevoeld. Dat kwam door dat ze al een tijdje aan het reizen was en ze dus alleen maar steden had gezien. Steden die verwoest waren en waar bijna geen mens of dier meer te zien was. En als er al een mens of dier was, was hij of zij ziek. Het was een tijd geleden dat ze een gezond mens tegen was gekomen. Zelf was ze immuun voor de ziektes en daar was ze heel blij mee. Ze was het leven nog lang niet moe. De laatste tijd had ze daar soms wel over getwijfeld. Want wat voor wereld was dit? Iedereen ging dood aan die ziekte en er was bijna geen plek meer te vinden waar een fatsoenlijke boom stond. En toen kwam ze hier. Het leek alsof deze plek onaangetast was. Alsof deze plek niets had meegekregen van de oorlog en ze was erg blij dat het er nog zo bij lag.
De boomgrens hield hier even op en er begon een meer. Ze vulde haar drinkfles bij en deed de dop er weer op.
In eerste instantie had ze het niet gehoord maar opeens vielen haar de stemmen op die ze verderop kon horen. Ze fronste even en begon er toen naartoe te lopen. Niet al te snel en ze probeerde geen geluid te maken. Je wist maar nooit wat een vreemdeling in petto kon hebben. Toen ze dichtbij genoeg was, bleef ze achter een boom staan. Ze zag twee meiden en 1 jongen en besloot om even af te wachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zirray

Zirray


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 15
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyma maa 18, 2013 9:13 am

Een zacht geritsel hoorde ze vlakbij. Zed negeerde het. Vastwelweer een ander dier ofzo.
Ze ging tegen de boom aanzitten met haar handen achter haar hoofd, Genietend van het zonnetje. Ze keek een beetje door haar wimpers heen en zag de blondine en de jongen nogsteeds op dezelfde plek staan. 'Guys, Ik Bijt Niet Hoor, Je mag best gaan zitten ofzo.'
Een Lage grinnik kwam uit haar mond. Weird People tegenwoordig. Ze sloot haar ogen weer.
Misschien zouden ze me wel vermoorden? Nee, zie ik ze niet voor aan.
Een melodie speelde zich in haar hoofd. De Melodie die haar moeder haar had geleerd als ze een woedeaanval had. Fijn Helpt Veel Zirri, Helpt veel. Een Traan Gaat Traag langs haar wang naar beneden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fitch

Fitch


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd:
Remission: Neutral

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo apr 14, 2013 1:55 am

De geur van vlees zweefde plots langs de neus van Fitch. Hij draaide direct zijn kopje om en zag het meisje bij de boom een stuk vlees voor zich uit gestoken. Zonder te twijfelen gritste hij het vlees weg en liep een paar meter weg. “aah heerlijk! Daar was ik aan toe” hij schrokte het naar binnen en likte zijn lippen een paar keer af. Hij keek op naar het groepje mensen en voelde de spanning in de lucht. Het nieuwe mensen gooide iets zijn richting op. Voorzichtig rook hij eraan, en toen hij ontdekte dat het vlees was schrokte hij deze ook met zijn kleine kaken naar binnen. Hoopvol keek hij naar het groepje op of ze nog meer vlees zouden geven. Maar dat gebeurde niet, dus ging hij op zijn buik liggen, zijn lippen en pootjes schoonlikken.

Plots hoorde hij wat geritsel achter een boom, niet ver bij hem vandaan. Hij stond heel rustig op en sloop half kruipend naar boom. Bij de boom aangekomen, rook hij meteen dat het nog een mens was. voorzichtig zetten hij zijn klauwtjes tegen de boom en klom een paar meter omhoog. Hij klom om de boom en ging op een tak zitten, met zijn klauwtjes stevig in het houd. Onder hem zag hij nog een vrouwelijk mens staan. Ze bespiede zijn mensen. Nieuwsgierig boog hij naar voren, waardoor hij zijn evenwicht verloor. Tot zijn schrik gleed hij van de tak en bleef even kort met een pootje aan de tak hangen. Die hij ook al snel los liet. In de paar seconde dat hij naar beneden zweefde zag hij het mensje, niets vermoedend, dichterbij komen. Hij viel boven op haar, maar zette zich meteen weer af, en sprong bij haar weg. Hij draaide zich verschrikt om naar wat er zou gebeuren..
Terug naar boven Ga naar beneden
Hikari

Hikari


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21
Remission: Great

Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Emptyzo jun 01, 2014 9:47 am

'Oh en hallo voor jou', zei de onbekende jongen. Hikari was zich rot geschrokken van hem en had nu haar hartslag weer onder controle. 'H-hoi', zei ze schaapachtig en lachte verlegen.
Hij en het onbekende meisje begonnen een gesprek en ze bleef er een beetje bij staan. Ondertussen tuurde ze in het rond om de hermelijn te vinden maar ze zag hem nergens. Totdat ze door de bomen heen keek. Heel even zag ze iets wits naar beneden vallen, maar het sprong direct weer weg.
Hikari stond even stomverbaasd te kijken en schoot toen keihard in de lach. Toen ze uitgelachen was draaide ze zich naar de andere twee om en zei: 'sorry. Ik zal me even voorstellen: Hikari Yamanaka'.
Ze maakte een zogenaamde buiging waarbij haar paardenstaart omlaag en omhoog zwiepte. Ze keek wat nieuwschierig naar de andere twee. Hopelijk zouden zij zich ook voorstellen....
Terug naar boven Ga naar beneden
http://silvernightwalker.deviantart.com
Gesponsorde inhoud
Safe And Sound. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Safe And Sound. Safe And Sound. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

Safe And Sound.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Arboribus-