IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Mother Earth's bridal gown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Célestin

Célestin


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 1,5 jaar
Remission: Neutral

Mother Earth's bridal gown Empty
BerichtOnderwerp: Mother Earth's bridal gown Mother Earth's bridal gown Emptyvr maa 08, 2013 11:04 am

Voorzichtig zette Asis haar poot neet in de sneeuw, maar trok deze direct terug. Waarom was sneeuw ook zo koud? Ze liep nu al een tijdje door het witte landschap maar kon er nog steeds niet aan wennen. Ze hield veel meer van het gevoel van gras onder haar poten. Of zachte losse zandkorrels die een klein beetje opgewarmd waren door de zon. Dat was heerlijk om even door te rollen om daarna een frisse duik te nemen in het zilte zeewater. Maar dat was hier niet te vinden. Enkel die vreselijke koude en vooral natte sneeuw. Asis haatte het. Welke gek dat toch ooit verzonnen had. Ze zette haar poot uiterst voorzichtig weer neer. Ze probeerde om zachtjes te wennen aan te kou. Waarschijnlijk zou dat toch niet gebeuren voordat al het gevoel uit haar poten was verdwenen. En zo liep ze weer een aantal meter. Voorzichtig voelend met haar poten in de koude sneeuw. Maar na die paar meter hield ze weer stil. 'Dit gaat zo niet!' riep ze gefrustreerd uit tegen het niets. Ze zuchtte even en vervloekte de aarde en iedereen erop. Het was allemaal hun schuld dat ze hier nu was. Met verdriet dacht ze terug aan de vredige dagen die ze mocht slijten in het gezelschap van hen die ze haar familie beschouwde. Als dat stomme virus er niet was geweest dan waren ze nu allemaal nog in leven. Allemaal! Asis liet zich in de sneeuw vallen. De kou kon haar ineens niets meer schelen. Evenmin als het feit dat iemand haar naderde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Louisa

Louisa


Character
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 19
Remission: Neutral

Mother Earth's bridal gown Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mother Earth's bridal gown Mother Earth's bridal gown Emptyzo maa 24, 2013 8:22 am

Langzaam liep Louisa door de kou. Haar krullen waaiden alle kanten op door de ijskoude wind. Haar neus en wangen waren rood en haar ogen had ze half dichtgeknepen omdat er anders van alles en nog wat in zou vliegen. Haar armen had ze gekruist maar nog steeds voelde het alsof de wind gewoon door haar jas heen vloog en dat het dus geen zin had die te dragen. Ook haar schoenen voelden onnodig aangezien ze haar tenen niet meer voelde. Ze had er even mee gewiebeld maar was daar snel mee gestopt omdat dat pijn deed. Om zich heen zag ze alleen maar wit. Een uitgestrekte, witte vlakte die niet op leek te houden. Hoelang was ze nu al hier? Een uur? Twee? Twaalf? Ze wist het niet meer. Ze had totaal geen benut van tijd meer. Soms keek ze achter zich om te zien of er iets of iemand was. Ze zou niemand aan horen komen door de fluitende wind en wilde niet het risico lopen dat er opeens een mes of zoiets haar rug in werd geboord. Tot nu toe had ze echter alleen maar haar eigen voetstappen gezien. Geen gestalte of iets wat daarop leek en dus bleef ze doorstappen. Nog steeds niet erg snel door de wind maar ze had ook niet de behoefte al haar energie te verspillen aan rennen. Ze had nog maar zo weinig te eten. Opeens zag ze iets verderop iets liggen. Was dat...? Leefde dat nog? Had het überhaupt ooit geleefd? Zou het gevaarlijk kunnen zijn? Louisa stond nu stil en wist even niet wat ze moest doen. Ze moest een stap achteruit doen om niet om te vallen en besloot om er naartoe te gaan. Haar nieuwsgierigheid had gewonnen.
Hoe dichterbij Louisa kwam, hoe duidelijker het werd dat het geen mens was. Maar wat was het dan? Het zag eruit als een kat maar ze kon niet zeggen wat het echt was. Ze had een soortgelijk beestje nog nooit gezien. Ze had sowieso nog niet veel wilde dieren gezien. Alleen ooit in een dierentuin en dus waren ze niet echt wild. Verder alleen huisdieren zoals honden en katten. Wat deed een beestje als dit in de kou?
Louisa stond nu een halve meter bij het beestje vandaan: "Hee schatje. Wat doe jij hier? Heb je pijn?" ze wist niet of het beestje haar verstond - ze ging er vanuit van niet - maar ze probeerde het beestje gerust te stellen met het geluid van haar stem.

[God Note] +Remission omdat je compassie toont jegens een ander
Terug naar boven Ga naar beneden
Célestin

Célestin


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 1,5 jaar
Remission: Neutral

Mother Earth's bridal gown Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mother Earth's bridal gown Mother Earth's bridal gown Emptyvr maa 29, 2013 9:15 am

Een vage geur werd door de wind meegevoerd. Asis tilde haar kop op. Het was maar een paar millimeter, onzichtbaar voor het menselijk oog. Haar neusgaten spreidde zich een beetje uit om de geur beter op te kunnen snuiven. De geur rook bekend, naar iets wat ze nog niet zo heel lang geleden had geroken. Het duurde even voor het besef tot haar doordrong dat de geur afkomstig was van een menselijk wezen. Ze rook nogmaals. Ja, dat kon niet missen, het was een mens. Asis liet haar kop weer zakken terwijl de geur van de mens langzaam sterker werd. Hoewel ze wist dat de geur afkomstig was van een mens, was het voor haar verder een onbekende geur, van een onbekend mens. Normaal gesproken was ze weggerend. Maar nu niet. Ze wilde niet meer opstaan, ze voelde zich er te moe voor.
Niet veel later stond het mensen wezen naast haar. Ze sprak tegen haar in de taal die Asis van de mensen gewend was. Ze verstond het niet, dat had ze nooit gedaan. Maar ze kon naar de toon van de stem luisteren en daaruit begrijpen wat ze bedoelden. En deze sprak geruststellend tegen haar. Een kalme, lieve stem. De caracal opende haar ogen en twee ijsblauwe kijkers staarde naar het menselijke wezen dat ongeveer een halve meter bij haar vandaan stond. Ze rolde op haar poten en probeerde op te staan om daarna direct weer neer te vallen. Nu ze op haar buik lag was de tekening van de zon in haar vacht duidelijk zichtbaar. Een tekening die door mensen was gemaakt. De kou had al het gevoel uit haar poten getrokken. Ze voelde de aarde onder zich niet langer, en dat was een heel naar gevoel. Hulpzoekend keek ze naar de mensen vrouw die daar stond. Zij moest toch ook zien dat ze niet meer op kon staan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Mother Earth's bridal gown Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mother Earth's bridal gown Mother Earth's bridal gown Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

Mother Earth's bridal gown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Valley of white-