IndexFAQHomepageKalenderGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel

[INFO][RPG] Verhaal van Perished

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Icarus

[INFO][RPG] Verhaal van Perished 2rdude1
Icarus


Character
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: In this world, time is relative. So is age.
Remission: Wrong

[INFO][RPG] Verhaal van Perished Empty
BerichtOnderwerp: [INFO][RPG] Verhaal van Perished [INFO][RPG] Verhaal van Perished Emptyzo jan 20, 2013 10:10 am

|[Perished; the story]|

''Steden bezaaid met rottende lijken. De lucht bezwangerd met een oorverdovende stilte. De ontredderde overlevenden verzamelen zich en beginnen aan de langzame, moeizame taak van de wederopbouw van een nieuwe wereld…''
-Stephen King (The stand)


Perished, het verhaal van de overlevenden van de allesverwoestende apocalypse.

Wat is er gebeurd? Dat is vast het eerste dat je je afvraagt. Het verhaal is lang en vast veel ingewikkelder dan een normaal persoon als jij en ik kan begrijpen. Laat ik het maar kort samenvatten.

Mensen waren al eeuwen bezig met het langzaam verwoesten van de aarde (wat overigens steeds en steeds sneller ging) en hoewel de mensen ook al een hele grote tijd wisten dat ze iets moesten veranderen, gebeurde er niks. Een groot gedeelte van de mensheid was verslaafd aan macht en geld.

Macht en geld is hetgeen wat de mensheid omver heeft geworpen. Er ontstond een derde wereldoorlog, iets wat alle mensen zo gevreesd hadden. Nu de verschillende landen beschikten over grotere en dodelijkere wapens dan in de 2e wereldoorlog was de verwoesting en het dodental nog veel hoger. De oorlog duurde bijna een tiental jaren voordat de Infernum uitbrak. Amerika ging als eerste biologische wapens gebruiken om de vijand uit te roeien. Nog meer dode mensen en dieren, verschrikkelijke verwondingen, misvormde kinderen.. Voor iedereen die niet snel genoeg had kunnen vluchten was hun leven geruïneerd.

Uiteindelijk was Amerika degene die de laatste treffer maakte. Een jarenlang in bewaring gehouden laberatoriumvirus werd in Europa verspreid door een handjevol soldaten. Deze stierven binnen korte tijd, maar het was genoeg tijd om het virus te verspreiden. Deze leeft niet lang, maar word overgedragen via de lucht. Een keer niezen of hoesten vlakbij iemand anders deed de daad al. In ieder geval spreidde het virus zich steeds sneller en sneller door Eurazië heen, en maakte ongelooflijk veel slachtoffers. Sterftecijfer 95%. Er waren mensen die immuun waren, maar onderzoekers hadden nooit tijd om dat immune gen te isoleren, voordat ze klaar waren met onderzoeken waren ze zelf al gestorven. De ziekte lijkt eerst onschuldig; je voelt je grieperig, je hoest en je niest, maar ja, dat zie je wel vaker. Na enkele uren tot een dag na de besmetting verslechterd het echter heel snel. Verschillende ziektebeelden zijn gezien; infecties, bloedingen, het falen van organen, bloedverdikking, afbreken van het zenuwstelstel, het enige wat duidelijk was, was dat je dood ging.

Een groot deel overlevenden die zeker waren dat ze niet besmet waren zijn het water overgestoken naar Amerika, waar het virus nog niet was geweest.
Dat deden ze wel heel snel. Heel veel mensen bleven achter tussen de met lijken bedekte steden.

Ik weet niet eens meer hoe lang het geleden was. Tijd bestaat niet meer, het is een loze term geworden. Het enige wat nog bestaat is dag en nacht, vandaag, gisteren en morgen.

Het grootste deel van de bevolking van ons land, Eurazië, is uitgestorven. De besmetting is ook over de grens richting Afrika gegaan, dus ik denk dat de situatie daar soortgelijk is. De situatie in landen verder van ons verwijderd zoals Australië  weet ik het niet. Ook niet van Amerika, waar die smerige verraders heen gegaan zijn, diegenen die ons hier hebben verlaten zonder ons een kans te geven mee te reizen.

Er heerst nog steeds geen rust of vrede, ook niet na dit gebeuren, nu we met zijn allen in dezelfde situatie zitten en misschien alles konden wederopbouwen om de wereld te redden. Maar je weet hoe mensen zijn. Er heerst een rare sfeer en ik voel gewoon aan dat we nog niet alles gehad hebben.

De goden. Ze zijn boos. Al die jaren hadden ze de mensen hun gang laten gaan, maar die derde wereldoorlog was de druppel. Ze wilden afreizen naar de aarde, maar de mensen waren ze voor met de Infernum op aarde brengen. Roerloos keken ze toe hoe ze elkaar afmaakten. Ze wachten nog steeds daar boven, vergis je niet. Ze zijn nu scherper dan ooit en willen weer balans brengen op de wereld zoals die er was voordat de mensen hun puurheid verloren.

Hun boodschap is simpel; doe goede dingen, verbeter de wereld, en word beloond. Of doe niks, en ga door met je zondige leven, en je zal de gevolgen voor jou en de wereld merken. Ze komen eraan...
Terug naar boven Ga naar beneden
http://perished.actieforum.com

[INFO][RPG] Verhaal van Perished

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Perished :: Informatie-