IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

Ghost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Ghost

Ghost


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22
Remission: Good

Ghost Empty
BerichtOnderwerp: Ghost Ghost Emptywo maa 06, 2013 1:50 am

Ik heb een 2e karakter aangemaakt, omdat ik soms wat meer pit in verhalen wil... deze is daar dus voor.
(Mijn eerste karakter is Mortal.)

Ik zal hier alleen Dit charakter beschrijven voor persoonlijke informatie zul je bij Mortal moeten kijken

Naam: Michael Langbaum
Alias: Ghost
Leeftijd: 17
Klasse: sluipmoordenaar
Ras: Mens
Lengte: 1.81 m
Biografie:
Ghost heeft in zijn verleden veel in de natuur geleefd omdat zijn ouders hem half hadden verstoten. Hij leerde zo dat mensen die de natuur vernielden vaak slechte mensen waren. Zijn ouders hadden namelijk een houthakkerij en 2 diesel slurpende SUV’s. Hij heeft niet vaak met dieren geleefd maar heeft af en toe in zijn leven wel voedsel gedeeld of een diertje uit een val gered. Na de ramp was hij alleen maar blij dat hij als enigste over was van zijn familie omdat hij ze niet erg mocht. Hij heeft het hele kapitaal aan geld opgeborgen op een plek waar alleen hij het zou kunnen vinden, en heeft alle eigendommen verkocht. Een bijl heeft hij echter bewaard, de Speciale bijl van zijn vader. Ghost wil met die bijl alle fouten van zijn vader proberen recht te zetten voor de natuur, terwijl zijn vader in het hiernamaals mag lijden. Hij heeft van het geld dat de spullen opbrachten een boog gekocht waarmee hij perfect kan omgaan tegenwoordig. Ook heeft hij een pijlenkoker gekocht. Hij Maakt de pijlen zelf, dat heeft hij geleerd van iemand van voor de ramp.

Ghost probeert de wereld nu een betere plek te maken door milieu vervuilers enzo te vermoorden. Hij doet dit nu al sinds kort na de ramp en heeft al een paar doden op zijn naam staan maar hij denkt dat hij de juiste keuze maakt om de wereld te kunnen redden van nog een ramp in de toekomst. Ghost is een eervol persoon. Hij zal zwakkere mensen zeker verdedigen als ze dat zelf niet kunnen en steelt soms ook proviand van rijke mensen om de armen te kunnen voeden.

Ghost heeft een redelijk uitgebreid wapen arsenaal. Zo heeft hij zijn boog en de Bijl, maar hij heeft ook nog 2 verborgen messen, een werp-bijl en nog zijn handschoenen waarvan de knokkels van gehard staal zijn gemaakt. Hij is slecht in plannen, maar dat maakt hij goed door zijn vindingrijkheid en klim kunsten.
Terug naar boven Ga naar beneden

Ghost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Voorstelronde :: Jezelf voorstellen-